Choose your language!

ACTUEEL Chloordioxide als medicijn, volg de ontwikkelingen

In Zuid-Amerika volgen de ontwikkelingen rondom het gebruik van Chloordioxide tegen corona elkaar razendsnel op. Een overzicht! Meest recente berichten bovenaan!

Geadresseerden:  
 • Pepijn van Houwelingen, 
 • Marijke van Beukering d66, 
 • Wybren van Haga groep Haga, 
 • Ulysse Ellian VVD, 
 • Hilde Palland CDA, 
 • Pieter Omtzigt, groep Omtzigt
 • Vicky Maier PVV
Datum van verzending: 08 oktober 2022
 
Geachte CoronaCommissie, zeer gewaardeerde heer van Houwelingen,
 
Graag zou ik zien dat het volgende onderbelichte corona-aspect wordt gedeeld met de CoronaCommissie en wordt benoemd in het eindrapport: de Boliviaanse wet nummer 1351. Ley 1351 Bolivia, datum 14 okt 2020 (opkomst 2e golf, vaccin nog lang niet beschikbaar). Zie auto-vertaling in bijlage.
 
Het gaat over de wettige inzet van de chemicalie chloordioxide als medicijn tegen corona in Bolivia. Chloordioxide werd eveneens ingezet in Equador, Peru en op grote schaal in Mexico. Overal met daverend succes (99,3%). Overal met tegenwerking van de lokale 'RIVMs'.
 
massagraven corona latijns amerika

In Bolivia stierven in 2020 100 COVID-19 patienten per dag. Het Boliviaanse leger en de politie en politici waren de eersten die chloordioxide gebruikten als medicijn. Binnen 4 dagen herstelden allen. Dit maakte de weg vrij om in ijltempo een wet in de voeren die het gebruik van chloordioxide als medicijn tegen corona legaliseert (Ley 1351, 14 oktober 2021 Bolivia). Waarom vormt dit  wonderbaarlijke geneesmiddel tegen COVID19 geen wereldnieuws? Waarom toont geen enkel journaal wereldwijd deze beelden?

Als niet medisch deskundige heeft Clo2.nl zelf geen idee hoe je COVID-19 vaccin gerelateerde klachten zou kunnen behandelen. Maar Clo2.nl ziet wel suggesties voorbij komen. Daarvan wil Clo2.nl graag een overzicht maken van deze suggesties met bronvermelding.

johann biacsicsOp 10 november 2021 over leed de Oostenrijker Johann Biacsics aan de gevolgen van COVID19. Zijn overlijden wordt door de media aangegrepen om zijn ongeloofwaardigheid te onderstrepen. Johann Biacsics was immers een fel antivaxxer en een voorstander van het gebruik van chloordioxide. Een greep uit de berichten:

De grofheid van sommige van de gebruikte titels en afbeeldingen toont aan dat van de schrijvers van het artikelen geen objectiviteit hoeft te worden verwacht. De drang om te 'scoren' over andermans lijk, is te groot.

Wat is er met hem gebeurd?

9 maanden na Bolivia nu ook Peru!!! PROJECT WET 8071/2020 is goedgekeurd, die het gebruik van chloordioxide als adjuvans voor de behandeling van Covid toestaat. Felicitaties aan congreslid Iro Chagua, dr. Lida Obregón, bioloog Robert Vizcarra, ingenieur Max Castro, dr. Julio Sarmiento en alle dappere artsen die een jaar lang hebben gewerkt voor de goedkeuring van chloordioxide.

Peru wet die gebruik van chloordioxide tegen COVID 19legaliseert s

Zuid-Amerika spreekt twee talen: Spaans en Portugees (Brazilië). Logisch dus dat qua kennis flink bij elkaar wordt afgekeken. Toen Corona Zuid-Amerika flink bedreigde, werd kennis over het gebruik van chloordioxide als medicijn uitgewisseld. In verschillende landen brachten politici wetsvoorstellen in om het gebruik van chloordioxide als medicijn te legaliseren.

Brazilië (video Portugees): Jorge Antonio Britez presenteert zijn wetsvoorstel "Wet Chloordioxide" voor het parlement.

 

Ook in Peru leidde het gebruik van chloordioxide als medicijn tort een wetsvoorstel.

https://www.theguardian.com/us-news/2021/jun/22/bleach-miracle-cure-donald-trump

Commentaar: theguardian benadert de omringt de ontvangen informatie met een flinke dosis skepcis. Maar de kern van het verhaal is correct!

