Ministerio de salud Peru Alerta Dioxido de CloroMethemoglobinemie wordt door veel overheids-gezondheidsinstituten aangeduid als een risico waneer je chloordioxide binnen krijgt. Als voorbeeld vertoont de video dit document: https://www.digemid.minsa.gob.pe/Archivos/Alertas/2019/ALERTA_41-19.pdf van het ministerie van gezondheid van Peru. Opvallend aan dit document is de timing 19 november 2019, net voor de uitbraak van corona op 01-dec-2019.

Kort samengevat: het Peruaanse ministerie neemt zonder controle de waarschuwingen van de FDA 1 op 1 over. Dit document beschrijft overigens geen methemoglobinemie.

Methemoglobinemie is een bloedaandoening die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van abnormaal hoge gehalten aan methemoglobine, een veranderde vorm van hemoglobine, in het bloed en die nauwelijks zuurstof kan vervoeren.

Andreas Kalcker zegt: bij het inademen van chloordioxidegas klopt deze waarschuwing. Dat leidt tot het misverstand dat dit ook gebeurt bij het drinken van chloordioxide opgelost in water. Maar dat laatste klopt dus niet.

CLO2.nl: Het zou in theorie wel een risico kunnen vormen bij de bereiding van chloordioxide, waarbij een normaal gesproken ongevaarlijke hoeveelheid chloordioxidegas vrij komt.

Bij inname van chloordioxide 50 ppm verdund in water met een pH-waarde van 7.4 gebeurd juist het omgekeerde, wat duidelijk te zien is onder de microscoop. Door toediening van chloordioxide aan het bloed neemt het zuurstofgehalte in het bloed juist toe.

 

Waarschuwingen TEGEN chloordioxide vindt u hier: 

 

 

 

Andreas Ludwig Kalcker is a controversial person. Andreas Kalcker promotes MMS and presents himself as a scientist under the name "Natural Biophysics".

Andreas Kalcker is currently being prosecuted by Argentinian prosecutors for allegedly promoting the bleach chlorine dioxide as a cure for Covid-19.  

In this video Andreas Kalcker explains what, according to him, is the effect off Chlorinedioxide to Methemoglobinia and to Covid-19.

https://www.bitchute.com/video/DYwBD64yp0vO/

 

In the video on top of this article, Andreas Kalcker is being interviewed by IAMTV (Independent American Media Television Network), een independent American Broadcasting Company.

 

Interessante video's: