0:12: Wat als ik je zou vertellen dat mensen onnodig lijden en sterven aan ziekten als kanker, aids, de ziekte van Lyme en een vrijwel eindeloze lijst van virale en bacteriële infecties? Wat als ik je zou vertellen dat er een goedkoop en effectief chemisch middel bestaat, en dat middel tot zwijgen is gebracht, ten onrechte in diskrediet is gebracht en voor de wereld verborgen is gehouden?

Wat als ik je vertelde dat er onmiskenbaar bewijs is, evenals talloze getuigenissen van het veilige gebruik en de krachtige effectiviteit ervan. Zou jij bereid zijn de waarheid te leren kennen? De nieuwsmedia noemen het een giftig bleekmiddel en de Food and Drug Administration zegt dat het een gevaarlijke giftige chemische stof is en schadelijk voor de mens. Maar nog niet zo lang geleden riepen NASA-onderzoekers het uit tot een universeel tegengif en recentelijk hebben duizenden artsen in Midden- en Zuid-Amerika het met 100% effectiviteit tegen COVID-19 gebruikt.

De onderstaande link is het NASA-artikel uit 1987 waarin een gepatenteerd chloordioxideproduct werd genoemd Alcide, een universeel tegengif. De titel van het artikel luidde “A Universal Antidote”
https://spinoff.nasa.gov/back_issues_archives/1988.pdf (Pagina 118-121)
This earlier NASA article from 1983 was titled “A Multipurpose Compound”
https://spinoff.nasa.gov/back_issues_archives/1983.pdf (Pagina. 86-87)

 

 

Curious Human / Curious Outlier

NB: de inhoud van deze pagina is gesproken en geschreven door een Amerikaan die schuil gaat onder de naam "Curious Outlier". Curious Outlier is een andere persoon dan ik, de eigenaar van www.clo2.nl. Dus waar u op deze pagina het woord 'ik' leest, gaat het om Curious Outlier, en niet om mijzelf. Mijn eigen verhaal is trouwens vergelijkbaar met die van Curious Outlier. Een vriend gaf mij in 2011 MMS tegen mijn candida (darmschimmel). Maar voordat ik het ging gebruiken, schrok me een hoedje toen ik de waarschuwingen van de FDA tegen chloordioxide las. Ik vroeg: "Wat maak je me nou vriend?" Hij zei slechts: "Kijk eens naar de onderbouwing van de argumenten van de FDA. Je zult ontdekken: het is niks." Ik nam me voor om de onderste steen boven te halen, fileerde de onderbouwing van de FDA en ontdekte inderdaad dat de onderbouwing van de FDA niks anders was dan een klein stapeltje aneckdotes: mensen die thuis klooiden met MMS waarbij het mis ging. Bedenk: alle criticasters van chloordioxide zijn 'schriftgeleerden'. Praktijkgeleerden keren zich nooit tegen chloordioxide! 

En nog iets: chloordioxide en alle betrokkenen, dus ook deze website en de bronnen zoals Curious Outlier worden heftig gecensureerd.

Kijk maar: https://www.google.com/search?q=curious+outlier. Er worden allerlei onbelangrijke "Curious Outliers" bovenaan in de zoekresultaten geplaatst om de echte populaire "Curious Outlier" in de schaduw te zetten.

Nu weer terug naar "Curious Outlier". Outlier = buitenbeentje, iemand die buiten de kaders denkt.

 

TheUniversalAntidote Interactive Reference GuidebookDe tekst uit de video en de tekst uit "The Universal Antidote, Interactive Reference Guidebook, komen met elkaar overeen. De guidebookverschaft extra details bij de video.

orginele tekst vond ik hier: https://pdf4pro.com/view/interactive-reference-guidebook-the-universal-antidote-67ef6b.html 

 

 

 

Mijn persoonlijke verhaal

In 2015 stuitte ik op informatie over een vermeend ‘wondersupplement’ genaamd mms of Miracle Mineral Solution.

Ik ben een intensive care-verpleegkundige en werk al 25 jaar in de gezondheidszorg. Ik heb in mijn tijd veel verkopers van slangenolie gezien, en ik ben altijd sceptisch als ik hoor over een medicijn dat een wonder wordt genoemd. En het is mijn vaste overtuiging dat als iets te mooi is om waar te zijn, dat meestal ook zo is.

Ik werd meteen weggejaagd van MMS nadat ik een documentaire op YouTube had gezien met de titel 'The Church of Bleach'.

Die documentaire, samen met een aantal andere, is bedoeld om mensen weg te jagen van deze stof en ervoor te zorgen dat iedereen die zou overwegen het te gebruiken, op zijn best lid lijkt van een sektegroep of in het slechtste geval eindigen met de dood door vergiftiging. Pas drie jaar later, begin 2018, werden mijn ogen geopend voor de waarheid over waar dit "Miracle Mineral Supplement" over ging.

2:16: Vanaf dit punt zal ik MMS chloordioxide noemen, haar correcte chemische naam.

Ik wil beginnen met te vertellen hoe ik voor het eerst kennis maakte met MMS. Begin 2016 kwam er een vriendin op bezoek. Ze vertelde me over iemand die ze kende en die ruim tien jaar in Afrika had doorgebracht om zendingswerk te doen en mensen met allerlei gezondheidsproblemen te helpen. Ze gaf me zijn nummer en zei dat ik hem moest bellen en met hem moest praten over zijn ervaringen.

Ik belde Dave de zendeling. Ik heb zijn naam veranderd om zijn zendingswerk in Afrika te beschermen. Dus heb ik ongeveer 20 minuten met Dave aan de telefoon gezeten. Dat was in 2016. Ik heb destijds niet echt veel uit het gesprek gehaald, omdat ik niet veel wist van de onderwerpen en alternatieve geneeswijzen waar hij het over had. Hij vertelde me over zijn gebruik van wat hij MMS noemde, de verbazingwekkende effectiviteit ervan, en hoe hij mensen in enkele van de armste regio's van Afrika hielp.

Ongeveer anderhalf jaar later, in 2018, kwam ik een video tegen met de titel Quantum Leap. (https://www.imdb.com/title/tt0096684/) Die video was een documentaire met interviews met mensen die met MMS waren genezen van zowel lichte als ernstige ziekten. Na 25 jaar als verpleegster in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, was ik erg sceptisch en vond ik het ongelooflijk moeilijk te geloven dat zoveel mensen genezen waren door één enkel middel.

Maar terwijl ik keek, gingen mijn gedachten terug naar het gesprek met Dave, de zendeling, en de stukken begonnen in elkaar te vallen. Ik belde mijn vriend terug en kreeg opnieuw Dave's telefoonnummer. Toevallig was hij terug in de VS met verlof van zijn zendingswerk in Afrika, en ik kon contact met hem opnemen. Dave en ik spraken opnieuw ongeveer 30 minuten aan de telefoon. De verhalen over genezen ziekten leken sterk op de verhalen die werden verteld in de Quantum Leap-video.