Mark Grenon zegt in een interview vanuit de gevangenis dat hij Trump het product heeft gegeven en de bron was van Trumps fixatie met ontsmettingsmiddel. De leider van een onechte kerk die industrieel bleekmiddel verkocht als een “wondermiddel” voor covid-19, beweert dat hij het product in het Witte Huis aan Donald Trump heeft geleverd kort voordat de voormalige president zijn beruchte opmerkingen maakte over het gebruik van “ontsmettingsmiddel” om te behandelen de ziekte.

Mark Grenon, de zelfbenoemde “aartsbisschop” van de Genesis II “kerk”, heeft een interview gegeven vanuit zijn gevangeniscel in Colombia terwijl hij wacht op uitlevering aan de VS om strafrechtelijk vervolgd te worden dat hij op frauduleuze wijze bleekmiddel verkocht (clo2.nl: moet zijn 'schonk') als een Covid-remedie. In het 90 minuten durende interview presenteert hij zichzelf effectief als de bron van Trumps fixatie met de genezende krachten van ontsmettingsmiddelen.

"We konden via een contact met de familie van Trump - een familielid - de flessen in mijn boek geven", zegt Grenon. "En hij noemde het op tv: 'Ik heb dit ontsmettingsmiddel gevonden'."

Grenon had eerder onthuld dat hij Trump in het Witte Huis had geschreven in de dagen voorafgaand aan de desinfecterende episode, waarin hij hem aanspoorde om de genezende krachten van chloordioxide te promoten. Maar in het nieuwe interview gaat Grenon aanzienlijk verder en beweert dat het bleekmiddel, dat ernstige gezondheidswaarschuwingen bevat van federale instanties, in handen is gegeven van de toenmalige president die het heeft geconsumeerd.

Congres Peru

13 mei 2021: De commissie zal een onderzoek van 30 dagen uitvoeren waarvoor zij vertegenwoordigers van het ministerie van Volksgezondheid zal oproepen, evenals wetenschappers en experts om zich over deze kwestie een "onafhankelijke en geïnformeerde wetenschappelijke mening" te vormen.

In die zin zal deze onderzoekscommissie worden gevormd, die gedurende een periode van 30 kalenderdagen haar werk zal moeten uitvoeren om de mogelijke positieve of negatieve effecten van chloordioxide op levende wezens te onderzoeken.

Hiervoor zal zij onder meer vertegenwoordigers van het ministerie van Volksgezondheid, wetenschappers, artsen, universitaire onderzoekers, nationale en internationale organisaties oproepen om zich hierover een "onafhankelijk en geïnformeerd wetenschappelijk oordeel" te vormen.

Bron: https://rpp.pe/politica/congreso/coronavirus-en-peru-congreso-aprobo-la-creacion-de-una-comision-para-investigar-los-efectos-del-dioxido-de-cloro-noticia-1336744?ref=rpp 

Posemoscrowte Chagua wees erop dat er vorig jaar een sterke mediacampagne was van desinformatie over chloordioxide, ondersteund door het Medical College of Peru, dat beweerde dat het niet diende om COVID-19 te genezen .

"Veel artsen en mediafiguren zeiden dat chloordioxide absoluut giftig is, dat het een bleekmiddel is dat het coronavirus niet geneest ", zei hij.

Het is vermeldenswaard dat chloordioxide een chemische verbinding is die lijkt op bleekwater, waarvan de menselijke consumptie volledig wordt afgeraden door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), omdat het dodelijk kan zijn.

ClO2.nl: dat laatste is overdreven suggestief, maar dit is inderdaad heden ten dage nog steeds het standpunt van WHO en FDA. Alcohol bijvoorbeeld kan ook dodelijk zijn. Toch beschouwen we alcohol niet als iets dodelijks.

Video: https://www.independentespanol.com/noticias/america-latina/peru-congreso-dioxido-cloro-covid-b1848951.html (spaanstalig).

censuur tegen covid 19 medicijn

COMUSAV is een internationale samenwerkingsverband van artsen die chloordioxide als medicijn inzetten tegen COVID-19. Hierboven ziet u de zoekresultaten van:

 • links GOOGLE: COMUSAV??? Dat kennen we niet. bedoelde u mischien COMANAV???
 • rechts DuckDuckGo: normaal zoekresultaat

GOGLE is kwalitatief een veel hoogwaardigere zoekmachine dan DuckDuckGo, maar GOOGLE daarentegen censureerd veel meer!

