Bekijk deze video op odysee: https://odysee.com/@CLO2.nl:c/Chloordioxide-als-medicijn-antibioticum-tegen-COVID-19:b

 

Mijn Geschiedenis:

12 jaar geleden hoorde ik voor het eerst over chloordioxide. Rudolf, bioloog, introduceerde me, en ik dacht: kerel, wat maak je me nou!? Kijk eens hoe er wordt gewaarschuwd tegen chloordioxide! Ik vroeg het later nog eens na bij een alternatief therapeut met zeer gedegen medische kennis en zij zegt ook... het klopt wat Rudolf zegt.

Eerst het nodige gelezen, toen heb ik het er maar eens op gewaagd. Ik dronk een verdunning van 9 druppels elk. Een DIARREE!!! Maar goed dat mijn toilet naast de douche staat zodat ik met de sproeier onder rand kon schoonmaken. Maar het voelde niet slecht, niet branderig of zo.

De informatie die ik op het internet vond, zocht ik uit en bundelde het in een artikel van enkele A4-tjes groot. Intussen stond de pindapot met poedervormige natriumchloriet 80% die ik van Rudolf had gekregen veilig opgeslagen in de kast. Voor het geval er ooit een epidemie langs zou komen al Mexicaande griep, varkensgriep, ebola of vogelgriep. Nooit gedacht dat het ooit nog eens daadwerkelijk van pas zou komen.

Mijn website www.welkegeneeswijzewerkt.nl waarop mijn artikel stond werd gehackt. Deze werd toch amper gelezen, dus die website maar opgedoekt. Bij aanvang van de corona heb ik de draad weer opgepakt. Ik verzamelde informatie en gooide die direct op mijn nieuwe website www.clo2.nl. Dat was 7 april 2020. Intussen mailde ik met alles en iedereen. Het hele RIVM, de hele OMT, virologen van de WUR, ze hebben allemaal bericht van me gehad om ze te vertellen hoe op dat moment de corona in Bolivia en Mexico werd behandeld. Maar helaas, je kunt net zo goed tegen een muur praten. Ik kwam er nergens doorheen.

Ik zocht op het internet naar medestanders op wetenschappelijk niveau. Zo vond ik professor Làsló Rosivall van de universiteit van Budapest. Hem vertelde ik dat ClO2 in het verleden zeer succesvol was gebleken tegen malaria en dat het nu volop wordt ingezet tegen corona. Maar dat kon volgens hem niet (wel dus), want volgens de theorie, zijn eigen theorie wel te verstaan, kan ClO2 niet de maag-darmbarriere oversteken. Dus hoe ClO2 kan dan, als je het drinkt in het bloed terecht komen, waar de malaria zich op houdt??? Tja, weet ik veel. Maar het gebeurd wel!

Ik vond ook oncoloog Laurent Schwartz. Chloordioxide stond op zijn waslijstje van eenvoudige chemicalien die volgens zijn mathematische model de potentie hadden om als medicijn te kunnen dienen tegen kanker. Dus ik bel hem en vraag hem of hij weet dat moment in Bolivia en Mexico chloordioxide wordt ingezet tegen kanker. Hij reageerde met woorden die in coronatijd merkwaardig overkomen: "ja, corona kun je makkelijk uitschakelen met chloordioxide, kanker is moeilijker".

Chloordioxide dringt niet diep genoeg door in het kankergezwel om daar alle schimmels te kunnen doden. Dan heb je nog iets nodig om de chloordioxide dieper naar binnen te brengen. Laurent dacht aan injecteren en zo. Volgens mij noemde hij toen ook al DMSO. Ik vertelde hem dat er op het internet heel veel verhalen staan van mensen die met behulp van een combinatie van chloordioxide en DMSO van kanker af zijn gekomen. Dus hij vroeg me om hem die verhalen toe te sturen.

Met alle genoegen natuurlijk! Ik stuurde Laurent links naar allerlei platforms in allerlei talen. Vooral in het spaanstalige gebied vind je er veel. Op Telegram vind je een forum "testimonios de Dioxido de Cloro" met allerhande enthousiaste verhalen. Om op de bodem van die lijst te komen, moet je enkele minuten achter elkaar supersnel naar beneden scrollen, zo eindeloos lang is die lijst.

Binnen een week na ontvangst reageerde Laurent: I am starting up clinical trails. Hij zei niet met welke middelen en hij zei of dat samenhing met die verhalen die ik hem had gestuurd, maar dat kan haast niet missen. Ik ben apetrots! Ik heb een steentje bijgedragen aan het onderzoekswerk van een toekomstige nobelprijswinnaar.

Toekomstig Nobelprijswinnaar? 

Je moet weten: Laurent stuurde me een preview van zijn nog te publiceren boek waarin hij het einde aankondigde van de grote aandoeningen. Kanker en Altzheimer en nog veel meer (ik wil niet alles prijsgeven), hebben na decennia van wetenschappelijke stagnatie hun beste tijd gehad. Met die wetenschap op zak, plus de wetenschap van de getuigenissen, besef je: dat wordt een succes! En misschien tonen de resultaten van zijn clinical trail zich nog heel snel ook! En als dat een succes wordt, is dit succes van ongekend wereldformaat. Een revolutie in de medische wetenschap!

En nu start hij, Laurent Schwartz clinical trails... Het vervuld je tegelijk met een genoegzaam, maar ook met een surrealistisch/absurdistisch gevoel. Je hebt tweemaal wereldnieuws in de pocket:

  • je kent een medicijn tegen corona wat uit voorraad wereldwijd leverbaar is en geen drol kost: you can kiss corona goodbye!
  • je kent een medicijn dat de aandoeningen der aandoeningen uit gaat schakelen (kanker, Altzheimer e.v.a.) 

Maar er is tegelijk geen hond die naar je luistert. Tenminste, tot nu ± 15 aug 2021.