Dat gesprek zette mij op een reis van twee jaar om zelf de waarheid over chloordioxide te ontdekken. De komende twee jaar wilde ik voor mezelf voor eens en voor altijd bewijzen of deze stof echt wonderbaarlijk was of dat het in feite het gif waarvan de reguliere media dachten dat het was. Ik heb honderden wetenschappelijke artikelen, onderzoeksartikelen en patentaanvragen gelezen. Ik luisterde naar ruim honderd persoonlijke videogetuigenissen en bekeek elke anti-chloordioxidevideo die ik te pakken kon krijgen. Ik wilde heel graag weten of er legitieme en goed onderbouwde argumenten waren tegen het gebruik van chloordioxide. Ik maakte aantekeningen, maakte screenshots van opmerkingen, downloadde videogetuigenissen en sloot me aan bij forums zodat ik persoonlijk kon communiceren met degenen die chloordioxide gebruikten. In deze video wil ik mijn twee jaar durende ontdekkingsreis met je delen, zodat jij jezelf wat tijd en moeite kunt besparen.

Ik zeg niet dat je geen eigen onderzoek moet doen, maar ik zeg wel dat ik een aanzienlijke hoeveelheid onpartijdig onderzoek heb gedaan en dat ik bereid was beide kanten op te gaan met betrekking tot het aanvaarden van de beweringen over chloordioxide. Ik was niet vastbesloten om te bewijzen dat de inhoud waar was, maar als zorgverlener ben ik altijd toegewijd geweest aan het vinden van dingen die mensen helpen beter te worden en om mensen vervolgens over die dingen te informeren. Terwijl ik meteen op zoek ging naar de waarheid, had ik vragen die ik beantwoord wilde hebben. Mijn vragen over chloordioxide en hun antwoorden zijn samengevat in deze documentaire, die in 4 delen wordt gepresenteerd.

 • In deel 1 leren we wat chloordioxide is en maken we een korte wandeling door de geschiedenis van het gebruik ervan in de Verenigde Staten.
 • Deel 2 gaat in op de veiligheid van chloordioxide voor menselijk gebruik.
 • In deel 3 ontdek je hoe effectief chloordioxide is en ontdek je de vele toepassingen ervan.
 • En deel 4 bestaat uit persoonlijke getuigenissen van mensen die genezing hebben ervaren door het gebruik van chloordioxide.

Een volledig overzicht van de gegevens die tijdens deze ontdekkingsreis zijn verzameld, kun je vinden in de pdf die bij de beschrijving van deze video staat als je het origineel bekijkt op mijn YouTube-kanaal of op mijn Brighteon-backupkanaal. Beide kanalen zijn getiteld "Curious Human productions". Als u deze video kopieert en opnieuw uploadt, vraag ik u een link naar het PDF-referentiedocument te plaatsen in de beschrijving van uw opnieuw geüploade video.

Wat is chloordioxide... en een korte wandeling door de geschiedenis van het gebruik ervan in de Verenigde Staten

 

Wat is chloordioxide en hoe wordt het gebruikt?

Video 6:22:Laat ik eerst zeggen dat chloordioxide een rijke en welbespraakte geschiedenis heeft gehad in de VS en daarbuiten, lang voordat de media en machthebbers zich ertegen verzetten. 

Dus wat zorgde voor de verandering?

Laat me eens kijken of ik de punten met elkaar kan verbinden via een snelle bespreking van de geschiedenis hier in de Verenigde Staten. Sinds de ontdekking ervan in 1814 door Sir Humphrey Davy, is het gebruik van chloordioxide langzaam gegroeid en wordt het nu in een breed scala van industrieën gebruikt. Het gebruik ervan is sinds eind jaren zeventig aanzienlijk toegenomen. https://www.scotmas.com/chlorine-dioxide/what-is-chlorine-dioxide.aspx

Chloordioxide is geregistreerd als sterilisator en biocide en wordt gebruikt voor het steriliseren van medische faciliteiten en laboratoria, waaronder BSL-3- en BSL-4-laboratoria, waar de meest dodelijke ziekteverwekkers ter wereld worden behandeld. https://www.clordisys.com/lifesciencesapp.php

Chloordioxide is een biocide. Dit betekent dat het bij contact alle bacteriën, virussen en schimmels doodt door middel van een oxidatieproces. Het heeft veel toepassingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waar het wordt gebruikt als antimicrobieel middel voor het wassen van voedsel, het schoonmaken van producten en het desinfecteren van vloeistoffen. Het wordt gebruikt in de farmaceutische en medische apparatuurindustrie voor besmettingscontrole en steriliteit.

Ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven gebruiken het als steriliserend ontsmettingsmiddel om gevaarlijke ziekteverwekkers zoals MRSA, het coronavirus en schimmelsporen te voorkomen.

Chloordioxide wordt gebruikt voor gemeentelijke waterzuivering en is de gouden standaard geworden omdat het veilig is voor menselijke consumptie, niet-carcinogeen en niet-mutageen.

Chloordioxide is een gas en moet tijdens het gebruik worden geproduceerd. De meest gebruikelijke en eenvoudige methode voor het produceren van chloordioxidegas is een proces waarbij natriumchloriet (NaClO2) en een zuuractivator worden gemengd. Wanneer deze twee stoffen worden gemengd, ontstaat chloordioxidegas. Het gas is een heel eenvoudig en klein molecuul en bevat één chlooratoom (Cl) en twee zuurstofatomen (O2). Het is uiterst oplosbaar in water en creëert geen chemische bindingen. Dit betekent dat het gas volledig in water kan worden opgelost.

Video 8:24: Vanwege deze eigenschap kan het worden gebruikt om water veilig en effectief te zuiveren en tegelijkertijd virussen, bacteriën, schimmels en sommige soorten kleine parasieten volledig te deactiveren. Het neutraliseert zelfs veel gifstoffen, pesticiden, herbiciden en farmaceutische producten die het drinkwater vervuilen. Als extra bonus kan het dat allemaal doen zonder schadelijke organische verbindingen te produceren, zoals bij bijna alle andere ontsmettingsmiddelen het geval is.

Industrieën die afhankelijk zijn van chloordioxide voor desinfecterende eigenschappen zijn onder meer de landbouw, de gezondheidszorg, de voeding, de drankindustrie, openbare waterwerken en de luchtkwaliteit, om er maar een paar te noemen.

Tot de jaren zeventig werd chloordioxide voornamelijk op kleine schaal gebruikt voor de desinfectie van water, maar het kreeg geen vroege en wijdverbreide toepassing vanwege het goedkope maar giftigere chloorbleekmiddel dat sinds de jaren twintig voor de desinfectie van drinkwater werd gebruikt.