COMUSAV

 

CLO2.nl wordt ook gecensureerd d.m.v. een extreem lage ranking

Als een website onderaan op pagina 14 staat in de zoekresultaten, is de kans heel klein dat iemand die website zal vinden.

censuur clo2 nl

Een arts die chloordioxide promoot voor de behandeling van COVID-19, wees erop dat de toelating in Bolivia van deze stof de enige reden was voor de daling van het aantal pandemie eind 2020 in dat land. Maar er is geen wetenschappelijk bewijs om het te ondersteunen.

Op Facebook (1, 2, 3, WhatsApp en Telegram-kanalen circuleert een video waarin Manuel Aparicio Alonso, die zichzelf identificeert als een Mexicaanse orthopedisch arts, vertelt over de “voordelen” van chloordioxide en de “impact” ervan op Bolivia.

Naast het aanwijzen van deze stof als de "meest effectieve oplossing" om de pandemie te verslaan, bevestigt de arts dat de goedkeuring van het gebruik ervan in Bolivia de enige reden is waarom ze een laag aantal infecties en sterfgevallen door COVID-19 hadden in vergelijking met Mexico eind november 2020.

Bijgevoegde zinnen zoals "Bolivia zonder gevallen, CDS verving het vaccin, worden ook bewezen in de video. 900% minder sterfte dan andere landen”.

Bron: https://colombiacheck.com/chequeos/disminucion-de-casos-por-covid-19-en-bolivia-no-se-puede-atribuir-solo-al-dioxido-de-cloro 

CLO2:nl: wat is waarheid?

Ministerio de salud Peru Alerta Dioxido de CloroMethemoglobinemie wordt door veel overheids-gezondheidsinstituten aangeduid als een risico waneer je chloordioxide binnen krijgt. Als voorbeeld vertoont de video dit document: https://www.digemid.minsa.gob.pe/Archivos/Alertas/2019/ALERTA_41-19.pdf van het ministerie van gezondheid van Peru. Opvallend aan dit document is de timing 19 november 2019, net voor de uitbraak van corona op 01-dec-2019.

Kort samengevat: het Peruaanse ministerie neemt zonder controle de waarschuwingen van de FDA 1 op 1 over. Dit document beschrijft overigens geen methemoglobinemie.

Methemoglobinemie is een bloedaandoening die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van abnormaal hoge gehalten aan methemoglobine, een veranderde vorm van hemoglobine, in het bloed en die nauwelijks zuurstof kan vervoeren.

Andreas Kalcker zegt: bij het inademen van chloordioxidegas klopt deze waarschuwing. Dat leidt tot het misverstand dat dit ook gebeurt bij het drinken van chloordioxide opgelost in water. Maar dat laatste klopt dus niet.

CLO2.nl: Het zou in theorie wel een risico kunnen vormen bij de bereiding van chloordioxide, waarbij een normaal gesproken ongevaarlijke hoeveelheid chloordioxidegas vrij komt.

Bij inname van chloordioxide 50 ppm verdund in water met een pH-waarde van 7.4 gebeurd juist het omgekeerde, wat duidelijk te zien is onder de microscoop. Door toediening van chloordioxide aan het bloed neemt het zuurstofgehalte in het bloed juist toe.

 

Waarschuwingen TEGEN chloordioxide vindt u hier: 

 

 

Wetsvoorstel 192/21 verplicht openbare en particuliere gezondheidsdiensten om het product chloordioxide, bekend onder de afkorting MMS, te leveren aan patiënten met de diagnose Covid-19 die de stof tegen de ziekte willen gebruiken. De tekst is in behandeling bij de Kamer van Afgevaardigden. De patiënt kan besluiten de stof te gebruiken, die door Anvisa als verboden drug werd gebruikt.

De National Health Surveillance Agency (Anvisa) had al voor het begin van de Covid-19-pandemie het gebruik van chloordioxide als medicijn verboden. Anvisa waarschuwde de bevolking dat de inname van de bijtende stof (CLO2.nl: onzin want chloordioxide is pH-neutraal, dus niet bijtend), die wordt gebruikt bij de vervaardiging van schoonmaakproducten, zoals bleekmiddel, onmiddellijke en langdurige risico's met zich meebrengt voor patiënten. Volgens het bureau is het gebruik ervan als medicijn in geen enkel land ter wereld toegestaan.

