Choose your language!

0:12: Wat als ik je zou vertellen dat mensen onnodig lijden en sterven aan ziekten als kanker, aids, de ziekte van Lyme en een vrijwel eindeloze lijst van virale en bacteriële infecties? Wat als ik je zou vertellen dat er een goedkoop en effectief chemisch middel bestaat, en dat middel tot zwijgen is gebracht, ten onrechte in diskrediet is gebracht en voor de wereld verborgen is gehouden?

Wat als ik je vertelde dat er onmiskenbaar bewijs is, evenals talloze getuigenissen van het veilige gebruik en de krachtige effectiviteit ervan. Zou jij bereid zijn de waarheid te leren kennen? De nieuwsmedia noemen het een giftig bleekmiddel en de Food and Drug Administration zegt dat het een gevaarlijke giftige chemische stof is en schadelijk voor de mens. Maar nog niet zo lang geleden riepen NASA-onderzoekers het uit tot een universeel tegengif en recentelijk hebben duizenden artsen in Midden- en Zuid-Amerika het met 100% effectiviteit tegen COVID-19 gebruikt.

Peter mcCullough: the only kind of potable antiinfective that has al lot and a lot of interest in virologyworld is CHLORINE DIOXIDE.

Now chlorine dioxide is the method by which one can sterilize a litre of water of camping, like in a stream. And it uses a base mineral and than an activator, one has to put several drops of each one in to the ratio of water. And it can actually be used to safely cleanse streamwater to drink it. Well that method also very is effective at killing other patogens, including virusses. So there is interest, there is gonna be something that is actually consumed (Peter demonstrates a guesture of drinking from a glass), that's an antiinfective. It is probably chlorine dioxide.

Now, all the medical sites that strickly warn against it, using it as a antimicrobial, including the Mayo Clinic... there could be theoretical toxicities if one doesn't make the preparation correctly. But it is, campers know about this, and they have been using this for a long time out camping, you know, out in the wild. So, chlorine dioxide for me, it would come to the top of the list if we are gonna have a sick monkeypox drink something to try to reduce microbial burden. Don't forget, with monkeypox the superinfection with staphylococci and streptococci on the skin, is a threat. So it is not inconceiveable in a sick monkeypoxpatient we would be using additional anti staphylococci and anti streptococci in a bonux(???).

Wanna see the full zoom-session? Click here!

In het Nederlands lezen? Klik op Lees Verder >

professor Mitchell Liester 
Mitchell B. Leister, 
University of Colorado,
 

September 2021: Chloordioxide wordt tegelijkertijd veroordeeld als een gevaarlijk gif en aangeprezen als een remedie voor COVID-19. Deze recensie onderzoekt de enorme tegenstellingen rond het gebruik van in water opgeloste chloordioxide.

In water opgeloste chloordioxide blijkt veilig te zijn bij inname van lage doses, maar bij inname in hoge doses kan het nadelige hematologische en renale effecten veroorzaken. Bovendien bleek chloordioxide een sterk en snel werkend virucide te zijn met activiteit tegen een breed scala aan virussen.

De resultaten van de eerste klinische proef met chloordioxide voor de behandeling van COVID-19 worden beoordeeld en dit molecuul blijkt een veilige en effectieve behandeling te zijn. Ik vond voorlopig bewijs dat de mening ondersteunt dat in water opgeloste chloordioxide een veilige en effectieve behandeling van COVID-19 kan zijn, en waarschijnlijk ook voor andere virale ziekten. Verdere studies zijn nodig om deze bevindingen te bevestigen en om mogelijke toepassingen van chloordioxide te onderzoeken.

Uit onderzoek van Mitchell Leister blijkt dat de waarschuwingen van WHO en FDA tegen chloordioxide ongegrond zijn.

Links to researchgate.net.

Mohammed MostajoMohammed A. Mostajo-Radji*†, is een wetenschapper van aanzien. Maar als hij chloordioxide als medicijn tegen COVID-19 in zijn eigen land Bolivia beschrijft, is hij plotseling kleurbekennend selectief in het quoten van wetenschappers. Hij is er duidelijk op uit om chloordioxide in een negatief daglicht te stellen. "Curious Outlier" geeft hem pittige repliek.