Howard Alliger Evolution of ideasVideo 9:20: Howard Alliger, een uitvinder, wetenschapper en zakenman, ontdekte voor het eerst de gunstige effecten van chloordioxide, niet alleen voor de gezondheid van mens en dier, maar voor bijna alles wat te maken heeft met het doden van bacteriën, virussen en schimmels. Hij deed zijn ontdekking terwijl hij op zoek was naar een niet-corrosieve sterilisator die kon worden gebruikt met een product dat hij had helpen ontwikkelen en verkopen, de Sonicator (Ultrasone vloeistofprocessors).

Dit werk bracht hem ertoe te experimenteren met chloordioxide als sterilisator met een deel van zijn systeem. Hij ontdekte een formulering voor een eenvoudige methode om chloordioxide te genereren met behulp van natriumchloriet en een zuuractivator. De methode werkte perfect met zijn sonicator. Hij patenteerde het chemische proces en noemde het Alcide. Vervolgens ontdekte hij dat de chemische stof net zo goed werkte voor sterilisatie zonder het ultrasone apparaat. Hij nam zijn gepatenteerde proces en chemische formulering voor de productie van chloordioxide en richtte er een bedrijf omheen onder dezelfde naam: Alcide Corporation. https://www.misonix.com/

Video 10:20: Dit onderstaande artikel is het artikel waarin NASA een gepatenteerd chloordioxideproduct bestempelde met de naam Alcide, A Universal Antidote.

(Dit is een PDF-bestand en kan u een waarschuwing geven wanneer u het opent. Het is veilig om het pdf-bestand te openen)

 

Alcide Corporation ging verder om meerdere patenten en producten te produceren die gebruik maakten van de antimicrobiële en genezende effecten van chloordioxide. Alcide Corporation had patenten voor de behandeling van

 • wonddesinfectie,
 • desinfectie van gedoneerd menselijk bloed en bloedbestanddelen,
 • een mondspoeling voor de preventie en behandeling van infecties,
 • formuleringen voor ontstekingsremmende ziekten, waaronder
  • psoriasis,
  • schimmelinfecties,
  • eczeem,
  • roos,
  • acne,
  • genitale herpes en
  • beenmerginfecties.
  • zweren.
 • Andere producten omvatten plaatselijke toepassingen voor het voorkomen en behandelen van bacteriële infecties, waaronder uiermastitis, bij zoogdieren.

Video 10:58 Ook werden systemische ontstekingsremmende formuleringen en methoden ontwikkeld om ontstekingen in weefsels zoals de darmen, spieren, botten, pezen en gewrichten te verminderen.

Er werden ook methoden ontwikkeld en gepatenteerd voor het voorkomen en behandelen van microbiële infecties in het lagere geslachtsorgaan van zoogdieren. Deze omvatten de behandeling van vulvitis, vaginitis, cervicitis en endometritis, waarbij een intravaginale en/of intra-uteriene infusie betrokken was.

Naast de toepassingen voor menselijk en dierlijk gebruik ontving Alcide Corporation ook meerdere patenten die chloordioxide gebruikten voor de behandeling en desinfectie van voedsel en dranken, de desinfectie van oppervlakken voor de industrie, de gezondheidszorg, de landbouw en meer.

Alcide Corporation ging in 1983 naar de beurs, en om onbekende redenen verkocht Howard al snel zijn aandeel in het bedrijf en ging uit elkaar.

Toen Howard het bedrijf verliet, moest hij een niet-concurrentiebeding tekenen met Alcide Corporation, waardoor hij een tijd lang geen chloordioxideproducten meer kon ontwikkelen.

---per interview met Valerie Alliger-Bogard https://www.encyclopedia.com/books/politics-and-business-magazines/misonix-inc ---

Opmerkelijk genoeg startte hij in 1994 op 66-jarige leeftijd het bedrijf ARCO research en begon zijn werk met chloordioxide opnieuw nadat de niet-concurrentieovereenkomst was verlopen. In 2004 werd het ARCO-onderzoek Frontier Pharmaceutical en bleef het uitbreiden en ontwikkelen van chloordioxideproducten voor menselijk gebruik, en vóór zijn dood op 92-jarige leeftijd patenteerde de heer Alliger zelfs een methode voor de behandeling van kanker met chloordioxide-injecties.

 

Ook nam het miljardenbedrijf Ecolab in 2004 Alcide Corporation over. De toenmalige CEO van echo lab verklaarde: "Wij geloven dat de transactie van Alcide aantrekkelijk geprijsd is voor de aandeelhouders van Alcide en Alcide in staat zal stellen de groei van zijn producten te versnellen en de kansen voor zijn werknemers te verbeteren." https://investor.ecolab.com/news/news-details/2004/Ecolab-Closes-on-Purchase-of-Alcide/default.aspx

Nadat Ecolab Alcide had gekocht, leek het onderzoek en de ontwikkeling van chloordioxide voor menselijke toepassingen te zijn gestopt en kregen de producten van Alcide een nieuwe merknaam, met een sterke focus op industrieel en agrarisch gebruik.

 

Jim Humble, de goudzoeker die ontdekte dat je met chloordioxide malaria kunt genezen

13:10: We zetten nu even stap in de tijd doen, naar 1996. Op dit moment in nam de loop van de geschiedenis van chloordioxide een zeer interessante wending met de toevallige ontdekking van een gewone maar excentrieke goudzoeker met de naam Jim Humble. In de zomer van 1996 werd Jim Humble ingehuurd om een mijnexpeditie te leiden door de jungles van Zuid-Amerika. Tijdens de expeditie werden twee van de mannen van zijn bemanning gebeten door muggen en werden ze erg ziek van wat zij dachten dat het malaria was. Ze hadden geen medicijnen tegen malaria en waren twee dagen verwijderd van enige hulp. Jim had flessen meegenomen gestabiliseerde zuurstof. Gestabiliseerde zuurstof is een vloeibare oplossing van natriumchloriet die wordt gebruikt om water te zuiveren.

---verificatie van de goudmijnachtergrond van Jim Humbles --- Goudwinning: andere boeken en artikelen geschreven door Jim Humble: 1. CLS-handleiding: Niet-cyanide-uitloging (1985) 2. De waarheid in de moderne goudwinning: (Goudwinning kansen voor de investeerder) 1994 3. Popular Mining; Maart/april 1988 (uitgave 25) 4. Een thuisstudiecursus voor brandtesten (1989) 5. Thuisstudiecursus voor brandtesten door Jim V. Humble, en bijgewerkt in 2006 6. Modern Mercury Amalgamation Manual -------- Verificatie van de goudwinning van Jim Humbles

Omdat natriumchloriet wordt gebruikt om water te zuiveren, dacht Jim dat het hen zou kunnen helpen de ziekteverwekker te verwijderen die hun ziekte veroorzaakte. Hij gaf zijn metgezellen wat van de gestabiliseerde zuurstof en binnen enkele uren stonden de mannen weer op de been en voelden zich volkomen goed. Dit riep enkele vragen op bij Jim. Heeft deze waterzuiveraar de malaria echt gedood?