De president van Bolivia, Luis Arce , feliciteerde dinsdag een openbare universiteit (UTO = Technische Staatsuniversiteit van Oruro) met de productie van chloordioxide voor de behandeling van COVID-19 , ondanks de waarschuwingen over het gebruik ervan door entiteiten zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

De partij van Arce, de Movimiento al Socialismo (MAS), promootte in de vorige legislatuur een wet om de productie, verkoop, levering en "consensueel gebruik" van chloordioxide , een product dat lijkt op bleekmiddel, te reguleren om COVID-19 te voorkomen en te behandelen.

Tijdens de pandemie van het coronavirus is de orale consumptie van chloordioxide-oplossingen - direct of verkregen uit natriumchloriet, ook bekend als MMS (Miracle Mineral Solution) - in verschillende landen gepromoot via sociale netwerken en internet. coronavirusbesmetting.

Bron: infobae.com

 

NEE, BOLIVIA HEEFT HET MEDISCHE GEBRUIK VAN CHLOORDIOXIDE NIET TOEGESTAAN,

Bron, een skepcis-platform 3 juli 2020. CLO2.nl: dat klopt, de wet die het wel toestaat werd pas op 14 oktober 2020 aangenomen.

COMUSAV1

De World Health and Life Coalition (COMUSAV) ​​hield een internationale conferentie over chloordioxide onder leiding van journalist Ethel Soriano. De dokter Manuel Aparicio, de biofysicus Andreas Kalcker, de dokter in immunogenetica Karina Acevedo en andere vooraanstaande professionals namen deel.

Een COMUSAV- conferentie die 3.000 artsen uit 19 landen samenbrengt, gehouden op 16 januari 2021, met deelname van een tiental specialisten en onderzoekers, beoordeelde de nieuwste ontwikkelingen in het gebruik van chloordioxide als een effectieve therapie tegen Covid-19 en andere voorwaarden.

Tijdens de virtuele ontmoeting verklaarde de Duitse biofysicus Andreas Kalcker, een van de pioniers in de ontwikkeling en het gebruik van dit mineraal: "Chloordioxide is de belangrijkste ontdekking van de vorige eeuw."

Het chloordioxide is officieel goedgekeurd in Bolivia en Cuba en wordt in de meeste landen van de wereld veel gebruikt. In Mexico is de stof niet verboden, hoewel het gebruik ervan nog niet officieel is gemaakt. De Cofepris waarschuwt voor de gevaren van het gebruik ervan, samen met een zeer sterke lastercampagne in de media. Er is echter geen verwijzing naar wetenschappelijk bewijs dat de vermeende toxiciteit ervan aantoont. Om deze desinformatiecampagne het hoofd te bieden, heeft zakenman Pedro Bringas een beloning van 10 miljoen aangeboden aan degene die bewijst dat chloordioxide giftig is. Niemand heeft de onderscheiding nog opgeëist.

Bron: https://diariodevallarta.com/conferencia-de-la-comusav/

COVID patiënt in ziekenhuis

9 jan 2021: Nadat een ernstig zieke COVID-19 patiënt niet reageerde op conventionele zuurstofbehandelingen, besloot zijn arts Dr. Dante Converti een onconventionele behandelingsmethode toe te passen. Hij schreef het gebruik voor van natriumibuprofenaat voor via verneveling en chloordioxide via de intraveneuze weg.

Dr. Dante Converti, beschreef in diagnose: “ernstige longaantasting, die conventionele zuurstofbehandeling kregen, ondanks dat de hemoglobineverzadiging onder de normale waarden bleef” essentieel is voor een normale ademhaling van een persoon."

In dit verband verzocht de arts om behandeling met natriumibuprofenaat, door middel van verneveling en chloordioxide (CDS), intraveneus, volgens de specifieke protocollen voor de situatiekaart voor een patiënt die wordt beschouwd als "in zeer ernstige toestand”.

Het sanatorium Otamendi en Miroli SA stemde niet in met deze behandeling omdat deze in druist tegen de voorschriften van Anmat. Daarop stapten de familieleden en de arts zelf, Dr. Dante Converti naar de rechter. 

De federale rechter Javier Pico Terrero erkende vervolgens dat de patiënt mocht worden behandeld zoals familie en Dr. Dante Converti wensten. 

Dit is een ongekende uitspraak in het land. Het gebruik van chloordioxide werd door de ANMAT-autoriteiten (Argentijnse RIVM) en de regering afgewezen. Degenen die het gebruik ervan steunen, zeggen dat het goede resultaten heeft opgeleverd in Latijns-Amerika.

Na de uitspraak van de rechtbank te hebben gehoord, namen professionals van de World Coalition for Health and Life (COMUSAV) ​​contact op om hun ervaring met het intraveneuze gebruik van CDS aan te bieden.

