questionmarksHeeft u wel eens gehoord van chloordioxide of MMS of CDS?

Wist u dat...

Vraagt u zich dan niet af: waarom wist ik dit niet ???

"The Universal Antidote" documentaire over ClO2

De wetenschap en het verhaal van chloordioxide. NASA riep het in 1987 uit tot een universeel tegengif. Sindsdien zijn duizenden van deze stof hersteld van een ziekte, en nu zeggen veel artsen en wetenschappers dat het voor veel toepassingen zeer effectief is. De documentaire onderzoekt de geschiedenis, veiligheid en werkzaamheid van het universele tegengif en biedt interviews met artsen en mensen die het hebben gebruikt. De Universal Antidote Documentary is op 1 februari 2021 gratis vrijgegeven voor het publiek.


Wat is chloordioxide? / Wat is MMS/CDS?

ClO2 is een chemische stof die bestaat uit één atoom Chloor (Cl) en twee atomen zuurstof (O). Samen vormen deze atomen het molecuul ClO2.


Chloordioxide als nieuwe vorm van doping tegen melkzuur?

kra2mpNa anderhalf uur voetballen, ontstaat door uitputting kramp in de benen. Die kramp wordt veroorzaakt door melkzuurvorming. Als je zou beschikken over een middel dat het melkzuur oplost, hoe zou dat de prestaties beïnvloeden?

Op deze vraag is nog geen antwoord mogelijk, want het is zover mij bekend, nog nooit gedaan. Waarom acht CLO2 het dan heel wel mogelijk dat individuele spelers of misschien wel complete teams binnenkort chloordioxide gaan gebruiken tegen melkzuur?

  • dankzij corona is chloordioxide in latijns-Amerika tegenwoordig heel bekend en heel populair geworden
  • de grote promotor van chloordioxide, Andreas Kalcker, zegt in zijn boeken en in zijn video's dat chloordioxide ook melkzuur oplost

Dus als deze informatie bij elkaar komt bij een al te ambitieuze athleet, team of sportarts, kan deze zijn/haar conclusies trekken. En wat blijft er over van de ClO2? CO2 en keukenzout. Niet illegaal en niet te traceren!

 

melkzuur afname door gebruik van chloordioxine


ClO2 getest als medicijn tegen malaria

In 2010 vaardigde de FDA voor het eerst een serieuze waarschuwing uit tegen orale inname van MMS (lees chloordioxide!). Desondanks werd, met medewerking van leden van het Oegandese Rode Kruis, in december 2012 in Luuka in Oeganda aan 154 leden van de lokale bevolking een sterke concentratie MMS (lees chloordioxide) toegediend om te bewijzen dat chloordioxide effectief is zijn tegen malaria. 

154 menselijke proefkonijnen werden gebruikt om een bleekmiddel als medicijn ClO2 te testen. Een bleekmiddel dat nog nooit eerder door de wetenschap als medicijn werd getest. 

ClO2.nl sprak met een onafhankelijk getuigePatrick Verstraete, journalist en video-editor. Hij bevestigde dat de beelden de waarheid spreken.

Je kunt veel afdingen op dit experiment:

  • er was geen controlegroep
  • in Oeganda kun je makkelijk Rode Kruis medewerkers omkopen
  • situaties waarbij na gebruik mensen heftig moesten braken of diarree kregen, werden maar matig in beeld gebracht

Maar 100% resultaat ... dat is toch een resultaat waar je niet omheen kunt.


Interessante gerelateerde wetenschappelijk publicaties

wetenschappelijke publicatiesWetenschappelijke publicaties die ondersteunen wat de voorstanders van medicinaal gebruik van chloordioxide beweren, maar zelf niet over chloordioxide gaan, verzamel ik hier.


CLO2.nl is uit op waarheidsvinding. CLO2.nl raadt niemand aan om CLO2 te gebruiken. Degenen die zelf mms gebruiken of toedienen aan een ander, kunnen strafbaar worden gesteld. Er bestaan verhalen waarin het gebruik van CLO2 heeft geleid tot gezondheidsschade of zelfs de dood. Wees dus gewaarschuwd! CLO2.nl verkoopt geen MMS of CDS en biedt geen links naar mms-verkopende partijen. CLO2.nl wil graag sparren met experts. Ik heb contact opgenomen met diverse wetenschappers, waaronder enkele felle tegenstanders van de huidige corona-vaccinatie, maar geen van hen staat open voor een dialoog, want ook de wetenschappers weten dankzij de censuur alleen wat WHO en FDA hen melden. CLO2.nl is niet-medisch en kan /mag het gebruik van CLO2 als medicijn niet aanbevelen. Maar zolang geen wetenschapper het debat aangaat, zal dat wel het effect zijn van CLO2.nl. Want op basis van de feiten die beschikbaar, valt de twijfel in het voordeel van MMS / CDS uit.