De malariaparasiet infecteert en doodt jaarlijks meer dan een miljoen mensen. Dit was het begin van Jims zoektocht om te begrijpen wat er was gebeurd. Hij begon met succes te experimenteren met zijn mengsel van gestabiliseerde zuurstof op zichzelf en de lokale inboorlingen die malaria hadden opgelopen. Jim ontdekte later zelf dat wanneer de natriumchlorietoplossing in contact komt met maagzuur of een ander zuur, er een stof vrijkomt die chloordioxide wordt genoemd. Jim zou later ontdekken dat chloordioxide veel meer geneest dan malaria. In de daaropvolgende tien jaar besteedde Jim een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan het experimenteren met zichzelf met behulp van chloordioxide, en uiteindelijk hielp hij mensen in enkele van de armste regio's van de wereld, waaronder Zuid-Amerika, Mexico en verschillende Afrikaanse landen. Hij gebruikte chloordioxide om malaria, buiktyfus, knokkelkoorts, HIV en andere ernstige ziekten te genezen.

In 2006 publiceerde Jim zijn eerste boek met de titel: 'Het wondermineralensupplement van de 21e eeuw.' In dit boek vertelde de heer Humble het verhaal van zijn eerste ontdekking, daaropvolgende zelfexperimenten en avonturen waarin hij de genezende voordelen van chloordioxide ontdekte. Hij gaf ook gedetailleerde instructies voor iedereen om deze substantie goedkoop voor zichzelf te bereiden. PDF-versie van het boek: The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century Part 1 (links aanvragen: Miracle Mineral Supplement of the 21st Century Part 2 (links aanvragen: de komende jaren werd chloordioxide, of wat bekend werd als MMS, een internetsensatie en veel mensen begonnen te delen hoe zij door deze stof werden geholpen. Er ontstonden internetchatgroepen en andere vroege sociale netwerken begonnen zich te ontwikkelen en het nieuws over de voordelen ervan te verspreiden. Van 2006 tot 2010 is het menselijke gebruik en de populariteit van chloordioxide toegenomen. onder de naam MMS bleef groeien, en in 2010 begon een regerings- en mediacampagne om mensen ervan te weerhouden chloordioxide te gebruiken.))

De media en de FDA meldden dat chloordioxide een giftig bleekmiddel is en dat de consumptie ervan letsel of de dood tot gevolg kan hebben. Vanaf 2010 tot het huidige jaar 2020 hebben de reguliere media en de FDA hun meedogenloze aanval op het menselijk gebruik van chloordioxide en iedereen die het gebruik ervan bij de behandeling van ziekten bij de mens zou bevorderen, voortgezet. Laten we hier nu even kritisch over nadenken. Vanaf het midden van de jaren zeventig tot 2010 heeft een breed scala aan industrieën chloordioxideproducten gebruikt en ontwikkeld zonder enige verontwaardiging in de media en zonder enige waarschuwing van de FDA dat dit een giftig, giftig bleekmiddel is. Als vervolgens wordt ontdekt dat iedereen zonder arts veilig chloordioxide kan maken en gebruiken om een breed scala aan ziekten bij de mens te genezen, beginnen de FDA en de reguliere media een angstcampagne tegen chloordioxide om de mensheid weg te jagen van deze eenvoudige maar verbazingwekkende stof.

Begin je het plaatje te zien? Ze kunnen de stof niet verbieden omdat deze zo wijdverspreid wordt gebruikt in zoveel industrieën. Chloordioxide is sinds de jaren zeventig beschikbaar voor menselijk en dierlijk gebruik, maar toen een gewone oude goudzoeker met de naam Jim Humble ontdekte hoe gemakkelijk het was om jezelf te maken en te behandelen met chloordioxide, kwam het establishment met valse informatie en misleidende schriktactieken om mensen ervan te weerhouden persoonlijk de kracht van chloordioxide zelf te ervaren. Er is nog zoveel meer dat ik zou willen toevoegen met betrekking tot de historische recensie, maar dat zullen we moeten bewaren voor een andere video. Dus nu we een kort overzicht van de geschiedenis hebben samengevat, gaan we verder met onze eerste Is chloordioxide veilig voor menselijk gebruik? Laten we hier even stoppen en het over bleekmiddel hebben. Het is waar dat chloordioxide in de papierindustrie als bleekmiddel wordt gebruikt en dit is waar een groot deel van de controverse ontstaat.

De anti-chloordioxide-menigte heeft één argument en slechts één argument tegen chloordioxide. Dit argument is gewoon propaganda. Dit is waarom. Als verpleegster geef ik mijn patiënten regelmatig veel gevaarlijke stoffen, zoals Coumadin, een bloedverdunner die wordt gebruikt als rattengif, chemotherapie, waarvan sommige worden gebruikt als chemische wapens, en zout water voor hydratatie, een gif in hoge concentraties. Al deze stoffen kunnen gunstig zijn voor de mens, maar kunnen ook zeer giftig zijn en zelfs de dood veroorzaken als ze in grote hoeveelheden of op ongepaste wijze worden toegediend. De toxiciteit heeft alles te maken met de dosishoeveelheid en niets met het etiket dat op de stof is aangebracht. Hetzelfde geldt voor chloordioxide. Voor chloordioxide dat als bleekmiddel wordt gebruikt, zal de oplossingsconcentratie gemiddeld 5% bedragen, wat overeenkomt met 50.000 ppm. Doseringen gebruikt voor de menselijke gezondheid variëren van 000003% tot.

02% oplossing." Wanneer chloordioxide op de juiste manier wordt gebruikt in de minuscule hoeveelheden die nodig zijn om ziekteverwekkers te elimineren en de menselijke gezondheid ten goede te komen, is het volkomen veilig. Dus het bleekpropaganda-argument dat mij aanvankelijk afschrikte van chloordioxide is volledig ongeldig met verwijzing naar hoe chloor dioxide wordt gebruikt voor intern en extern menselijk gebruik. Hier is een citaat van de Scotmas-groep, experts op het gebied van desinfectie met chloordioxide: "Hoewel chloordioxide chloor in zijn naam heeft, is de chemie radicaal anders dan die van chloor. Zoals we allemaal op de middelbare school hebben geleerd, kunnen we twee verbindingen mengen en een derde creëren die weinig gelijkenis vertoont met de ouders. Door bijvoorbeeld twee delen waterstofgas te mengen met één deel zuurstof ontstaat er vloeibaar water. We moeten ons niet laten misleiden door het feit dat chloor en chloordioxide een woord gemeen hebben.