Bron: https://mundopoder.com/autorizan-el-uso-de-dioxido-de-cloro-para-el-tratamiento-de-un-paciente-con-covid-19/

De bron vermeldt helaas niet hoe het deze patiënt is vergaan.

Volgens een andere bron is deze man overleden: https://rpp.pe/mundo/actualidad/argentina-muere-el-paciente-con-covid-19-al-que-un-juez-permitio-recibir-dioxido-de-cloro-noticia-1314568

De familierechtadvocaat verzekert dat de man niet is overleden aan COVID-19, maar aan een ziekenhuisinfectie.

CLO2.nl: ClO2 elimineert elk virus met groot gemak. maar bacteriën zijn minder effectief te bestrijden met ClO2. Dus die advocaat kan gelijk hebben. En de oude man was heel ernstig ziek, de behandeling met chloordioxide liep door de rechtsgang vertraging op. Een vertraging die nog eens werd vergroot door tegenwerking van de prive-kliniek waarin de patiënt verbleef, die de behandeling met chloordioxide na de uitspraak van de rechter nog eens extra uitstelde. 

Militaire Universitair Medisch Centrum Bolivia23 dec 2020: de rector van de militaire universiteit zei dat ze de compound al zes maanden hebben geproduceerd en dat 500 legeruniformen er al gebruik van maken om Covid-19 te voorkomen. 

De Army Military School (EMI) heeft gisteren aangekondigd dat het de productie van chloordioxide zal ‘certificeren’ van elk bedrijf dat wordt aangemoedigd om de chemische stof te maken. In het leger gebruiken zo'n 500 geüniformeerde mensen de compound preventief tegen het coronavirus in het land.

“De productie van chloordioxide is open, want in deze producten moet er altijd een triangulatie zijn: er is het bedrijf, er is de universiteit en er moet de overheid zijn. Dat is wat goed onderzoek en goede producten mogelijk maakt. Als universiteit kunnen we de kennis die we hebben over deze productie aan elk bedrijf of micro-bedrijf doorgeven, ze stap voor stap aangeven hoe het moet, ze trainen en dan certificeren we het product dat het heeft gegenereerd '', zei gisteren de rector van EMI, kolonel Iván Omonte.

In juli beval de Pan American Health Organization (PAHO) het gebruik van producten op basis van chloordioxide of natriumchloriet oraal of parenteraal niet aan bij patiënten met een vermoedelijke of gediagnosticeerde Covid-19, of in elk ander geval (...) ernstige nadelige effecten ”.

Het EMI heeft gisteren een training gegeven over het gebruik van chloordioxide in zijn omgevingen in het Irpavi-gebied, waar het enkele producten presenteerde met de verbinding als een gel met smaken om omgevingen te desinfecteren en een blokkerend middel met onder andere chloordioxide.

Bron: https://www.paginasiete.bo/sociedad/2020/12/23/emi-anuncia-que-certificara-la-produccion-del-dioxido-de-cloro-278948.html

 

https://tiempo.hn/debate-por-el-uso-del-dioxido-de-cloro-aterriza-en-corte-suprema-de-costa-rica/

Gebruik a.u.b. autotranslate om dit goede artikel te lezen.

De FDA en de PAHO baseerden zich op wetenschappelijke artikelen die chloordioxide en natriumchloriet over één kam scheren. (Ongelooflijk!!!) Chloordioxide is een heel andere chemicalie dan natriumchloriet, die weliswaar een grondstof vormt bij de bereiding van chloordioxide. 

hooggerechtshof costa rica

bolivia mms cds chlorine dioxide drinking

Boliviaanse wet die gebruik van chloordioxide als medicijn tegen COVID 19 legaliseert

Downloadpagina: http://www.gacetaoficialdebolivia.gob.bo/normas/buscar/1351

De wet is er. De volgende tekst stamt van vóór de wetsaanname.

Persbureau Reuters en Business Insider

De wet is er nog niet doorheen. Maar: 

Hoe een hele natie giftig bleekmiddel omarmde als een wondermiddel voor COVID-19 na een golf van verkeerde informatie die de autoriteiten niet konden weerleggen.

Dinsdag 13 oktober 2020, Bron: Elcomercio.com

Een groep mensen protesteerde voor de legalisering en het gebruik van chloordioxide in Santo Domingo de los Tsáchilas, in het westen van Ecuador.

