questionmarksHeeft u wel eens gehoord van chloordioxide of MMS of CDS?

Wist u dat...

Vraagt u zich dan niet af: waarom wist ik dit niet ???

Dr Manual Aparicio Alsonso uit Mexico, van chirurg naar arts die covid-patiƫnten met chloordioxide behandeld

Dr Manuel Aparicio Alsonso is orthopedisch chirurg als de COVID-pandemie uitbreekt in Mexico. Hij beschrijft zichzelf als een doodgewone chirurg. Toen de pandemie uitbrak, had hij door de lockdown minder werk en verdiepte hij zich in behandelwijzen van COVID-19.

"The Universal Antidote" documentaire over ClO2

De wetenschap en het verhaal van chloordioxide. NASA riep het in 1987 uit tot een universeel tegengif. Sindsdien zijn duizenden van deze stof hersteld van een ziekte, en nu zeggen veel artsen en wetenschappers dat het voor veel toepassingen zeer effectief is. De documentaire onderzoekt de geschiedenis, veiligheid en werkzaamheid van het universele tegengif en biedt interviews met artsen en mensen die het hebben gebruikt. De Universal Antidote Documentary is op 1 februari 2021 gratis vrijgegeven voor het publiek.


ACTUEEL Chloordioxide als medicijn, volg de ontwikkelingen

In Zuid-Amerika volgen de ontwikkelingen rondom het gebruik van Chloordioxide tegen corona elkaar razendsnel op. Een overzicht!

spandoek ik ben genezen door chloordioxide

"Ik heb me genezen met chloordioxide!"

Wat is chloordioxide? / Wat is MMS/CDS?

ClO2 is een chemische stof die bestaat uit één atoom Chloor (Cl) en twee atomen zuurstof (O). Samen vormen deze atomen het molecuul ClO2.


{article id="160"}[title]{/article}

{article id="160"}[introtext][readmore]{/article}


Wetenschappelijk bewijs voor de veiligheid en effectiviteit van medicinaal gebruik van ClO2

veiligheidsgrens dosis chloordioxine"Medicinaal gebruik van ClO2." Wat bedoelt CLO2.nl hiermee?

ClO2 als medicijn. Dat praat je over het drinken van een verdunning van ClO2 in water in een bepaalde "hoge" concentratie. CLO2 ging op zoek naar wetenschappelijke publicaties over de effecten van het oraal innemen van ClO2 verdund met water door mens of dier.

De mate van giftigheid van chloordioxide is veelvuldig onderzocht. Prof. Dr. D. Pablo Campra Madrid van de univesiteit van Almeira, zette al deze onderzoeken op een rijtje en kwam tot de volgende conclusie:

Volgens deze rapporten is er geen experimentele basis om te bevestigen dat er een risico op bijwerkingen bestaat bij toediening potentieel therapeutische doses lager dan 3 mg / kg LG / dag voor menselijke organismen.

Kortom: WHO en FDA riepen dat ClO2 gevaarlijk zou zijn, maar gisten slechts en hebben inmiddels deze waarschuwing ingetrokken.

ClO2 getest als medicijn tegen malaria

In 2010 vaardigde de FDA voor het eerst een serieuze waarschuwing uit tegen orale inname van MMS (lees chloordioxide!). Desondanks werd, met medewerking van leden van het Oegandese Rode Kruis, in december 2012 in Luuka in Oeganda aan 154 leden van de lokale bevolking een sterke concentratie MMS (lees chloordioxide) toegediend om te bewijzen dat chloordioxide effectief is zijn tegen malaria. 

154 menselijke proefkonijnen werden gebruikt om een bleekmiddel als medicijn ClO2 te testen. Een bleekmiddel dat nog nooit eerder door de wetenschap als medicijn werd getest. 

ClO2.nl sprak met een onafhankelijk getuigePatrick Verstraete, journalist en video-editor. Hij bevestigde dat de beelden de waarheid spreken.

Je kunt veel afdingen op dit experiment:

  • er was geen controlegroep
  • in Oeganda kun je makkelijk Rode Kruis medewerkers omkopen
  • situaties waarbij na gebruik mensen heftig moesten braken of diarree kregen, werden maar matig in beeld gebracht

Maar 100% resultaat ... dat is toch een resultaat waar je niet omheen kunt.


Goedgekeurde medische toepassingen van Chloordioxide

Chloordioxide onvoldoende GETEST als medicijn. Chloordioxide wordt als medicijn verkocht onder de naam MMS (Miracle Mineral Solution). Als je chloordioxide toepast als medicijn, dan praat je over het drinken van een verdunning van ClO2 in water in een hoge concentratie. Er bestaan veel. al dan niet medisch, goedgekeurde toepassingen van ClO2 verdund met water. Om zo'n goedkeuring te krijgen, wordt een produkt vaak getest op testdieren. Het produkt bepaalt dus hoe er wordt getest. Laten we deze de bestaande toepassingen eens onder de loep nemen. Als een toepassing door de RIVM of door de FDA wordt goedgekeurd, geldt die goedkeurig alleen voor een bepaalde (maximale) hoeveelheid en concentratie. En die concentratie verschilt per toepassing.

Daarna vergelijken we de gevonden concentraties met de concentratie volgens de MMS-protocollen om te zien of hier iets opvalt.

Interessante gerelateerde wetenschappelijk publicaties

wetenschappelijke publicatiesWetenschappelijke publicaties die ondersteunen wat de voorstanders van medicinaal gebruik van chloordioxide beweren, maar zelf niet over chloordioxide gaan, verzamel ik hier.


ClO2 gebruik volgens MMS/CDS-protocol is veilig, waarom wordt het dan verketterd?

ClO2 gebruik volgens MMS/CDS-protocol is veilig gebleken. Hoe komt het dan dat RIVM en FDA (de wetenschap) zo luid waarschuwen tegen het gebruik er van?

Als niet-medicus kan en mag ClO2.nl niet oordelen of ClO2 effectief kan worden gebruikt als geneesmiddel. Maar mocht blijken dat chloordioxine toch als medicijn kan worden ingezet, dan moet er een verklaring zijn voor het feit dat het nu wordt verketterd.

CLO2.nl is uit op waarheidsvinding. CLO2.nl raadt niemand aan om CLO2 te gebruiken. Degenen die zelf mms gebruiken of toedienen aan een ander, kunnen strafbaar worden gesteld. Er bestaan verhalen waarin het gebruik van CLO2 heeft geleid tot gezondheidsschade of zelfs de dood. Wees dus gewaarschuwd! CLO2.nl verkoopt geen MMS of CDS en biedt geen links naar mms-verkopende partijen. CLO2.nl wil graag sparren met experts. Ik heb contact opgenomen met diverse wetenschappers, waaronder enkele felle tegenstanders van de huidige corona-vaccinatie, maar geen van hen staat open voor een dialoog, want ook de wetenschappers weten dankzij de censuur alleen wat WHO en FDA hen melden. CLO2.nl is niet-medisch en kan /mag het gebruik van CLO2 als medicijn niet aanbevelen. Maar zolang geen wetenschapper het debat aangaat, zal dat wel het effect zijn van CLO2.nl. Want op basis van de feiten die beschikbaar, valt de twijfel in het voordeel van MMS / CDS uit.