De chemie van de twee verbindingen is totaal verschillend." Laten we nu eens kijken naar de veiligheid. Is chloordioxide veilig? Het antwoord op deze vraag is ja en nee. Ja, het is veilig als het op de juiste manier wordt gebruikt, en nee, dat is het niet. veilig als het op ongepaste wijze wordt gebruikt. Dit geldt voor elke chemische stof, medicijn of stof die op het menselijk lichaam wordt aangebracht. Vanwege de veilige staat van dienst van chloordioxide wordt het op grote schaal gebruikt als waterzuiveraar en als veilig ontsmettingsmiddel in veel industrieën, waaronder de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de medische sector, de landbouwsector, de farmaceutische industrie en de sanitaire voorzieningen. Elke plaats waar u alle bacteriën, schimmels en virussen moet doden, wordt chloordioxide steeds meer bekend als de veiligste en meest effectieve keuze die er is. werd gebruikt om de senaatskantoren veilig te steriliseren na een miltvuuraanval in Washington DC in 2001 en het is gebruikt om hete zones van het Ebola-virus veilig op te ruimen.

Bij juist gebruik is chloordioxide veilig en is het een van de weinige chemische stoffen die het milieu niet schaadt. Voorzorgsmaatregelen en discretie moeten in acht worden genomen zoals passend zou zijn bij elke chemische stof, medicatie, kruid of substantie die voor medicinale doeleinden wordt gebruikt. Er zijn een aantal verschillende manieren waarop gebruikers van chloordioxide deze stof op en in hun lichaam introduceren. De belangrijkste gebruiksmethoden zijn plaatselijke en orale consumptie. Voor de doeleinden van deze discussie over veiligheid ga ik de methoden bespreken die vaak worden getest in de wetenschappelijke onderzoeksliteratuur, waaronder orale consumptie, inhalatie en oogheelkunde. Een van de belangrijkste redenen waarom chloordioxide in veel waterzuiveringsinstallaties chloorbleekmiddel vervangt, is omdat de bijproducten ervan niet op dezelfde manier met organische verbindingen reageren als chloorbleekmiddel.

De bijproducten van chloordioxide zijn veilig en niet schadelijk voor menselijke consumptie. Veiligheidsstudies die sinds de jaren zeventig zijn uitgevoerd, hebben aangetoond dat chloordioxide, mits op de juiste manier gebruikt, veilig is voor menselijke consumptie. Recentere dierstudies hebben ook geholpen veilige niveaus van chloordioxide voor oraal gebruik en inhalatiegebruik te identificeren. Laten we een paar van die onderzoeken bekijken. In 2017 is een veiligheidsonderzoek uitgevoerd met muizen. Een deel van dit onderzoek werd uitgevoerd om de veiligheid en werkzaamheid van chloordioxide bij inhalatie en orale inname te bepalen. De conclusie voor het ingeademde chloordioxide was dat vergeleken met de controlegroep "inhalatie van 10 en 20 ppm chloordioxide (gedurende een volledige periode van 24 uur) geen irritatie veroorzaakte bij de muizen." en er was geen significant verschil tussen de controlegroep en de testgroep. In hetzelfde onderzoek was de conclusie voor de orale dosering van chloordioxide: "In de subchronische orale toxiciteitstest werd 0, 5, 10, 20 en 40 ppm chloordioxide bereid om de muizen te voeden.

Klinische observaties van de muizen toonden geen afwijkingen en geen sterfte aan na 90 dagen voor de controle en de test van maximaal 40 ppm chloordioxide bij muizen gedurende 90 dagen is ".. En opnieuw in hetzelfde onderzoek vertoonde 50 ppm geen significante symptomen bij muizen." een oogirritatietest bij konijnen. #__ffn_sectitle In een ander dieronderzoek werd 100 mg/l, dat is 100 ppm chloordioxide, gedurende 30 dagen aan elke liter drinkwater toegevoegd en werd de toxiciteit op bloedbestanddelen geëvalueerd. Ze evalueerden een breed scala aan bloedbestanddelen. parameters en ze vonden geen significante effecten op een van deze parameters. Opmerking: (glucose-6-fosfaatdehydrogenase (G-6-PD), rode bloedcellen, hematocriet, gemiddeld corpusculair volume, gemiddeld corpusculair hemoglobine, gemiddelde corpusculaire hemoglobineconcentratie, reticulocyten telling en osmotische kwetsbaarheid) In een ander onderzoek dronken menselijke vrijwilligers chloordioxide in een oplossing tot 24 ppm en vertoonden geen nadelige effecten.

In een ander onderzoek uit 1979 kregen honingbijen, die doorgaans zeer gevoelig zijn voor enige toxiciteit, hoge doses van 10 tot 100 ppm chloordioxide in hun watervoorziening en vertoonden geen nadelige gevolgen. En dat niet alleen, als de concentratie tussen de 10-100 ppm werd gehouden, verlengde dit de levensduur van de bijen aanzienlijk. Lockett, J., Oxodene: levensduur van honingbijen, Journal of Econ. Entomologie, vol. 65, Nee. 1 februari 1972 In een ander onderzoek werden ratten continu blootgesteld aan ingeademd chloordioxidegas in een hoeveelheid ppm of ppm gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week gedurende 6 maanden. De studie concludeerde dat gas tot ppm, dat het niveau overschrijdt dat effectief is tegen microben, en dat gedurende zes maanden continu aan het hele lichaam van ratten werd blootgesteld, niet giftig was. Deze ratten ademden zes maanden lang continu lage concentraties in en hadden geen nadelige bijwerkingen. Samenvatting: Volledig document: (openen kan enkele ogenblikken duren) In een ander onderzoek dat in Japan werd uitgevoerd, hadden schoolkinderen een aanzienlijk lager ziekteverzuim tijdens een periode waarin lage concentraties chloordioxide door het klaslokaal werden verspreid.

Deze kinderen werden blootgesteld aan veilige niveaus van chloordioxide en profiteerden van minder ziektedagen. Volledige PDF: (het openen kan enkele ogenblikken duren) Volgens de centra voor ziektebestrijding is "Chloordioxide niet mutageen of kankerverwekkend bij mensen." Volgens de United States Environmental Protection Agency werden in een onderzoek uit 1981 198 mensen gedurende drie maanden blootgesteld aan 5 ppm chloordioxide en konden de EPA-onderzoekers geen significante blootstellingsgerelateerde effecten identificeren in vergelijking met de controlegroep van 118 mensen. . In 1982 werd een onderzoek uitgevoerd naar chloordioxide en zijn metabolieten en dit was de conclusie: “Binnen de grenzen van het onderzoek werd de relatieve veiligheid van orale inname van chloordioxide en zijn metabolieten, chloriet en chloraat, aangetoond door de afwezigheid van schadelijke fysiologische reactie.

Op pagina 1 van de door de EPA voltooide beoordeling van chloordioxide staat: "Op dit moment zijn producten die chloordioxide en natriumchloriet bevatten bedoeld voor gebruik in de landbouw, commercieel, industrieel, medisch en residentieel." Op pagina 2 staat: " Chloordioxide en natriumchloriet lijken geen giftige metaboliet te produceren die door andere stoffen wordt geproduceerd." Om te illustreren hoe veilig chloordioxide is, heeft het farmaceutische bedrijf, frontierpharmaceuticals, een verscheidenheid aan door de FDA goedgekeurde veilige producten geproduceerd die chloordioxide bevatten, waaronder orale spoel- en huidverzorgingsproducten, en de oprichter van het bedrijf, Howard Alliger, heeft zelfs een patent voor het gebruik van chloordioxide om kanker te elimineren. In het patent staat het volgende: "Chloordioxide (ClO2), een sterk oxidatiemiddel, kan veilig worden geïnjecteerd in het lichaam van een patiënt, inclusief een tumor, hoewel de verbinding nog niet op deze manier als kankerbehandeling is gebruikt.