Ongeveer 30 demonstranten verzamelden zich buiten het justitiecomplex in deze provincie en vroegen met posters dat dit product werd goedgekeurd voor de behandeling tegen het coronavirus.

De demonstratie werd opgeroepen door de bisschop van Santo Domingo , monseigneur Bertram Wick.

De spandoeken lezen deze berichten: "ja tegen de medische en wetenschappelijke studies van chloordioxide", "respecteer de mensenrechten en mijn wil om te kiezen hoe ik mezelf kan genezen", "mensen wordt wakker, de covid-19 kan worden verslagen met chloordioxide", "Ik heb mezelf genezen met chloordioxide."

Tip: 

 • open de video
 • klik op ondertiteling om deze aan te zetten
 • klik op instellingen
 • ondertiteling
 • klik op automatisch vertalen
 • kies uw taal (nederlands?)

Veel debat, experimenten en rapporten ontbreken om tot concreet bewijs te komen, met openbare informatie tot dusver is het niet mogelijk om te garanderen dat het veilig is om chloordioxide in te nemen en dat het efficiënt is tegen COVID-19.

Het gebruik van producten op basis van chloordioxide, natriumchloriet of derivaten daarvan, evenals de presentatie genaamd Miraculous Mineral Solution (SMM, MMS of CDS), is illegaal op de markt gebracht voor de preventie en behandeling van verschillende ziekten, waaronder kanker en Covid. -19; Dit heeft verschillende instellingen en autoriteiten gealarmeerd die deze praktijk als een hoog risico beschouwen.

De Pan American Health Organization (PAHO), de United States Environmental Protection Agency (EPA) en nu de Federal Commission for the Protection of Sanitary Risks (Cofepris) hebben hun stem laten horen om te waarschuwen voor de nadelige gevolgen voor de gezondheid van mensen die deze stof gebruiken .

"Als u een product gebruikt of krijgt toegediend dat is afgeleid van chloordioxide, stop dan onmiddellijk het gebruik ervan", verzocht Cofepris en verzocht ook om opheffing van de gezondheidsklacht in het geval dat een zorginstelling dit product als alternatief in de gezondheidszorg aanbiedt. behandeling van een ziekte.

Bron: https://www.eleconomista.com.mx/arteseideas/Autoridades-de-salud-alertan-sobre-riesgos-por-el-uso-del-dioxido-de-cloro-contra-el-Covid-19-20200727-0013.html
D.d. 27 juli 2020

universiteit van Tarija16 juli 2020: De Juan Misael Saracho Universiteit van Tarija is al begonnen met de productie van chloordioxide. “We proberen de productie legaal te ondersteunen om door te geven aan doktoren en zij bereiken de behoeftige bevolking. Volgens de voorschriften zal de levering gebeuren via de regering, die op haar beurt (de producten) via gezondheidscentra en met goedkeuring van experts zal distribueren ”, aldus Gonzalo Gandarillas, rector van deze instelling.

Bron: https://www.paginasiete.bo/sociedad/2020/7/16/universidad-de-tarija-produce-seis-litros-por-dia-261514.html

 

factcheck gecheckt

Bron: https://apnews.com/article/archive-ap-verifica-9103947609

Het orgineel van deze tekst is spaanstalig. CLO2.nl gebruikte de google-chrome automatische vertaling!

Oruro BoliviaDe burgemeester van de gemeente Oruro, Saúl Aguilar, meldde dit weekend dat de chloordioxide geproduceerd door de Technische Universiteit van Oruro (UTO) zal worden verspreid tijdens het harkwerk van de medische brigades die deze week door de straten van de stad zullen toeren om te identificeren vermoedelijke of positieve Covid-19-patiënten.

"In economische termen gaan we voor alles zorgen, we gaan (chloordioxide) distribueren via de 22 medische centra die we hebben, die gaan samenwerken met de medische brigades," legde hij uit.

Meer dan 150 doktoren zullen worden verdeeld over de brigades die door de straten van Orureñas zullen trekken tijdens het van huis tot huis harken.

De arts, Patricia Callisperis, een arts die de stof toepast bij de behandeling van patiënten, bracht op haar beurt een bezoek aan Oruro en benadrukte het besluit van de gemeente om een ​​doel na te streven dat volgens haar 'tegengehouden wil worden door andere belangen'. "

"Niemand kan je verbieden om te proberen een leven te redden, er is geen wet in de wereld, chloordioxide repliceert sterk in Bolivia", zei hij.

