Dr Manuel Aparicio Alonso conference
https://odysee.com/@Forbiddenhealth:1/Dr-Manuel-Aparicio-This-will-change-the-world:b

Klik op "readmore" om de tekst mee te kunnen lezen.

 

 

Dr Manuel Aparicio Alsonso is orthopedisch chirurg als de COVID-pandemie uitbreekt in Mexico. Hij beschrijft zichzelf als een doodgewone chirurg. Toen de pandemie uitbrak, had hij door de lockdown minder werk en verdiepte hij zich in behandelwijzen van COVID-19. Hij hoorde voor het eerst over chloordioxide door een video die hij ontving van zijn moeder. (CLO2.nl Dus niet via vakliteratuur of collega’s, maar via de tamtam.) Het was een video van Andreas Kalcker. Aparicio nam contact met hem op, onderzocht chloordioxide-literatuur en kwam tot de conclusie dat ClO2 een goede optie was tegen COVID-19.

Aan het begin van de pandemie in de kliniek waar ik werk, Querétaro Mexico (hartje Mexico) zagen we heel veel corona-patiënten binnenkomen die binnen enkele dagen stierven. Ik maakte me hierover ernstige zorgen. Ik moest iets anders doen om deze mensen te helpen. Dus ik begon CDS (Chlorine Dioxide Solution) te gebruiken en dat werkte perfect bij alle patiënten! Halverwege mei 2020 behandelde ik mijn eerste patiënt met CDS. Inmiddels heb ik meer dan 3000 patiënten succesvol behandeld met CDS met een effectiviteit van 99,6%. Dat is een erg hoog percentage voor een geneesmiddel. Dus wat mij betreft zal ik nooit stoppen met het gebruik van CDS ter behandeling van COVID-19. Want ik beschouw dit als een zeer effectieve behandeling die niet-giftig is als je het gebruikt in de juiste dosis.

Interviewer: ik heb enkele vragen aan jou over de patiënten. Niet iedere covid-patiënt is even ziek. Kunt u aangeven welke type patiënt voordeel heeft van CDS? Sommige patiënten komen naar het ziekenhuis, andere patiënten zijn ernstig ziek maar hoeven nog niet te worden opgenomen in het ziekenhuis.

Manuel: alle typen van ernst! Allereerst is het belangrijk om u te vertellen dat chlorine dioxide 100% effectief is bij profylactisch gebruik. Verder is CDS zeer effectief in de behandeling van zowel zeer mild zieke patiënten als voor ernstig zieke patiënten in alle fasen. Ik raad zeer sterk aan om chloordioxide profylactisch te gebruiken of om de patiënten bij de eerste symptomen reeds te behandelen met chloordioxide. Dan is het 100% effectief.

Tegenwoordig zien we veel gecompliceerde patiënten. Ik behandel ze alle patiënten in hun huis. Ik maak geen gebruik van ziekenhuizen omdat de ziekenhuizen ons niet toestaan om chloordioxide te gebruiken. Maar als patiënten eenmaal in het ziekenhuis zijn opgenomen, kunnen ze een legale vorm van chloordioxide gebruiken (???) en dan kunnen we hen in het ziekenhuis behandelen. Maar dat is moeilijk, want iedereen keert zich tegen ons: de dokters, de leidinggevende van het ziekenhuis, de autoriteiten… Dus het valt niet mee om patiënten op deze manier te behandelen. Want wij hebben niet de leiding over de patiënt, maar we zijn wel verantwoordelijk voor de patiënt. Dus dat is geen ideale manier van werken. Maar ik behandel allerlei soorten patiënten: profylactisch en therapeutisch in alle stadia van de ziekte.

Interviewer: vertel, heeft u uw eigen kliniek of zo? Wat is op dit moment uw functie?

Manuel (5:10): ik ben nu algemeen directeur van Centro Medico Jurica, een privekliniek die hooggespecialiseerd is in pedriatische orthopedie, spinal (ruggenwervel) chirurgie en andere soorten orthopedische chirurgie. We behandelen geen patiënten met COVID-19 hier in de kliniek want dat wordt niet toegestaan door de autoriteiten, want ze weten dat ik chloordioxide gebruik. Zodra zij hoorden dat ik 100% efectief was, kwamen ze naar mij toe en sloten mijn COVID-afdeling. En wij proberen nog steeds deze afdeling te heropenen, maar zij laten dat niet toe. Dus, mijn handen zijn gebonden.

Interviewer: Dus u kunt legaal patiënten behandelen op locaties buiten uw kliniek, zonder in problemen te geraken.

Manuel: yes! We moeten iedereen en alle doktoren en patiënten er aan herinneren dat we het Helsinki-akkoord hebben afgesloten, die zegt dat als er geen effectieve behandelmethode voorhanden is,....

Interviewer: kunt u dat nog eens herhalen?