Er wordt verder gezegd: "ClO2 is zeer doordringend en wordt over het algemeen als niet-toxisch beschouwd, zoals blijkt uit de toepassing ervan in diepe wonden, derdegraads brandwonden en het gebruik bij orale en plaatselijke ziekten." Homepage Frontier Pharmaceuticals: Er worden citaten gegeven voor de onderzoeksartikelen die deze verklaring valideren. Deze zijn te vinden in het pdf-document dat vermeld staat in de beschrijving van deze documentaire. Er zijn tientallen onderzoeksartikelen waarin de voordelen en veiligheid van op de juiste wijze toegepaste chloordioxide voor de behandeling van menselijke wonden en microbiële controle worden geprezen. In 2014 publiceerde de Journal of Advances in Skin and Wound Care een artikel waarin stond: "Chloordioxide lijkt een veilige, biologisch aanvaardbare antiseptische wondspoeling te zijn die de cosmetische resultaten niet lijkt te verstoren." En uit het internationale tandheelkundetijdschrift dat in 2004 werd gepubliceerd, staat dat “de effectiviteit van topisch chloordioxide ( ) bij de behandeling van chronische atrofische candidiasis werd aangetoond.

ClO2 bood een veilige en klinisch effectieve optie.' En zodat je begrijpt wat een oplossing van 0,8% is, zal ik dit illustreren. wanneer omgezet naar delen per miljoen is dit gelijk aan 8.000 ppm. De typische orale dosering die mensen gebruiken bij orale inname van chloordioxide is minder dan 100 ppm en doorgaans minder dan 50 ppm. Dus als mondspoeling was chloordioxide veilig en klinisch effectief in een dosis die 80 keer hoger was dan wat wordt gebruikt om de gunstige effecten te verkrijgen via orale inname. Chloordioxide wordt zelfs medisch gebruikt voor de behandeling van kanker in Frankrijk. De Franse arts Laurent Schwartz behandelt patiënten met behulp van een protocol dat chloordioxide omvat. De literatuur kan worden bekeken op ----- Hieronder is verwijderd uit de documentaire, maar goed. En niet alleen is chloordioxide veilig bij gebruik Toepasselijk genoeg wijst wetenschappelijk onderzoek uit dat chloordioxide veel verschillende milieutoxines neutraliseert, waaronder herbiciden, pesticiden, farmaceutische residuen en meer.

Publicatie . Stelling . 1988. De verwijdering van fenolen uit olieachtig afvalwater door chloordioxide ::082608b5ddc2948692e57ef0569f6259 Toepassing van chemische oxidatieprocessen voor de verwijdering van farmaceutische stoffen in biologisch behandeld afvalwater Oxidatie van farmaceutische stoffen door chloordioxide in biologisch behandeld afvalwater Decontaminatie van micro-organismen en pesticiden uit verse groenten en fruit: Een uitgebreid overzicht van gewone huishoudelijke processen tot moderne technieken Onderzoek van de afbraak en ecotoxicologie van pethoxamide en metazachloor na behandeling met chloordioxide Ben, W., Shi, Y., Li, W., Zhang, Y., & Qiang, Z. (2017 ). Oxidatie van sulfonamide-antibiotica door chloordioxide in water: kinetiek en reactieroutes. Chemical Engineering Journal, 327, 743 750. Chen, Q., Wang, Y., Chen, F., Zhang, Y., en Liao, X.

(2014). Chloordioxidebehandeling voor het verwijderen van residuen van bestrijdingsmiddelen op verse sla en in waterige oplossing. Food Control, 40, 106 112. ----Bovenstaande is uit de documentaire verwijderd om de lengte te verkorten, maar goede informatie ---- Wanneer typische gebruikers chloordioxide via de mond binnenkrijgen, zullen ze mengsels consumeren die variëren van ongeveer 10 ppm tot 100 ppm. Het doseringsbereik ligt dus binnen of net iets boven de doses die geen afwijkingen en geen sterfte vertoonden na 90 dagen chronisch dagelijks gebruik in de eerder genoemde dierstudies. Duizenden mensen, waaronder ikzelf, hebben maandenlang experimenteel chloordioxide geconsumeerd binnen een doseringsbereik van 10-100 ppm. Ik beweer niet dat langdurig chronisch dagelijks gebruik wordt aanbevolen, maar ik stel wel dat mensen experimenten met langdurig chronisch dagelijks gebruik zonder schade hebben uitgevoerd. Zoals elk goed medicijn moet chloordioxide op de juiste manier worden gebruikt om de menselijke gezondheid te helpen herstellen en verbeteren.

Een volledig overzicht van alle documenten die in dit veiligheidshoofdstuk worden genoemd, kunt u vinden via de link in de beschrijving van deze documentaire. Samenvattend: bij correct gebruik in de lage doses die nodig zijn om ziekteverwekkers te neutraliseren, is chloordioxide veilig gebleken. Bij onjuist gebruik in hoge doses kan chloordioxide gevaarlijk zijn en moet met voorzichtigheid worden gebruikt. De derde vraag die ik moest beantwoorden toen ik aan mijn onderzoek naar chloordioxide begon, was: ‘Is chloordioxide effectief in het vernietigen van ziekteverwekkers, waaronder virussen, bacteriën en schimmels, en in het produceren van andere gunstige oxidatieve effecten. directe menselijke toepassing zowel buiten als binnen het lichaam Laten we eerst eens kijken naar het bewijsmateriaal voor de algehele effectiviteit van het vermogen van chloordioxide om virussen, bacteriën en schimmels te doden.

En dan kijken we naar de effectiviteit bij menselijke toepassing. Eén ding dat u in gedachten moet houden met betrekking tot effectiviteitsstudies is dat er, voor zover ik weet, in de Verenigde Staten geen gestarte of voltooide proeven op mensen zijn gestart of afgerond die door de bestaande medische gevestigde orde zijn goedgekeurd voor het interne gebruik van chloordioxide bij welk virus dan ook. bacteriën of schimmels en er zijn honderden, zo niet duizenden onderzoeksprojecten geweest naar het externe en desinfecterende gebruik ervan. Gelukkig zijn er een paar ‘onofficiële’ opmerkelijke studies bij mensen afgerond en leven we in het digitale tijdperk waarin het bijna onmogelijk is om informatie volledig te elimineren. Helaas, in plaats van de ongelooflijke resultaten te omarmen en in actie te komen met meer onderzoeken, werden de resultaten snel in diskrediet gebracht en begraven onder de machthebbers die ze classificeerden als "nooit gebeurd" of "ongeoorloofd".