FIDES ORURO

Bron: https://www.radiofides.com/es/2020/07/13/brigadas-medicas-de-oruro-visitaran-las-casas-de-la-urbe-y-distribuiran-dioxido-de-cloro/

Jul 10, 2020, ROSARIO, Argentina – In a letter signed by a third of the Catholic bishops in Ecuador, the prelates ask President Lenin Moreno to authorize the use of a bleaching agent as an “alternative medicine” to treat COVID-19.

“We ask you to authorize the use of chlorine dioxide,” said ten of the 30 bishops in the country in a letter to the president released on Thursday through the bishops’ conference website.

The missive touched on the use of chlorine dioxide as a side note, with most of the text denouncing the corruption shown by some government officials during the COVID-19 coronavirus pandemic. Among other things, the bishops ask for the resignation of the health minister.

Dr Pedro ChavesIs het waar wat dokter/chirurg Pedro Chávez in een webinar aan de UCAM van de Katholieke Universiteit van Murcia zegt?

Is het waar dat er een product is, chloordioxide, dat Covid19 zal doden? We zouden dan kunnen denken dat velen die gestorven zijn aan het coronavirus nog hadden kunnen leven. Maar als het een leugen is, worden we geconfronteerd met een grote en gevaarlijke manipulatie.

Kan dit een leugen zijn ,als je bedenkt dat 3.000 artsen strijden tegen de voordelen tegen chloordioxide via een vereniging genaamd COMUSAV, die verenigd is in 14 Latijns-Amerikaanse landen, Duitsland en Spanje?

Is het ook een leugen dat de besmettingscurve van enkele gemeenten in Bolivia na goedkeuring van chloordioxide door de Senaat ingestort? Is chloordioxide giftig? Zoals de critici zeggen. Dr. Pedro Chavez, voorzitter van COMUSAV in Mexico, brengt ons op de hoogte.

 

Correctie, volgens deze video meer dan 4000 artsen: https://www.brighteon.com/7f7b1de1-4e84-4728-8eeb-3f06571dd9f5

chloordioxide tegen covid19 in Equador mei 2020

 

covid19 statistieken mei 2020In Mei 2020 werden in Equador 100 COVID19 patiënten succesvol behandeld met chloordioxide. 100% succes, alle patiënten waren binnen 4 dagen weer genezen. Het Equadoriaanse artsencollectief AEMEMI probeert de wereld wakker te schudden. Waarom kreeg deze genezing, ver voordat er vaccinaties beschikbaar kwamen, geen media-aandacht? Waarom werd chloordioxide als geneesmiddel niet met WARP-speed onderzocht? Als men dat wel had gedaan, had de hele wereld zich nog voor de zomervakantie van 2020 kunnen ontdoen van de COVID19-pandemie.

Mei 2020, zie grafiek, zo stonden we er toen voor. De eerste golf was net op zijn retour en de schrik zat ons nog in de benen!

Chloordioxide bereikte niet het nieuws. Een kruidenmedicijn, een extract van de Artemisia annua uit Madagascar uit Madagascar lukte dat wel. Dit medicijn stond al bekend als malariamedicijn. De WHO 'schoot' ook dit medicijn af... tja, wat zegt dat over dit medicijn!? Misschien verdient het ook wel een beetje meer aandacht. Artemisia Annua wordt ook genoemd als kankermedicijn: https://www.google.com/search?q=Artemisia+annua+cancer.

Links: 

 

Onderzoeksrapport: https://clo2.nl/docs/AEMEMI%20%20-%20%20asociacion%20ecuatoriana%20de%20medicos%20expertos%20en%20medicina%20integrativa%20-%20Dioxido%20de%20Cloro%20una%20terapeutica%20efectiva%20para%20el%20tratamienro%20del%20Sars-COV2%20(COVID-19).pdf

Duitstalige versie van deze video:

uitbraak covid19 china 1 12 2019

https://nl.wikipedia.org/wiki/Coronacrisis_in_China Hoewel op dit tijdstip nog geen virusnaam bekend was, wordt dit achteraf gezien als de eerste melding van COVID19.

Hmmm, zodra ik "The Genesis II Church of Health" lees, bekruipt me als niet-practiserend christene al gauw een onbehaaglijk gevoel. Maar chloordioxide opgelost in water is natuurlijk geen wijwater, maar puur chemie en christenen (of andere gelovigen) die gedreven vanuit zichzelf en vanuit het geloof andere mensen willen helpen... dat blijft natuurlijk mooi.

A chlorine dioxide comprising apoptosis inducing agent.

