Choose your language!

5 universiteiten

 

Universiteit van Tarija in Bolivia produceert zes liter chloordioxine per dag voor medicinaal gebruik

universiteit van TarijaDe Juan Misael Saracho Universiteit van Tarija is al begonnen met de productie van chloordioxide. “We proberen de productie legaal te ondersteunen om door te geven aan doktoren en zij bereiken de behoeftige bevolking. Volgens de voorschriften zal de levering gebeuren via de regering, die op haar beurt (de producten) via gezondheidscentra en met goedkeuring van experts zal distribueren ”, aldus Gonzalo Gandarillas, rector van deze instelling.

Bron: https://www.paginasiete.bo/sociedad/2020/7/16/universidad-de-tarija-produce-seis-litros-por-dia-261514.html

 

Militair universitair ziekenhuis Bolivia, EMI, kondigt aan dat het de productie van chloordioxide zal ‘certificeren’

Militaire Universitair Medisch Centrum BoliviaDe rector van de militaire universiteit zei dat ze de compound al zes maanden hebben geproduceerd en dat 500 legeruniformen er al gebruik van maken om Covid-19 te voorkomen. (Woensdag 23 december 2020).

De Army Military School (EMI) heeft gisteren aangekondigd dat het de productie van chloordioxide zal ‘certificeren’ van elk bedrijf dat wordt aangemoedigd om de chemische stof te maken. In het leger gebruiken zo'n 500 geüniformeerde mensen de compound preventief tegen het coronavirus in het land.

“De productie van chloordioxide is open, want in deze producten moet er altijd een triangulatie zijn: er is het bedrijf, er is de universiteit en er moet de overheid zijn. Dat is wat goed onderzoek en goede producten mogelijk maakt. Als universiteit kunnen we de kennis die we hebben over deze productie aan elk bedrijf of micro-bedrijf doorgeven, ze stap voor stap aangeven hoe het moet, ze trainen en dan certificeren we het product dat het heeft gegenereerd '', zei gisteren de rector van EMI, kolonel Iván Omonte.

In juli beval de Pan American Health Organization (PAHO) het gebruik van producten op basis van chloordioxide of natriumchloriet oraal of parenteraal niet aan bij patiënten met een vermoedelijke of gediagnosticeerde Covid-19, of in elk ander geval (...) ernstige nadelige effecten ”.

Het EMI heeft gisteren een training gegeven over het gebruik van chloordioxide in zijn omgevingen in het Irpavi-gebied, waar het enkele producten presenteerde met de verbinding als een gel met smaken om omgevingen te desinfecteren en een blokkerend middel met onder andere chloordioxide.

Bron: https://www.paginasiete.bo/sociedad/2020/12/23/emi-anuncia-que-certificara-la-produccion-del-dioxido-de-cloro-278948.html

 

22 medische centra distribueren de chloordioxide die gemaakt wordt door de Universiteit van Oruro

Oruro BoliviaDe burgemeester van de gemeente Oruro, Saúl Aguilar, meldde dit weekend dat de chloordioxide geproduceerd door de Technische Universiteit van Oruro (UTO) zal worden verspreid tijdens het harkwerk van de medische brigades die deze week door de straten van de stad zullen toeren om te identificeren vermoedelijke of positieve Covid-19-patiënten.

"In economische termen gaan we voor alles zorgen, we gaan (chloordioxide) distribueren via de 22 medische centra die we hebben, die gaan samenwerken met de medische brigades," legde hij uit.

Meer dan 150 doktoren zullen worden verdeeld over de brigades die door de straten van Orureñas zullen trekken tijdens het van huis tot huis harken.

De arts, Patricia Callisperis, een arts die de stof toepast bij de behandeling van patiënten, bracht op haar beurt een bezoek aan Oruro en benadrukte het besluit van de gemeente om een ​​doel na te streven dat volgens haar 'tegengehouden wil worden door andere belangen'. "

"Niemand kan je verbieden om te proberen een leven te redden, er is geen wet in de wereld, chloordioxide repliceert sterk in Bolivia", zei hij.

FIDES ORURO

Bron: https://www.radiofides.com/es/2020/07/13/brigadas-medicas-de-oruro-visitaran-las-casas-de-la-urbe-y-distribuiran-dioxido-de-cloro/