Laten we dus beginnen met het onderzoeken van het in vitro onderzoek. Om te beginnen is hier een citaat uit de Encyclopedia of Food Microbiology (tweede editie), 2014: "Chloordioxide is 3 tot 4 keer zo krachtig als natriumhypochloriet als ontsmettingsmiddel en is over het algemeen effectief tegen alle bacteriën en virussen." Uit het Travel and Tropical Medicine Manual (vijfde editie), 2017: "Chloordioxide is in staat de meeste door water overgebrachte ziekteverwekkers, waaronder Cryptosporidium, te inactiveren in praktische doses en contacttijden. Het is minstens zo effectief als bactericide als chloor en in veel gevallen gevallen superieur. Het is veel superieur als virusdodend middel.' Uit de International Travel Health Guide (2006-2007), 13e editie: "Chloordioxide is een uiterst effectief ontsmettingsmiddel, dat snel bacteriën, virussen en Giardia doodt, en ook effectief is tegen Cryptosporidium.

ClO2 verbetert ook de smaak en geur, vernietigt sulfiden, cyaniden en fenolen, bestrijdt algen en neutraliseert ijzer- en mangaanionen. Het is een effectief biocide bij concentraties zo laag als ppm (parts per million) en over een breed pH-bereik. Het is tien keer beter oplosbaar in water dan chloor, zelfs in koud water. In tegenstelling tot jodium heeft chloordioxide geen nadelige effecten op de schildklierfunctie. Chloordioxide wordt veel gebruikt door gemeentelijke waterzuiveringsinstallaties. De term chloordioxide is misleidend omdat chloor niet het actieve element is. Chloordioxide is een oxidatiemiddel en geen chloreringsmiddel. ClO2 dringt de celwand binnen en reageert met aminozuren in het cytoplasma in de cel, waardoor het micro-organisme wordt gedood. Het bijproduct van deze reactie is chloriet, dat onschadelijk is voor mensen.' In hetzelfde eerder genoemde onderzoek, waarin gekeken werd naar de veiligheidslimieten voor orale, inhalatie- en oogheelkundige veiligheid, ontdekten de onderzoekers dat 'de antimicrobiële activiteit in vitro ruimschoots werd verminderd als de concentraties van chloordioxide was respectievelijk 5 en 20 ppm voor bacteriën en schimmels; er werd vermeld dat er uitstekende antimicrobiële activiteit werd waargenomen voor zowel bacteriën als schimmels.

In het onderzoek werd antivirale remming onderzocht voor H1N1, influenza B en enteroviris 71, en er was een remmend effect van meer dan 50% bij een blootstelling van 2 minuten aan 100 ppm chloordioxide. #__ffn_sectitle Het is belangrijk op te merken dat dit Er werd specifiek een veiligheids- en effectiviteitsonderzoek uitgevoerd omdat een chloordioxide-oplossing rechtstreeks kan en wordt toegepast op voedsel en producten voor menselijke hygiëne en voor preventieve gezondheidsmaatregelen (zie onderstaande schermafbeelding). Met andere woorden, ze weten dat het buitengewoon goed werkt op de buiten, en ze wilden er zeker van zijn dat het veilig is voor intern gebruik omdat het zo effectief is tegen alle ziekteverwekkers. In een onderzoek uit 2010 produceerde CD in concentraties variërend van 1 tot 100 ppm krachtige antivirale activiteit, waarbij de virussen binnen 15 seconden werden geïnactiveerd. behandeling voor sensibilisatie.De antivirale activiteit van CD was ongeveer 10 keer hoger dan die van natriumhypochloriet, een standaard bleekmiddel.

In een onderzoek uit 2008 naar de influenza A-virusinfectie werd een gerandomiseerde gecontroleerde studie uitgevoerd met muizen en leverde de volgende verbazingwekkende resultaten op. 10 muizen werden gelijktijdig gedurende 15 minuten blootgesteld aan vernevelde influenza A en vernevelde chloordioxide bij (ppm). Een controlegroep van 10 muizen werd gedurende 15 minuten alleen aan de vernevelde influenza A blootgesteld. Zestien dagen na de blootstelling was geen van de muizen die waren blootgesteld aan de chloordioxide-influenza A-groep gestorven, maar zeven van de tien muizen in de influenza-controlegroep stierven. Dat is een dodelijke afloop van 70% voor de muizen die geen chloordioxide in aerosolvorm kregen. #ancher1 Heb je dat opgemerkt? Extreem lage doses chloordioxide beschermden 100% van die muizen tegen griep. Chloordioxide voert andere ontsmettingsmiddelen uit en is veiliger dan alle andere. In dit onderzoek werden elf desinfectiemiddelen op de proef gesteld tegen enkele van de meest voorkomende en schadelijke bacteriën.

Chloordioxide had de hoogste biocidale activiteit van alle elf. Chloordioxide inactiveert HIV in vitro. In een onderzoek uit 1993 inactiveerde chloordioxide HIV-1 in de aanwezigheid van bloed en in de aanwezigheid van medische benodigdheden. Chloordioxide is effectief bij het inactiveren en vernietigen van het humaan papillomavirus (HPV). Vijf van de meest voorkomende bacteriële ziekteverwekkers zijn getest tegen chloordioxide en hier zijn enkele van de resultaten: 5 ppm chloordioxide in water verminderde E. coli. binnen 60 seconden. ACINETOBACTER BAUMANNII, een multiresistente bacterie die longontsteking en meningitis kan veroorzaken, werd in 60 seconden gedood door chloordioxide bij 100 ppm. De bacterie die buiktyfus veroorzaakt, werd gedood door een blootstelling van 10 minuten aan 5 ppm chloordioxidegas. PSEUDOMONAS AERUGINOSA, een medicijnresistente bacterie die longontsteking veroorzaakt, werd volledig gedood door blootstelling aan 10 ppm chloordioxide gedurende 60 seconden.

Chloordioxide is een gecertificeerd biocide en hier is een overzicht van micro-organismen, waaronder bacteriën, virussen en schimmels waarvan bekend is dat ze worden geïnactiveerd. Er zijn nog veel meer onderzoeken naar de efficiënte vernietigende kracht van chloordioxide en die onderzoeken zijn te vinden via een link in de beschrijving naar een pdf-handboek met verwijzingen naar chloordioxide. De ongelooflijke kracht en potentie van chloordioxide om ziekteverwekkers te vernietigen die menselijk lijden en ellende veroorzaken, kan niet genoeg worden benadrukt. Laten we nu eens kijken naar het beschikbare onderzoek naar chloordioxide voor directe externe en interne menselijke toepassing, samen met enkele interessante dierstudies. In een Japans onderzoek waarin werd gekeken naar het continue gebruik van extreem lage concentraties chloordioxide. Schoolkinderen werden voortdurend blootgesteld aan ppm in de lucht, en er was een aanzienlijke daling in het ziekteverzuim van studenten tijdens de proefperiode van 38 dagen, wat sterk wijst op het nut van ClO2-gas met een extreem lage concentratie om respiratoire virusziekten te voorkomen.

