BlueTruth Documentary • Bluetooth detected in the vaccinated, in people who took PCR swab and in a cemetery among people who died In 2021 and 2022

Directe videolink (voor grootscherm): https://www.bitchute.com/embed/4rVWrRnz5oMA

Link: https://www.truth11.com/bluetruth-documentary-bluetooth-detected-in-the-vaccinated-in-people-who-took-pcr-swab-and-in-a-cemetery-among-people-who-died-in-2021-and-2022/

World Heath And Life Coalition

Short 32-minute documentary shows Dr. Pedro Chavez Zavalo, the president of the World Health and Life Coalition (COMUSAV), using an electromagnetic frequency meter on a sample of people in Mexico who had taken COVID ‘vaccines’ and comparing them to unvaccinated people. Magnetism was detected in the jabbed sample. Graphene oxide was detected in all of the COVID vaccine specimens, but none of the companies listed it on their labels. A cell phone with a Bluetooth application collected Media Access Control (MAC) codes when it was near people who had received COVID jabs. People who took PCR swab tests also triggered a Bluetooth response, but at a lower level. Bluetooth codes were also detected in a cemetery among people who died in 2021 and 2022. Researchers believe graphene can be transmitted through sexual intercourse and kissing.

Bron:

 

Bron: https://www.matrixblogger.de/tote-und-geimpfte-senden-bluetooth-signal-aus/

Dood of levend gevaccineerden zenden een Bluetooth-signaal uit

Uit een veldonderzoek met meerdere gevaccineerde mensen bleek dat ze een onbekend MAC-adres hadden waarmee een compleet onbekende app (CLO2.nl: laptop of mobiele telefoon van de onderzoeker) blijkbaar verbinding kon maken. Zelfs op begraafplaatsen zenden de overledenen nog steeds dit Bluetooth-adres uit. De volgende artsen en wetenschappers doen sinds mei 2021 mee aan dit onderzoek:

  • dr hc Manuel Aparicio Alonso, Global President van Comusav
  • dr Pedro Chavez Zavala, voorzitter van Comusav in Mexico
  • dr hc Andreas Ludwig Kalcker, erelid van Comusav
  • dr PhD Pablo Campra
  • Cybersecurity-expert Diego Barrientos 

Zenden gevaccineerde mensen een Bluetooth-signaal uit? Het onderzoek werd uitgevoerd op een afgelegen locatie met verschillende gevaccineerde proefpersonen om te voorkomen dat ze werden beïnvloed of verstoord door omringende Bluetooth-signalen.

Inhoud:

Zenden gevaccineerden een bluetooth signaal uit?

Het onderzoek is uitgevoerd op een afgelegen locatie met meerdere gevaccineerde mensen om niet beïnvloed of verstoord te worden door Bluetooth-signalen uit de omgeving.

Dr Kalcker was erg sceptisch toen hij bij Comusav kwam. Hij kon zich niet voorstellen dat gevaccineerde mensen ineens een MAC- of Bluetooth-adres zouden uitzenden. Maar hij sloot zich aan bij Comusav om zijn scepsis te bevestigen of te weerleggen. Hij was nieuwsgierig en eiste de optimale onderzoeksomstandigheden om dit onderzoek correct uit te voeren. Dr Zavala legt in de inmiddels beroemde Comusav-documentaire uit dat ze zich pas bewust werden van dit fenomeen toen sommige gevaccineerde mensen meldden dat hun lichaam een ​​magnetisch veld had. Er zijn meerdere video’s waarin gevaccineerde mensen laten zien dat ze sinds de vaccinatie magnetisch zijn.

Dr. Zavala Bluetooth graves

 

MAC-adres gedetecteerd bij gevaccineerde personen

Cybersecurity-expert Diego BarrientosCybersecurity-expert Diego Barrientos legt uit dat zijn medewerkers in de millitaire bunkers, daar waar mobieltjes niet zijn toegestaan, Bluetooth signalen / MAC-adressen detecteerden waarvan de oorsprong onbekend was. Ze ontdekten dat deze MAC-adressen ook verschijnen als je in het bos of op een begraafplaats bent en er nergens een Bluetooth-apparaat actief kan zijn. Hij ontdekte dat de MAC-adressen die op de mobiele telefoon stonden alleen door gevaccineerde mensen werden verzonden. Sommige gevaccineerden hebben zelfs meerdere wisselde MAC-adressen, terwijl anderen er maar één hebben. Hij noemde ze fysieke zenders.

Uit de tests bleek dat het grafeenoxide automatisch elektronische toegang in een menselijk lichaam creëert. Sommigen van hen gaan naar de hersenen. Dit worden koolstofnanobuisjes genoemd. Anderen hopen zich op onder het lichaam in de romp. Op deze manier creëren het grafeenoxide en de CNT-nanosheets een neutraal grensvlak. De CNT's fungeren dan uiteraard als elektroden voor neurostimulatie.

Dr. Kalcker legt uit dat het uiterst ongebruikelijk is om een ​​vaccin te produceren dat nanobots en grafeenoxide bevat. Hij komt dan ook tot de conclusie dat de vaccins die miljoenen mensen laten vaccineren eigenlijk helemaal geen vaccins zijn. Zo vraagt ​​dr. Kalcker, wat is het nut van deze ‘vaccinaties’?