Wilt u de inhoud van Mohammed A. Mostajo-Radji betoog lezen, ga dan naar de bron: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpos.2021.621370/full

De vooringenomenheid van Mohammed A. Mostajo-Radji blijkt al uit de zin: "When trying to pinpoint the reason behind the spread of pseudoscience and misinformation in the context of COVID-19". Het staat voor hem dus al bij voorbaat vast dat het gaat om pseudoscience. Curious Outlier beschuldigd Mohammed A. Mostajo-Radji van leugens.

TUA LogoCurious Outlier, 21 January 2022, de maker van de documentaire "The Universal Antidote", geeft repliek.

Als u de volgende tekst liever in het nederlands leest, klik dan hier!

I was going to respond to your entire article, but the whole thing was so flawed that I decided to focus on three statements that you made at the beginning of your review. You stated,

 1. "At high concentrations and non-physiological pH, chlorine dioxide effectively inhibits microbial and viral activity (Hauchman et al., 1986; Zoffoli et al., 2005).
 2. Exposure to high doses of chlorine dioxide has been shown to cause thyroid suppression, DNA damage and neurotoxicity in several animal models (Bercz et al., 1982; Abdel-Rahman et al., 1984; Orme et al., 1985; Harrington et al., 1986; Toth et al., 1990).
 3. It is therefore understood that chlorine dioxide is not safe for human consumption."


In that short paragraph, you made three statements that provide half of the truth and withhold vital information pertinent to the subject. I can only assume that a scientist of your caliber could not have missed this critical information accidentally. Instead, you have omitted it intentionally to deceive your reader. By omitting crucial information that completely falsifies your conclusion, you have lied to your reader, and you intended to make them believe that "chlorine dioxide is not safe for human consumption."

We kunnen ons allemaal nog wel de beelden herinneren van een Zuid-Amerika dat hard werd getroffen door COVID19. Waar voetbalvelden werden omgebouwd tot begraafplaatsen omdat het dodental enorm was. Één van de getroffen landen was Bolivia. Eenmaal op de intensive care was de overlevingskans voor een patiënt slechts 10%. Ook veel artsen, verplegers en verzorgers belandden op de intensive care. Één van die artsen besloot zelf, met de dood voor ogen, voor een andere aanpak: behandeling met CHLOORDIOXIDE. Daarna volgden de ontwikkelingen rond CHLOORDIOXIDE in Zuid-Amerika zich in een razend tempo op. Maar... alleen in Zuid-Amerika. Elders werden deze ontwikkelingen verzwegen.

COVID 19 Statistics USA versus Bolivia

Een overzicht van het gebruik van overreding en dwang om de aarzeling over het COVID-19-vaccin te overwinnen

In deze wetenschappelijke publicatie doet de Amerikaanse neuroloog Mitchell B. Liester een boekje open over informatiemisstanden rondom de COVID-pandemie. Op bladzijde 8 wordt het interessant voor 'ons'...

questionmarksHeeft u wel eens gehoord van chloordioxide of MMS of CDS?

Wist u dat...

Vraagt u zich dan niet af: waarom wist ik dit niet ???

Bekijk deze video op odysee: https://odysee.com/@CLO2.nl:c/Chloordioxide-als-medicijn-antibioticum-tegen-COVID-19:b

 

Mijn Geschiedenis:

12 jaar geleden hoorde ik voor het eerst over chloordioxide. Rudolf, bioloog, introduceerde me, en ik dacht: kerel, wat maak je me nou!? Kijk eens hoe er wordt gewaarschuwd tegen chloordioxide! Ik vroeg het later nog eens na bij een alternatief therapeut met zeer gedegen medische kennis en zij zegt ook... het klopt wat Rudolf zegt.

Campeche, Mexicaanse staat aan de Golf

Campeche is de eerste staat in Mexico die een groen verkeerslicht ingaat, erkende Hugo López Gatell-Ramírez , ondersecretaris van Preventie en Gezondheidsbevordering van het gezondheidssecretariaat van de federale regering. De burgemeester van Campeche, Eliseo Fernández Montúfar , wees er in een video-interview op dat de daling van het aantal gevallen van Coronavirus te wijten is aan het gebruik van de CDS -Chlorine Dioxide, voor het acroniem in het Engels-.