(het kan even duren voordat het onderstaande document wordt geopend) Chloordioxide wordt erkend als een biocompatibel antiseptisch wondirrigatiemiddel. Dit betekent dat het kan worden gebruikt bij menselijke en dierlijke wonden om infecties en ontstekingen te helpen verminderen zonder enige vorm van irritatie of negatieve effecten op de routinegenezing te veroorzaken. Uit dierstudies is zelfs gebleken dat chloordioxideproducten de wondgenezingstijd aanzienlijk verbeteren. Even terzijde: behandeling van diepe chirurgische wonden met chloordioxide heeft ook in de diergeneeskunde plaatsgevonden en de resultaten waren behoorlijk opmerkelijk. Chloordioxide bleek volkomen veilig en biocompatibel te zijn en er was een aanzienlijke verbetering in de wondgenezingsresultaten. # Er zijn onderzoeken uitgevoerd door vooraanstaande farmaceutische bedrijven met hun chloordioxideproducten voor de behandeling van niet-genezende diabeteszweren, met opvallende resultaten.

Er zijn meerdere onderzoeken uitgevoerd naar het gebruik van chloordioxide voor de mondgezondheid, en er zijn verschillende producten ontwikkeld door verschillende bedrijven die het gebruiken als postoperatieve mondspoeling en als mondspoeling voor algemeen gebruik voor de behandeling van parodontitis, mondinfecties, kanker zweren, slechte adem en meer. Frontier Pharmaceuticals, het bedrijf dat werd opgericht door Howard Alliger, biedt een hele reeks chloordioxideproducten voor uitwendig en oraal spoelgebruik. Ze hebben producten die teennagelschimmel, aften, orale infecties en chronische sinusinfecties genezen. Candida albicans is een groot probleem als het gaat om schimmelgroei veroorzaakt door overmatig antibioticagebruik en kunstgebitgebruik bij ouderen. Deze overgroei kan aanzienlijke gezondheidsproblemen voor de mens veroorzaken. In een pilotstudie naar orale Candida bleek chloordioxide een veilige en klinisch effectieve optie bij de behandeling van chronische candidiasis.

(Ha! Dat had ik dus, www.clo2.nl)

Uit een onderzoek bij melkkoeien met een chloorzuur-chloordioxide Teat Dip bleek een verminderde incidentie van stafylokok. aureus-infectie van de uier met meer dan 90%. "In het voorlopige klinische onderzoek dat plaatsvond in 1982", verklaarde een arts dat Alcide (een gepatenteerde vorm van chloordioxide) een snelle remissie van periorale herpessymptomen en een snelle verdwijning van de laesies teweegbracht in 15 van de 16 gevallen. Deze patiënten hebben in zes maanden geen recidief gehad. Ook hadden vijf van de zes patiënten met genitale herpes een snelle remissie en geen recidief." Journal of Applied Toxicology, deel 2, uitgave 3 Artikel: Toxiciteit van Alcide Mohamed S. Abdel Rahman Sammy E. Gerges Howard Alliger Voor het eerst gepubliceerd: juni 1982 (A.R. Shalita, intern rapport van het Department of Medicine, Division of Dermatology, Downstate Medical Center, Staatsuniversiteit van New York, 1 mei 1979.)

In 2012 vond een onderzoek plaats in Oeganda. Het Internationale Rode Kruis, het Oegandese Rode Kruis en een groep genaamd het Water Reference Centre hadden leden aanwezig die het onderzoek uitvoerden en de resultaten documenteerden. In het onderzoek testten 154 mensen positief op malaria en werden 154 mensen binnen 48 uur genezen van malaria. Nadat het onderzoek door het plaatselijke Rode Kruis was uitgevoerd, ontkenden de autoriteiten van het Internationale Rode Kruis dat de hele zaak had plaatsgevonden en weigerden ze de resultaten te verifiëren. Het onderzoek werd door verschillende mensen op video gedocumenteerd en deze video's kwamen online terecht. Helaas is de malariastudiedocumentaire meerdere keren verbannen van YouTube, maar is deze te vinden op alternatieve videoplatforms zoals Brighteon en BitChute en die links staan in het PDF-document dat je kunt vinden in de beschrijving van deze video. YouTube: Brighteon: Telegramlink:: @mmstestimonials:e/LEAKED-ProofTheRedCro ssCured154 MalariaCasesWithMMS:0 In een recenter voorlopig onderzoek werden 100 patiënten met een ernstige ziekte door COVID-19 binnen 48 uur genezen met chloordioxide.

Deze voorbereidende onderzoeken werden in het land Ecuador uitgevoerd door bevoegde artsen die wanhopig op zoek waren naar een echte oplossing voor zoveel van de ernstige COVID-19-patiënten die met honderden stierven. Eén moedige arts genas zichzelf eerst met chloordioxide en nadat verschillende andere artsen herstelden met chloordioxide, werd het als alternatieve behandeling aangeboden met toestemming voor ernstige gevallen. Alle 100 deelnemende patiënten vertoonden binnen 48 uur een significante verbetering en bereikten een volledig herstel. Dit vooronderzoek werd uitgevoerd met de hulp van biofysicus Andreas Kalcker, die al lange tijd een voorstander is van chloordioxide en internationaal over dit onderwerp spreekt. Een van mijn belangrijkste doeleinden bij het tonen van al deze onderzoeksgegevens is om u te helpen het contrast te zien tussen wat u ziet komen uit de belangrijkste nieuwsbronnen die zeggen dat chloordioxide een giftig bleekmiddel is en de realiteit dat chloordioxide een veilig, krachtig middel is. en effectieve substantie.

Hier heb je een stof die iedereen kan maken of kopen en die, als hij op de juiste manier wordt gebruikt, gezondheid en genezing kan brengen waar niets anders dat kan. Je kunt hier letterlijk genoeg van maken om een leven lang mee te gaan voor minder dan $ 100, en het is bekend dat het alles geneest, van verkoudheid tot kanker. Herinner je je Howard Alliger nog, de man die de Alcide Corporation en grensverleggende farmaceutische bedrijven oprichtte? Hij diende in 2017 een patent in dat chloordioxide gebruikt om kanker te genezen. In de patentinformatie geeft hij experimenteel onderzoek aan dat is uitgevoerd met muizen die binnen 48 uur na injectie een volledige tumorregressie vertoonden. Dat is juist! Het doodde kankertumoren in minder dan 48 uur. Zoals ik al eerder zei, zijn de interne onderzoeken naar menselijk gebruik schaars, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor de anekdotische rapporten van over de hele wereld. Van schriftelijke getuigenissen tot videogetuigenissen: er zijn honderden, zo niet duizenden rapporten geweest.