editor patrick verstraete

16 april 2020: Ik (CLO2.nl) heb een rechtstreeks telefoongesprek met Patrick Verstraete. Hij was zowel de editor van Proesmans video over zijn experiment in Luuka/Oeganda alsook van een video van de heer Koehof, die dit experiment korte tijd daarna nog eens overdeed in dezelfde regio.

 

 • hij bevestigd dat zijn bedrijf Camsandgrips de beelden heeft gemaakt en dat hij de video's heeft geëdit
 • hij bevestigd dat de experimenten in Luuka hebben plaatsgevonden zoals Proesmans beweert
  • quicktest
  • bloedtest (microscoop)
  • orale inname
  • volgende dag opnieuw bloedtest (microscoop)
 • hij bevestigd dat de deelnemers de volgende dag malarianegatief testten en waren opgeknapt
 • er was geen controllegroep die een placebo kreeg (dat maakt het resultaat van zo'n experiment volgens Verstraete onbruikbaar.) 

 

Peter Verstraete zegt over Leo Koehof: Leo Koehof... "daar zit iets scheef aan". Ook in het persoonlijk contact, complete onzin, Koehof praatte over marsmannetjes hier op aarde. Klaas is een stuk nuchterder dan Leo, maar ook bij hem neemt de fantasie het soms over. Proesmans uitte volgens Verstraete complottheorieën. Verstraete zegt: "ik ben journalist geweest en kan me hieraan behoorlijk ergeren."

Het tegenstrijdige was dat toch bij beide experimenten na 24 uur alle deelnemers malaria-negatief testten, met beelden en cameraman als getuige. Volgens Patrick's cameramensen, die vooraf niet geloofden in MMS, namen zij waar, dat de mensen uiteindelijk wel ergens van genazen. Het heeft gewerkt bij de twee groepen/twee lokaties waar wij hebben gefilmd. Maar opnieuw: er was geen controllegroep die een placebo heeft gekregen. Maar het feit blijft wel: die mensen waren genezen.

Beide experimenten vonden plaats in samenwerking met mensen van het Rode Kruis.

Dhr. Verstraete weet niet welke dokter toestemming zou hebben gegeven voor het onderzoek. Maar hij geeft aan: in Oeganda kun je iedereen omkopen. Verstraete zegt: "het niveau van de lokale dokters is niet zo hoog. Ze zijn ook zeer gevoelig voor geld. iedereen en alles is hier te koop. Het is hier niet zo moeilijk om een dokter te vinden die zijn handtekening wil zetten."  Dit Rode Kruis is zeer corrupt. Verstraete refereert daarmee aan het interview met Hannington Segirinya.

Het meest bizarre is dat het medicijn volgens mijn footage toch schijnt te werken. Ik heb heel wat details in de footage. Veel interviews met mensen die daar waren.

Het interview met Proesmans vond plaats in de eigen tuin van Patrick Verstraete. Hij herinnert zich nog Klaas' blauwe overhemd. Deze beelden zijn door Patrick zelf gemonteerd.

Kunt u zich herinneren wat er gebeurde met de mensen die het chloordioxide dronken? Ik heb niets gezien van overgeven. maar ik heb nog heel wat footage. Uiteindelijk heb ik maar een klein deel van alle videobeelden (de footage) gebruikt voor de uiteindelijke video.

CLO2.nl: de heer Patrick Verstraete kwam op mij over als een zeer nuchter denkend mens. Hij zegt journalist te zijn geweest. Nadat hij zijn werk als editor er op had zitten, is hij inhoudelijk niet meer bezig geweest met deze zaak. Mijn telefoongesprek met hem kwam voor hem kwam "out of the blue". Vanuit zijn achtergrond als journalist moet hij woorden, personen en informatie op waarde kunnen schatten.

De heer Patrick Verstraete is een zeer waardevolle getuige! Bovendien beschikt hij nog over ALLE beelden, dus hij kan als hij dat wil, deze nogmaals inzien om zijn geheugen op te frissen. En dat zal hij na dit telefoongesprek vast wel gaan doen!