Datum: 12 okt 2016

Wat heeft deze video nu te maken met chloordioxide? Het antwoord op deze vraag zal zeer binnenkort worden beantwoord door Dr. Laurent Schwartz zelf! Een voorproefje:

Chlorine dioxide as a possible adjunct to metabolic treatment

 

Dr. Laurent Schwartz zoekt naar de gemeenschappelijke oorzaak van ziekten en met name van kanker. Stop bij kanker het fermentatieproces en je stopt de kanker. Diverse chemicaliën helpen bij het stoppen van het fermentatieproces. Van de zijde van Dr. L. Schwartz lees je voornamelijk Lipoïc Acid, methyleenblauw en chloordioxide.

 

13 nov. 2017

 

 

 

15 feb 2020

  

 

 

Cancer a non toxic treatment

Cancer, un traitement simple et non toxique, Les premieres du traitement métabolique.

“Met metabolische behandeling hebben we een manier om de ziekte te vertragen, soms zelfs te stoppen. "

1 september 2016: Het aantal kankers neemt explosief toe en, ondanks wat we horen over de vooruitgang van de geneeskunde, is de mortaliteit sinds 1960 nauwelijks gedaald, vooral voor tumoren van de alvleesklier, longen, lever, hersenen ...
En als, in plaats van te proberen kankercellen te vernietigen met agressieve behandelingen, werden ze weer functioneel gemaakt? Wat als deze aanpak uiteindelijk effectiever zou zijn dan chemotherapie, radiotherapie… en veelbelovender dan gentherapieën?

Dit is de overtuiging van dr. Laurent Schwartz, die door veel wetenschappers over de hele wereld wordt gedeeld. Deze briljante arts en kankeronderzoeker heeft zijn carrière besteed aan het verzamelen van bewijs dat de mechanismen die ervoor zorgen dat cellen zich anarchistisch vermenigvuldigen, in wezen verband houden met een probleem met het verbranden van suiker.

In dit boek presenteert hij een metabolische behandeling van kanker die tot doel heeft het metabolisme van kankercellen weer op gang te brengen, zodat ze weer efficiënt suiker kunnen verbranden. Gebaseerd op een combinatie van goedkope, niet-giftige medicijnen en een voedingssupplement, is deze behandeling met succes op veel patiënten getest.

Zijn conclusie: kanker is gewoon een ziekte. Een nare ziekte, maar een simpele ziekte. En we weten hoe we het moeten behandelen. Genezing ligt binnen handbereik.

 

TOWARDS INNOVATIVE CANCER THERAPIES: 

10 sept 2016: Zoals elk levend wezen hebben kankercellen energie nodig om de bouwstenen voor hun groei te synthetiseren. Deze energie is chemisch, het wordt voornamelijk geleverd door adenosinetrifosfaat (ATP) dat in cellen wordt gegenereerd door de oxidatie van suikers. Deze oxidatie vindt plaats via een lange keten van enzymen (Krebs-cyclus) in kleine organellen in het cytoplasma van de cel, de mitochondriën. Mitochondriën hebben echter een bacteriële oorsprong en zijn het resultaat van een symbiose die lang geleden in de evolutie plaatsvond tussen een primitieve cel met een kern en een energieproducerende bacterie. Deze bacterie heeft zijn onafhankelijkheid verloren, maar heeft zijn autonomie als mitochondriën behouden, terwijl hij wordt gereguleerd door informatie uit de kern en andere functies van de cel.

Otto Warburg 1924: winnaar van de Nobel Prize in Physiology or Medicine in 1931.

"Kanker heeft, net als alle ziekten, ontelbare secundaire oorzaken, maar er is maar één primaire oorzaak: de vervanging van zuurstofademhaling in het lichaam. De normale cellen van het lichaam door de fermentatie van suiker. "

Kortom: de oorzaak van kanker ligt in de fermentatie van suiker.

De kankercel is constant aan het delen, heeft meer energie nodig en zijn mitochondriën, die een tekort hebben, kunnen die niet leveren. Het compenseert vervolgens door een kortsluiting in de ATP-productie te gebruiken door fermentatie van suiker. De energieopbrengst van deze fermentatie zonder zuurstof is veel slechter dan mitochondriale oxidatie, dus de cel opent zijn sluisdeuren voor suiker, hij vult zichzelf met suiker. Dit is de basis van de PET-scan, waarbij de arts radioactieve glucose injecteert om de kanker en zijn uitzaaiingen in beeld te brengen.