In het interview legde de burgemeester van Campechano uit dat Mexicaanse militaire artsen hem uitlegden over de voordelen van chloordioxide en werd besloten de maatregelen toe te passen. BRON Maar helaas, de bron achter de bron (Metronews) lijkt inmiddels gecensureerd.

"Ik had Covid en ik was genezen met chloordioxide"

De wetenschappelijke gemeenschap is verdeeld over de effectiviteit van chloordioxide als een product dat opmerkelijke genezende en preventieve resultaten kan bieden bij infecties met Covid 19. Mallorcadiario.com heeft de getuigenis opgeschreven van Dr. Alfredo Garrido, arts van de Intensive Care Unit (ICU) van Juaneda Ziekenhuizen, die afgelopen zomer een beeld van het coronavirus heeft ontwikkeld, later bevestigd door middel van een antilichaamtest. De 52-jarige arts koos voor chloordioxide als ingreep om de verontrustende symptomen die hij door de infectie had ontwikkeld te overwinnen. Zijn ervaring, afgezien van professionele debatten en volgens hemzelf, was buitengewoon positief: in een korte tijd verbeterde zijn gezondheidstoestand ogenschijnlijk tot het punt dat hij, slechts tien dagen na de eerste dosis behandeling, weer kon deelnemen aan zijn werk, zodra het negatief is gecertificeerd door PCR.


Dr. Alfredo Garrido, een specialist in Intensive Care (ICU) in Juaneda Ziekenhuizen

Om ervaringsverhalen van patiënten te vinden die chloordioxide hebben gebruikt, moet je de censuur eerst zien te omzeilen. Gebruik daarom DuckDuckGo.com.

Mogelijke zoekopdrachten:

 https://volksmedicijn.com/mms-getuigenissen/

kra2mpNa anderhalf uur voetballen, ontstaat door uitputting kramp in de benen. Die kramp wordt veroorzaakt door melkzuurvorming. Als je zou beschikken over een middel dat het melkzuur oplost, hoe zou dat de prestaties beïnvloeden?

Op deze vraag is nog geen antwoord mogelijk, want het is zover mij bekend, nog nooit gedaan. Waarom acht CLO2 het dan heel wel mogelijk dat individuele spelers of misschien wel complete teams binnenkort chloordioxide gaan gebruiken tegen melkzuur?

 • dankzij corona is chloordioxide in latijns-Amerika tegenwoordig heel bekend en heel populair geworden
 • de grote promotor van chloordioxide, Andreas Kalcker, zegt in zijn boeken en in zijn video's dat chloordioxide ook melkzuur oplost

Dus als deze informatie bij elkaar komt bij een al te ambitieuze athleet, team of sportarts, kan deze zijn/haar conclusies trekken. En wat blijft er over van de ClO2? CO2 en keukenzout. Niet illegaal en niet te traceren!

 

melkzuur afname door gebruik van chloordioxine

Oral ingestion of Chlorine dioxide results in tumor cell acidification of the alkaline pH of cancer cells (assumption!)

Abstract: 

A first patient with metastatic adenocarcinoma of the pancreas has decided, on his own, to refuse chemotherapy but to treat himself with lipoïc acid, hydroxycitrate combined with oral ingestion of chlorine dioxide. His blood tests and radiological examinations have almost normalized and the disease is stable at 18 months. Another patient with hormone resistant metastatic prostate cancer has experienced a sharp drop in PSA level as well as improved medical condition. It is our hypothesis (albeit unproven) that chlorine dioxide results in tumor cell acidification of the alkaline pH of cancer cells.

Discussion and conclusion:
It is our hypothesis that chlorine dioxide decreased the intracellular pH. Correcting the intracellular pH may be an alternative or an adjunct to a metabolic treatment as there is extensive literature that many effective cancer treatments decrease the intracellular pH: literature on increased survival support for the combined use of antacids (which prevent proton extrusion from the tumour cells) with standard chemotherapy.

Source: https://www.cancertreatmentjournal.com/articles/chlorine-dioxide-as-a-possible-adjunct-to-metabolic-treatment.pdf

https://guerir-du-cancer.fr/ (Dr. Laurent Schwartz)

Chlorine dioxide as a possible adjunct to metabolic treatment

Hoewel ik niet kan verifiëren of onderstaande wetenschappers in onderstaand lijstje willen staan, kan op basis van de uitkomsten van hun wetenschappelijke onderzoeken worden afgeleid dat zij mogelijkheden zien in chloordioxide voor medicinaal gebruik.

Prof. Dr. D. Pablo Campra Madrid. Licenciado en Ciencias Biológicas y Dr. en Ciencias Químicas Universidad de Almería (España)


Laboratory of Veterinary Diagnostic Pathology. School of Natural Sciences. Autonomous University of Queretaro. Av. De las Ciencias S/N. Juriquilla, Queretaro. Qro. C.P.76230. Mexico, 
Unit for Basic and Applied Microbiology. School of Natural Sciences. Autonomous University of Queretaro. Anillo Vial Fray Junípero Serra, Querétaro, Qro. C.P. 76140, Mexico
Laboratory of Cellular Biology. School of Natural Sciences. Autonomous University of Queretaro. Av. De las Ciencias S/N. Juriquilla, Queretaro. Qro. C.P. 76230. Mexico

 • Zambrano-Estrada, Xóchitla,
 • Domínguez-Sánchez, Carlos,
 • Banuet-Martínez, Marina,
 • Guerrero de la Rosa, Fabiola,
 • García-Gasca, Teresa,
 • Acevedo-Whitehouse, Karina
 

Wetenschappers die veelal (al dan niet terecht) worden beschouwd als kwakzalvers maar die reeds overtuigd zijn van de effectiviteit van chloordioxide als medicijn:

 • Dr. Andreas Ludwig Kalcker 
  • Gustavo López,
  • Martín Pereira,
  • Jorge Bontempo,
  • Eyre Pacheco M.,
  • Carolina Derromediz. Dra. Patricia Do
  • Nascimiento
  • Veronica del Castillo, Periodista Y Conductora
  • Dr. Ramon Herrera, Medico Cirujano
  • Dr. Pedro Sanchez Prito, medico general
  • Dr. Pedro Chavez
  • Dr. Manuel Aparicio, ortopedista y traumatologo
  • Dr. Miguel Aylion, medico cirujano delegado Comusav Puebla
  • Dr. Carlos Hernandez, empresario
  • Eric del Castillo, actor testimonia

State Key Laboratory of Biocontrol, School of Life Sciences, Sun Yat-sen University, North Third Road, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou, Guangdong510006, PR China
 • Zhenbang Zhu,
 • Yang Guo,
 • Piao Yu,
 • Xiaoying Wang,
 • Xiaoxiao Zhang,
 • Wenjuan Dong,
 • Xiaohong Liu,
 • Chunhe Guo
  1 Department of Physics, Group of Chemical Physics, Budapest University of Technology and Economics, Budapest, Hungary
2 Institute of Translational Medicine and International Nephrology Research and Training Center, Semmelweis University, Budapest, Hungary  

Hoewel inmiddels is bewezen dat gebruik van MMS/CDS volgens MMS/CDS-protocol veilig is, komt u op het internet nog vele berichten waarin wordt gewaarschuwd voor de gevaren van MMS/CDS.

Bron: https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/danger-dont-drink-miracle-mineral-solution-or-similar-products

The U.S. Food and Drug Administration (FDA) has received many reports that these products, sold online as “treatments,” have made consumers sick.

The FDA first warned consumers about the products in 2010. But they are still being promoted on social media and sold online by many independent distributors. The agency strongly urges consumers not to purchase or use these products.

The products are known by various names, including Miracle or Master Mineral Solution, Miracle Mineral Supplement, MMS, Chlorine Dioxide (CD) Protocol, and Water Purification Solution (WPS). When mixed according to package directions, they become a strong chemical that is used as bleach.