Patent CN 103720709 A

Higlighted parts:

Use of claim 7, wherein the tumor include: brain metastases, meningiomas, tumors of the skull, brain, pituitary adenomas, acoustic neurinoma, glioma, brain tumor; maxillary sinus carcinoma, larynx cancer, nasopharyngeal cancer, tongue cancer, thyroid cancer, gum cancer, lip cancer; thymoma, lung cancer, adenocarcinoma, breast sarcoma, lung metastases, breast fibroids, breast cancer; pancreatic cancer, stomach cancer, gallbladder cancer, rectal cancer, pancreatic cancer, esophageal cancer, colon cancer, liver cancer; renal pelvis cancer, penile cancer, urothelial carcinoma, prostate cancer, urinary tract cancer, testicular cancer, bladder cancer, Wilms' tumor, kidney cancer; ovarian cancer, fallopian tube cancer, vulvar cancer, vaginal cancer, uterine cancer, cervical cancer, choriocarcinoma, pelvic cancer; skin cancer, liposarcoma, malignant teratoma, fibroma, neurofibroma, melanoma, bileduct cancer, squamous cell carcinoma, basal cell carcinoma; chordoma, bone, cartilage, osteosarcoma, synovial sarcoma, giant cell tumor of bone fibrosarcoma; acute leukemia, malignant lymphoma, chronic leukemia; hepatic hemangioma, islet cell carcinoid, neuroblastoma, myxoma neck metastatic cancer, cardiac; independently, wherein the anti-aging medicine, including prevention memory loss, insomnia, Alzheimer's disease, Parkinson's disease, osteoporosis, diabetes or cardiovascular diseases

Clearly mice adapt to the new environment more memory and thinking ability.

For example, in studies in mice we found that when the young Stem cells are placed in a young microenvironment, they can rejuvenate.

In 2010 vaardigde de FDA voor het eerst een serieuze waarschuwing uit tegen orale inname van MMS (lees chloordioxide!). Desondanks werd, met medewerking van leden van het Oegandese Rode Kruis, in december 2012 in Luuka in Oeganda aan 154 leden van de lokale bevolking een sterke concentratie MMS (lees chloordioxide) toegediend om te controleren of chloordioxide, zoals de makers van het middel beweren, effectief zou zijn tegen malaria. 

154 menselijke proefkonijnen werden gebruikt om een bleekmiddel met 'hoge' concentratie als medicijn ClO2 te testen. Een bleekmiddel dat nog nooit eerder door de wetenschap als medicijn werd getest. 

 

ClO2.nl onderzocht of dit experiment daadwerkelijk precies zo heeft plaatsgevonden zoals in de video's wordt weergegeven en sprak daarom met een onafhankelijk getuige: Patrick Verstraete, journalist en video-editor, die dit bevestigde.

Je kunt veel afdingen op dit experiment:

 • er was geen controlegroep
 • in Oeganda kun je makkelijk Rode Kruis medewerkers omkopen
 • situaties waarbij na gebruik mensen heftig moesten braken of diarree kregen, wordt maar matig in beeld gebracht

Maar 100% resultaat ... dat is toch een resultaat waar je niet omheen kunt.


Schurft wordt veroorzaakt door een beestje dat onder de huid kruipt en daar eieren legt. CLO2.nl vroeg zich af of chloordioxide ook in deze gezondheidssituatie een rol kan spelen en vond de volgende informatie:

 

Getuigenissen van patienten die van schurft af kwamen dankzij chloordioxide of de combinatie chloordioxide en DMSO

Master Mineral of The Third Millennium e1645386505768In 1996, terwijl hij op zoek was naar goud in Zuid-Amerika, ontdekte Jim Humble wat bekend is komen te staan als MMS, een eenvoudige gezondheidsformule die malaria genas. In de jaren die volgden werkte hij aan het verder verbeteren van de formule. Uiteindelijk nodigde een zendingsgroep hem uit naar Afrika, waar hij met succes meer dan 5.000 malariagevallen en slachtoffers van andere ziekten behandelde. Sinds die tijd hebben honderdduizenden mensen MMS gebruikt om hun gezondheid te herstellen van een breed scala aan ziekten. Bron: https://jimhumble.co/.

Meer historische feiten over chloordioxide: https://jimhumble.co/mms-history

In 1988 bestempelde NASA chloordioxide als "The Universal Antidote".

Bron: https://ntrs.nasa.gov/citations/20020086718 / https://ntrs.nasa.gov/api/citations/20020086718/downloads/20020086718.pdf