Kortom: een kankercel laat zich vollopen met suikers die via een proces van "fermentatie zonder zuurstof" de cel van energie voorzien.

Omdat er minder zuurstof nodig is, kunnen cellen zeer compacte, slecht gevasculariseerde tumoren vormen. Kankertumoren zijn moeilijk, en zo worden ze vaak gevonden bij palpatie.

Bovendien werken de mitochondriën niet goed, ze geven moleculen vrij die zijn afgeleid van zuurstof die chemisch zeer reactief zijn, het zijn vrije radicalen die een abnormale activering van de genen van de celkern veroorzaken en leiden tot een verlies van de immuunafweer.

Wat je je dus moet afvragen, is:

  • waarom disfunctioneren de mitochondriën
  • hoe kun je de mitochondriën weer normaal laten functioneren?

 

Waarom disfunctioneren de mitochondriën?

Kankerverwekkende virussen hebben genen die de controle van celdeling verstoren. Wat bacteriën betreft, is hun rol minder duidelijk, waarschijnlijk die van het induceren van mutagene oxidatieve stress.

Het is waarschijnlijk dat de rol van infectieuze agentia grotendeels is onderschat en dat andere ziektekiemen, die nog niet geïsoleerd zijn, rechtstreeks op de mitochondriën zijn gericht en daarom metabolische stromen omleiden, waardoor andere kankers worden veroorzaakt. Tot op heden is er, ondanks meerdere vorderingen, vaak geen specifieke oorzaak voor de meeste kankers die kinderen of jongvolwassenen treffen. De incidentie van glioblastoom, een agressieve tumor bij kinderen of jonge mannen, neemt bijvoorbeeld constant toe, en het is duidelijk dat we vandaag de dag niet de oorzaak van deze tragedie hebben. We denken aan een zeer wijdverbreid extern agens, een virus of een kleine bacterie, die zich rechtstreeks op de mitochondriën zou richten. Zoals u kunt zien, is dit een langdurig maar veelbelovend onderzoek. Allereerst moet de kiem worden geïsoleerd,

Maar vanaf nu kunnen we een gedeeltelijk antwoord geven op de tweede vraag. Warburg begreep dat de mitochondriën gedeeltelijk geïnactiveerd waren bij kanker. Twintig jaar geleden waren er daarom veel hypothesen over de reden voor deze inactivering. Veel metabole routes komen samen in de mitochondriën. Maar het was onmogelijk om de belangrijkste obstakels aan te wijzen die verhinderden dat suiker in de mitochondriën werd verbrand. Wat we voelden was dat er meer dan één obstakel was. De obstakels begrijpen, is een behandeling identificeren. Om dit te doen, hebben we elk potentieel doelwit gematcht met een medicijn dat waarschijnlijk het obstakel zal verwijderen.

 

Toevoeging van liponzuur en hydroxicitraat aan milde chemotherapie of gerichte therapie verhoogt de overlevingskans aanzienlijk.

Liponzuur en hydroxicitraat werden meer dan 50 jaar geleden ontwikkeld en op de markt gebracht. Liponzuur is een erkende behandeling voor een complicatie van diabetes: neuropathie. Met deze medicijnen herwint de kankercel mitochondriale activiteit en wordt de energie-efficiëntie verbeterd.

Uit anekdotische resultaten verkregen bij patiënten blijkt dat de toevoeging van liponzuur en hydroxicitraat aan milde chemotherapie of gerichte therapie de overleving aanzienlijk kan verbeteren.

Dit is het moment om deze behandelingen in gecontroleerde klinische onderzoeken te plaatsen. De grote instituten tegen kanker staan ​​niet open voor dergelijke onderzoeken. We doen daarom een ​​beroep op particulier initiatief en de hulp van onderlinge organisaties om deze proeven te financieren en het onderzoek op dit gebied voort te zetten in het kader van een internationale samenwerking met natuurkundigen.
Bron: La Revue de la MTRL + juni 2016 + nummer 90

 

KANKER IS EEN STOFWISSELINGSZIEKTE VAN DE MITOCHONDRIËN

Bron: Cure Cancer | 23 juni 2017