Wetenschappelijk is nog nooit onderzocht / moet nog worden onderzocht:

 • Komt ClO2 in de bloedbaan terecht? De wetenschap acht dit onmogelijk omdat zij er vanuit gaat dat ClO2 voor die tijd uiteen is gevallen. Maar dit is nog nooit wetenschappelijk aangetoond!
 • Zelfs als er maar heel weinig ClO2 de bloedbaan bereikt, zou dat toch genoeg kunnen zijn voor de uitschakeling van virussen. ClO2 is immers een extreem goede desinfectant!
 • Hoe reageren geïnfecteerde dieren op orale inname van ClO2? Bijvoorbeeld dieren die besmet zijn met malaria, griep of corona.
 • Wat is het effect van (kortstondig toegediende) oxidant ClO2 op antioxidanten in ons lichaam zoals vitamine E, C en A en seleen?
 • Tast (kortstondig toegediende) ClO2, zoals gedoseerd bij MMS gezonde lichaamscellen aan? Is ClO2 als oxidant met een oxidepotentieel van +95mV krachtig genoeg om lichaamscellen kapot te maken?
 • Wat is het effect van (kortstondig toegediende) ClO2 op bijvoorbeeld de mineralen in het bloed? Omdat ClO2 een heftige oxidant is, verwacht ik met mijn boerenverstand een reactie met mineralen. dus wellicht verdwijnen deze.

De belangen, de tegenstrijdigheden en de risico's rondom chloordioxide als geneesmiddel zijn enorm.

De grondstoffen en de informatie om chloordioxide te maken zijn vrij in de handel verkrijgbaar.

 • Als de waarschuwingen van FDA en RIVM terecht zouden zijn, zouden inwoners in met name derde-wereldlanden een groot risico lopen omdat MMS in die landen stiekum, doch vaak met steun van lokale Rode Kruis medewerkers, door 'MMS-missionarissen' wordt gedistribueerd. Bovendien lopen in de westerse landen veel doe-het-zelf-dokters groot gevaar die MMS aanschaffen of zelf produceren.
 • Mede dankzij Trump die een bleach als medicijn aankondigde is chloordioxide momenteel erg populair in diverse Latijns-Amerikaanse landen.
 • Als de 'MMS-missionarissen' gelijk hebben, wordt het juist nu hoog tijd om CLO2 te onderzoeken als medicijn, want zij beweren dat het net zo effectief is tegen corona als tegen malaria.

 

FDA: If you’re drinking “Miracle” or “Master” Mineral Solution or other sodium chlorite products, stop now.

{jcomments on}

CLO2.nl is uit op waarheidsvinding. CLO2.nl raadt niemand aan om CLO2 te gebruiken. Degenen die zelf mms gebruiken of toedienen aan een ander, kunnen strafbaar worden gesteld. Er bestaan verhalen waarin het gebruik van CLO2 heeft geleid tot gezondheidsschade of zelfs de dood. Wees dus gewaarschuwd! CLO2.nl verkoopt geen MMS of CDS en biedt geen links naar mms-verkopende partijen. CLO2.nl wil graag sparren met experts. Ik heb contact opgenomen met diverse wetenschappers, waaronder enkele felle tegenstanders van de huidige corona-vaccinatie, maar geen van hen staat open voor een dialoog, want ook de wetenschappers weten dankzij de censuur alleen wat WHO en FDA hen melden. CLO2.nl is niet-medisch en kan /mag het gebruik van CLO2 als medicijn niet aanbevelen. Maar zolang geen wetenschapper het debat aangaat, zal dat wel het effect zijn van CLO2.nl. Want op basis van de feiten die beschikbaar, valt de twijfel in het voordeel van MMS / CDS uit.

mms jim humbleApril 2020. sinds 1994 biedt Jim Humble het bleekmiddel chloordioxide als medicijn tegen malaria aan onder de naam MMS (Miracle Mineral Solution) en zeggen nu dat het ook zeer effectief is tegen corona. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Chloordioxide is NIET WETENSCHAPPELIJK GETEST ALS ANTIBIOTICUM OF MEDICIJN. Tot voor kort waarschuwden experts zoals het RIVM en de FDA luidkeels tegen inname van chloordioxide omdat het drinken van een verdunning giftig zou zijn. Maar daarbij verwezen zij helaas naar wetenschappelijke publicaties waarin chloordioxide wordt geinhaleerd (in plaats van oraal ingenomen), of waarin de ingenomen hoeveelheid of concentratie veel hoger is dan bij MMS. Inmiddels heeft in elk geval de RIVM haar mening herzien. De RIVM bevestigt sinds 2018 de veiligheid van MMS/CDS-protocollen. 

