Trump: "A question that probably some of you are thinking of if you’re totally into that world, which I find to be very interesting. So, supposedly we hit the body with a tremendous, whether it’s ultraviolet or just very powerful light, and I think you said that hasn’t been checked, but you’re going to test it. And then I said supposing you brought the light inside the body, which you can do either through the skin or in some other way. (To Bryan) And I think you said you’re going to test that, too. Sounds interesting, right?"

"And then I see the disinfectant, where it knocks it out in one minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning, because you see it gets in the lungs and it does a tremendous number on the lungs, so it’d be interesting to check that, so that you’re going to have to use medical doctors with, but it sounds interesting to me. So, we’ll see, but the whole concept of the light, the way it kills it in one minute. That’s pretty powerful."

William Bryan undersecretary DHS Science and TechnologyEn wie is William Bryan, de spreker voor hem afkomstig van DHS Science? Degene bij wie Trump om bevestiging vraagt.

Om welk bleekmiddel zou het hier gaan??? Chloordioxide rechtstreeks in je bloedbaan geïnjecteerd ... Deze toepassing is niet nieuw. de chinezen kwamen hiermee in 2015 toen ze op zoek waren naar oplossingen tegen EBOLA! 

 

Wat zei Trump precies over de behandeling van corona met bleekmiddel en UV-licht?

William Bryan, ondersecretaris voor wetenschap en technologie bij het Department of Homeland Security, gaf een presentatie over de effecten van zonlicht, bleekwater en isopropylalcohol op het virus op oppervlakken en in de lucht. Daarna Trump op zijn presentatie en zei:

'Stel dat je het licht in het lichaam hebt gekregen, wat je via de huid van een andere manier zou kunnen doen', zei Trump tijdens de dagelijkse briefing van het coronavirus van het Witte Huis. 'Het hele concept van het licht, de manier waarop het in één minuut doodt. Dat is, uh, dat is krachtig. '

"Onze meest opvallende waarneming tot nu toe is het krachtige effect dat zonnelicht lijkt te hebben op het doden van het virus, zowel aan de oppervlakte als in de lucht", zei Bryan. ' Bleekmiddel doodt het virus binnen vijf minuten. Isopropylalcohol doodt het virus binnen 30 seconden. ... Je wrijft erover en het verdwijnt sneller. '

'Ik zie het ontsmettingsmiddel waar het binnen een minuut, een minuut uitschakelt', zei hij. 'Is er een manier waarop we zoiets kunnen doen, door binnenin te injecteren of door bijna te reinigen? Omdat je ziet dat het in de longen terechtkomt en het een enorm aantal op de longen doet, dus het zou interessant zijn om dat te controleren. '

 

Trump touting about a bleach as medicine COVID192
Trump belachelijk gemaakt om zijn uitlatingen over chloordioxide.

Trump gaf commentaar op wat experts hem vertelden over manieren om corona in het lichaam te bestrijden. Trump heeft misschien niet volledig begrepen wat de experts zeiden, maar dat wordt duidelijk wanneer je een Chinees octrooi bestudeert over het intraveneus injecteren van chloordioxine in het bloedcirculatiesysteem.

 

Chinees patent: Bereidingsmethode van pure chloordioxide- oplossing en methode voor de behandeling van ebola-virusinfectie

Bron: https://patents.google.com/patent/CN104586880A/en

Het lijkt erop dat deze behandeling in China is uitgevonden voor de behandeling van ebola. Ook effectief tegen kanker!

 

Abstract:

  • De uitvinding heeft betrekking op het technische gebied van de medische wetenschap en betrekking op een werkwijze voor de behandeling van virusinfectie.
  • De methode Maakt gebruik van intraveneuze injectie van Een Zuivere-chloordioxide solution for the Behandeling van voldaan ebola- virus geïnfecteerde patients en is a methode for Bekende van onbekende, ontmoet kwaadaardige virus geïnfecteerde patiëntenbehandeling.
  • De uitvinding heeft een bereidingswerkwijze van de zuivere chloordioxide-oplossing, materiaalopslagvereisten, een opslagmethode, opslagcondities en basis en een werkwijze voor de behandeling van met ebola-virus geïnfecteerde patiënten door de zuivere chloordioxide-oplossing.
  • Als de methode voor de behandeling van een ebolavirusinfectie in het lichaam lichaam en vooral bij mensen in de subgezondheid mag worden gebruikt, door regelmatig ontsmetting van het lichaam 1-2 keer per jaar, kan de methode kankerincidentie voorkomen.

 

Werkwijze en samenstellingen voor de behandeling van kankertumoren

Bron: https://patents.justia.com/patent/10105389

Datum: 31 maart 2017

 

De bepaling heeft betrekking op het gebruik van chloordioxidesamenstellingen voor de behandeling van kankertumoren . De bepaling heeft betrekking op samenstellingen en handelingen ter behandeling van kankertumoren, waaronder naïeve, metastatische en terugkerende kankers. De samenstellingen bevatten chloordioxide in een effectieve hoeveelheid, die in de kankertumor wordt geïnjecteerd ten minste één keer, en vaak meerdere keren tijdens de behandeling. De chloordioxidesamenstellingen worden direct in de kankertumor geïnjecteerd en de geïnfecteerde tumor wordt effectief van de patiënt geëlimineerd van gedurende een periode van een tot meerdere dagen tot een paar weken, vaak na een enkele injectie, van meerdere injecties in een sessie in de tumor. Vaak zijn een eerste injectie van meerdere injecties in één sessie voldoende om de kankertumor op te lossen. Vaak wordt de kanker geëlimineerd (zoals blijkt uit geen remissie) in een periode van niet meer dan enkele dagen tot ongeveer twee tot drie maanden en komt niet terug.

 

Ureum ... stabilisator

Soms kan een disproportioneringsmiddel worden toegevoegd en ook kan de aangevende chloordioxide-oplossing optioneel worden gestabiliseerd met een effectieve hoeveelheid ureum om opslagstabiele chloordioxide-oplossingen te gebruiken.

 

Method for initiating stem cells of mammals and use of chlorine dioxide in preparation of drug for initiating stem cells of mammals

 

Wat zou Trump bedoelen toen hij sprak over een bleekmiddel intraveneus injecteren in het bloed?

{jcomments on}