Geadresseerden:  
 • Pepijn van Houwelingen, 
 • Marijke van Beukering d66, 
 • Wybren van Haga groep Haga, 
 • Ulysse Ellian VVD, 
 • Hilde Palland CDA, 
 • Pieter Omtzigt, groep Omtzigt
 • Vicky Maier PVV
Datum van verzending: 08 oktober 2022
 
Geachte CoronaCommissie, zeer gewaardeerde heer van Houwelingen,
 
Graag zou ik zien dat het volgende onderbelichte corona-aspect wordt gedeeld met de CoronaCommissie en wordt benoemd in het eindrapport: de Boliviaanse wet nummer 1351. Ley 1351 Bolivia, datum 14 okt 2020 (opkomst 2e golf, vaccin nog lang niet beschikbaar). Zie auto-vertaling in bijlage.
 
Het gaat over de wettige inzet van de chemicalie chloordioxide als medicijn tegen corona in Bolivia. Chloordioxide werd eveneens ingezet in Equador, Peru en op grote schaal in Mexico. Overal met daverend succes (99,3%). Overal met tegenwerking van de lokale 'RIVMs'.
 
massagraven corona latijns amerika
 
Onze journaals toonden wel beelden van Zuid-Amerika waar voetbalvelden die werden omgewoeld tot begraafplaatsen, maar toen even later deze ellende ophield, werd de reden hiervan niet getoond in de media.
 
Equador mei 2020 clo2 succes
 
 
Dat de media deze gebeurtenissen verzwegen is een punt van aandacht op zichzelf voor uw commissie. Want, ongeacht je mening over MMS/CDS/chloordioxide, het zijn nagenoeg synoniemen, is het bizar dat de gebeurtenissen in Latijns-Amerika op dat specifieke moment in de rest van de wereld totaal geen media-aandacht kregen.
 
Equador burgemeester deel clo2 uit
 
 
De gebeurtenissen kregen ook geen aandacht in geneeskundige kringen. Professoren en oncologen met een uitgesproken belangstelling voor chloordioxide uit Paris, Budapest, Nederland, ik belde hen, vernamen niets en wisten van niks, stomverbaasd.
 
Hoe kan dat, dat zelf onze wetenschappers niets hiervan wisten? 
 
1. De FDA waarschuwt luidkeels tegen het gebruik van chloordioxide. Ook nadat hun argumenten door twee verschillende wetenschappers onderuit zijn geschopt (link1, link2). Vanwege deze waarschuwing lopen wetenschappers al gauw met een boog om chloordioxide heen.
 
2. Censuur! Chloordioxide toegepast als medicijn wordt heftig gecensureerd.
 
3. Een publicatie van 2 Hongaarse wetenschappers Laslo Rosivalli en Zolt├ín Noszticzius zou aantonen dat chloordioxide niet de maag-darmbarriere kan passeren en dus nooit behandelresultaat kan opleveren. Maar, linksom of rechtsom klopt hun conclusie niet, want chloordioxide drinken leidt volgens andere wetenschappelijke onderzoeken tot duidelijk tastbare behandelresultaten in het hele lichaam.
 
Leermoment: 
 • de FDA zit er soms naast met hun conclusies!
 • dwalingen/vergissingen van wetenschappers uit het verleden kunnen verstrekkende gevolgen hebben
 • censuur kan uiterst kwalijke effecten hebben
Bolivia apotheek
 
 
Alle informatie rondom chloordioxide heb ik verzameld op www.clo2.nl. Ook ben ik beheerder van een aantal zeer actieve Telegram-groepen met meer dan 1700 leden, zoals https://t.me/clo2_nl.
 
U mag mij oproepen als getuige voor de CoronaCommissie, maar ik ben geen deskundige, want ik ben totaal niet medisch onderlegd. Wel heb ik direct contact met alle hoofdpersonen in het verhaal, dus met professoren, oncologen en artsen uit Paris, Almeira, Zuid-Korea, Mexico en Bolivia.
 
De persoon die het beste overziet wat er allemaal mis is gegaan rondom chloordioxide, held in Latijns Amerika, maar elders nog steeds verguisd als kwakzalver. Zijn naam is Andreas Kalcker (Biofysicus). Hij spreekt  vloeiend Duits, Spaans en Engels. Ik breng u graag met hem in contact.
 
Optionele contacten die ik u op verzoek aan kan reiken:
 1. Professor Pablo Campra Madrid, Universiteit van Almeira, de ontdekker van grafeenoxides in de vaccins
 2. Oncoloog Laurent Schwartz MD in Paris, hij vertelde me persoonlijk dat chloordioxide-inname leidt tot reset van de Mitochondrie (algeheel herstel van het lichaam)
 3. Dr. Manuel Aparicio Alonso, chirurg uit Mexico, (link2) voorzitter van Artsencollectief COMUSAV (inmiddels > 10.000 artsen) https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/actueel-medisch-gebruik-van-chloordioxide-volg-de-ontwikkelingen/154-3-000-artsen-maken-comusav-en-zorgen-dat-chloordioxide-het-coronavirus-doodt
 4. Cardioloog Peter A. McCullough, die nu in chloordioxide een potentieel medicijn tegen apenpokken ziet
 5. Huisarts Rob Elens, onze man uit Meijel die de HCQ-combinatie introduceerde in Nederland en zich, getuige de vele artikelen op zijn website zelfzorgcovid19.nl inmiddels heeft verdiept in deze materie.
 
Tot uw dienst,
Lenard Verheijden
0615558242
 
Bolivia ley 1351