Dat MMS/CDS in elk geval niet gevaarlijk is, wordt bevestigd in het volgende rapport van:

 • Prof. Dr. D. Pablo Campra Madrid. Licenciado en Ciencias Biológicas y
 • Dr. en Ciencias Químicas
 • Universidad de Almería (España) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer hierover kunnen vinden? Surf dan met DuckDuckGo!!!

Onderzoekers verwachten dat binnen 3 jaar gebruik van chloordioxide als medicijn wordt goedgekeurd.

grandprize1 szoveg 09091

Een cederboom, symbolisch geplant als teken van hoe lang het duurt voordat een wetenschappelijke prestatie wordt toegepast.

09-september-2020. "De recente pandemie bracht ons ertoe het antivirale effect van dit middel opnieuw te evalueren.”, Zoltán Noszticzius, emeritus hoogleraar bij de afdeling Fysica van het Instituut voor Fysica van de faculteit Natuurwetenschappen van BME onthulde aan BME-hu, na de publicatie van een artikel, geschreven met zijn collega's van de afdeling, assistent-professor Kristóf Kály-Kullai en universitair hoofddocent Mária Wittmann , evenals László Rosivall, emeritus hoogleraar aan de Semmelweis University, over de mogelijke toepassing van chloordioxide in de strijd tegen het coronavirus.

Als je zoekt naar MMS, stuit je op ontelbare waarschuwingen. Alle grote overheidsinstanties wereldwijd waarschuwen. Dat kun je niet zomaar negeren. Daarom zet ik alle waarschuwingen en hun onderbouwing op een rij. Maar ik wil ook relativering aanbrengen. Want uiteindelijk moet de onderbouwing uit meer dan drijfzand bestaan. Dus daar waar ondeugdelijke onderbouwing wordt opgeworpen, becommenteer ik deze. Maar ik beloof u ook: zodra ik stuit op deugdelijke onderbouwing, meld ik het ook. Want CLO2 beoogt slechts waarheidsvinding en is zeker niet uit op promotie van MMS.

Waarheidsvinding kan wat CLO2.nl betreft leiden tot zowel acceptatie als verwerping van MMS als geneesmiddel.

ClO2 gebruik volgens MMS/CDS-protocol is veilig gebleken. Hoe komt het dan dat RIVM en FDA (de wetenschap) zo luid waarschuwen tegen het gebruik er van?

Als niet-medicus kan en mag ClO2.nl niet oordelen of ClO2 effectief kan worden gebruikt als geneesmiddel. Maar mocht blijken dat chloordioxide toch als medicijn kan worden ingezet, dan moet er een verklaring zijn voor het feit dat het nu wordt verketterd.

Hoe werkt chloordioxide als je het verdund drinkt in de concentratie en frequentie zoals MMS protocollen voorschrijven? CLO2 neemt u mee op haar zoektocht naar antwoorden.
puzzle where a piece does not fit23

Bron: https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/reacties/item/mms-risicos-van-een-dubieus-wondermiddel/

In de uitzending van TROS-Radar maakt Toxicoloog professor dokter Rolaf van Leeuwen van het RIVM zich ernstige zorgen over het middel. 'Als ik bereken wat je binnen krijgt wanneer je het volgens de voorschriften inneemt, dan kom ik op een 100- tot 400-voudige dosis van hetgeen volgens de World Health Organization als veilig wordt gezien. Dat vind ik absoluut onverantwoord.'

CLO2.nl: ik kwam ook uit op een dosis die 100 tot 400 maal hoger ligt dan veilig wordt geacht om toe te dienen aan drinkwater wat je dagelijks inneemt. Toch is die waarde nog altijd 5x tot 10x lager dan de laagste waarde waarbij ooit schade is aangetoond.

 FACT    FACTCHECK    RESULT
Bolivia heeft het gebruik van chloordioxide als geneesmiddel tegen COVID-19 gelegaliseerd.   https://www.clo2.nl/index.php/-nl-nl/actueel-medisch-
gebruik-van--chloordioxide-volg-de--ontwikkelingen/
55-bolivia-legaliseert--chloordioxide-als-med
   check
Chloordioxide wordt gebruikt om papier te bleken   https://papierenkarton.nl/-soorten-eigenschappen/
soorten-papier-en-karton/-papier-grafisch/ongebleekt/
   check
         
Trump sprak over chloordioxide toen hij zei:
"And then I see the disinfectant, where it knocks it out in one minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning, because you see it gets in the lungs and it does a treou’remendous number on the lungs, so it’d be interesting to check that, so that y going to have to use medical doctors with, but it sounds interesting to me. “
   geen bevestiging van gevonden!    check2
Er bestaat een chinees patent uit 2014 waaruit blijkt dat je ebolapatiënten kunt behandelen door hen opgeloste pure chloordioxide direct in hun bloedbaan in te spuiten.   https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/patent    check
Onderzoek uit 2011 wijst uit dat chloordioxide een veilige en zeer effectieve vorm van wondgenezing vormt.    https://clinicaltrials.gov/-ct2/show/NCT01341041
https://pubmed.ncbi.nlm.-nih.gov/24343388/
  check
Een kwalitatief inferieur uitgevoerd onderzoek uit 2021 in oeganda wijst uit dat chloordioxide 100% effectief is tegen malaria.  

https://www.clo2.nl/index.php-/nl-nl/clo2-getest-als-medicijn-tegen-malaria

  check
5 Boliviaanse universiteiten staan achter chloordioxide als medicijn tegen corona en produceren chloordioxide   https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/17--chloordioxide-als-potentieel-antibioticum-
medicijn-tegen-corona/actueel--chloordioxide-als-medicijn-volg-de-
ontwikkelingen/182-5-universiteiten--produceren-chloordioxide-als-medicijn-tegen-covid-19
   check
de apotheken en het leger van Bolivia werken mee aan de verspreiding van chloordioxide door de Andesgebergte   https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/-actueel-medisch-gebruik-van-chloordioxide-volg-de-ontwikkelingen    check
meer dan 5000 artsen zijn lid van COMUSAV, een artsencollectief die voorstander is van het gebruik van chloordioxide tegen COVID-19   sorry, groeiend aantal, ik kan de tel niet bijhouden, daarom geen factcheck mogelijk   check2
COMUSAV en wwww.CLO2.nl worden gecensureerd of benadeeld op het internet.     check
Een frans oncoloog, Laurent Schwartz, ziet in chloordioxide een potentieel medicijn tegen kanker   https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/-169-oral-ingestion-of-chlorine-dioxide-
results-in-tumor-cell-acidification-o-f-the-alkaline-ph-of-cancer-cells
  check

 

 

De volgende instanties waarschuwen tegen het drinken van chloordioxide als medicijn:

       
-  Utrecht University logo, ga naar de homepage   https://www.uu.nl/nieuws/levensgevaarlijk-chloormiddel-nog-steeds-
te-koop-als-medicijn
   check
-  RIVM logo   geen waarschuwing kunnen vinden, RIVM waarschuwt dus niet!   check2
-  FDA logo   https://www.fda.gov/consumers/-consumer-updates/danger-dont-drink-
miracle-mineral-solution-osr-similar-product
   check
De RIVM zegt dat MMS en chloordioxide, mits juist gebruikt, veilig zijn.   https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/-wetenschappelijk-bewijs-voor-de-
veiligheid-van-medicinaal-gebruik--van-clo2/159-risicobeoordeling-
mms-voor-gebruik-als-d-rinkwaterzuivering-rivm-2018
   check
Professor Pablo Campra Madrid heeft aangetoond dat therapeutisch gebruik van chloordioxide veilig is.   https://www.researchgate.net/-publication/344876982_TOXICIDAD_DEL
_DIOXIDO_DE_CLORO_Y_DEL_CLORITO
  check
Dr. Manuel Aparicio beweert dat gedocumenteerd, meer dan 100.000 mensen dankzij chloordioxide zijn genezen!   https://odysee.com/@UrbeOscura:8-/Dr.-Manuel-Aparicio-Alonso,-Treating--patients-of-COVID-19-with-CDS---COMUSAV:4    check
Er bestaan ontelbaar veel verhalen van mensen die dankzij chloordioxide zijn genezen van COVID-19, kanker, malaria en allerlei andere aandoeningen.   https://www.clo2.nl/index.php/nl--nl/145-getuigenissen-genezing-met-chloordioxide   check
         
NIETS van dit alles kwam in Nederland in het nieuws!!!   check