17 sept 2014: Automatisch vertaald...

Bereidingsmethode van pure chloordioxide-oplossing en methode voor de behandeling van ebola-virusinfectie

Abstract

De uitvinding heeft betrekking op het technische gebied van de medische wetenschap en betrekking op een werkwijze voor de behandeling van virusinfectie. De methode maakt gebruik van intraveneuze injectie van een zuivere chloordioxide-oplossing voor de behandeling van met ebola-virus geïnfecteerde patiënten en is een methode voor bekende van onbekende, met kwaadaardige virus geïnfecteerde patiëntenbehandeling. De uitvinding heeft een bereidingswerkwijze van de zuivere chloordioxide-oplossing, materiaalopslagvereisten, een opslagmethode, opslagcondities en basis en een werkwijze voor de behandeling van met ebola-virus geïnfecteerde patiënten door de zuivere chloordioxide-oplossing. Als de methode voor de behandeling van een ebolavirusinfectie in het lichaam lichaam en vooral bij mensen in de subgezondheid mag worden gebruikt, door regelmatig ontsmetting van het lichaam 1-2 keer per jaar, kan de methode kankerincidentie voorkomen.

CN104586880A

China

Download PDF Vind soortgelijke afbeeldingen

Uitvinder: 周伟文

Wereldwijde toepassingen

CN van 2014

Toepassing CN201410478453.5A-gebeurtenissen 

Omschrijving:
De fabricagemethode van pure chloordioxide-oplossing en ebola-virusbehandeling van infectiemethode

Technisch gebied: de onderhavige uitvinding heeft betrekking op het gebied van geneeskundige technologie, gebruikmakend van zuivere chloordioxide-oplossing als intraveneuze methodebehandeling Ebola-virus geïnfecteerd, is ook een soort therapeutische methode van bekende of onbekende maligne (kwaadaardig) viruspatiënt.

Het marktproduct van chloordioxide, er is de uitstroming van de productie van chloor in feitelijk gebruik en veroorzaakt niff (onaangename geur), veracht de gebruiker, ik bedenk pure chloordioxidegenerator (gebruiksmodel octrooi van uitvinding: octrooi nr. ZL 01205297.3) in kalenderjaar 2001 is de eerste van onderzoek zuivere chloordioxide-oplossing, het is wenselijk om het moeilijke probleem bij het gebruik op te lossen; Door de herhalingstest van 6 maanden, Oplossen van problemen, maar de te hoge productie verlaat uiteindelijk de zuivere chloordioxide-oplossing van verpakkingskosten. April van dit jaar stijgt en ebola-virus is een multinationale snelle verspreiding in West-Afrika, heeft het symptoom van een trend van de controle op dit moment, en veroorzaken de economische pauze van het epidemisch ziektedistrict, de lokale bevolking de angst die niet kan voorspellen, hulpeloze zorgenzet de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) WHO ertoe aan om een ​​oplossing voor de hele wereld te vragen. Ik heb ooit eens geëxperimenteerd, verwerkt, gegevensblad getest, wees er zeker van dat pure chloordioxide-oplossing het scherpe wapen is voor de behandeling van het geïnfecteerde ebolavirus, bekend of onbekend kwaadaardig virus, zal het therapeutische schema van standaard worden.

De geschiedenis van 1,1 chloordioxide en het algemene karakter: chloordioxide (ClO2) is dat Humphrey Dai Wei in 1811 vond, volgens het concentratieverschil, chloordioxide is dat een soort geelgroen is voor oranjegeel gas. , er is een penetrante geur die lijkt op chloor, wanneer de concentratie extreem laag is, er is grasgeur en een licht zoete smaak, wanneer de werkconcentratie lager is dan 500 ppm, kan het de impact van het menselijk lichaam worden genegeerd, kan het geen impact veroorzaken tijdens 100ppm op het menselijk lichaam, omvat de impact van fysiologie en biochemie, op de huid ook zonder enige sensibilisatie en stimulatie. In feite zal de conventionele werkconcentratie van chloordioxide ver onder 500ppm komen, algemeen slechts bij ongeveer tientallen ppm, dus chloordioxide ook door bekend te staan ​​als in de wereldveiligheid,niet-toxisch groen desinfectiemiddel (met klasse 1 water), te omschrijven als "chloordioxide is dat God de mensheid het meest oprechte geschenk geeft".

1.2 chloordioxide (ClO  2 ) is een soort bruinachtig rood gas, de concentratie is laag is geelgroen gas en de relatieve atmosferische verhouding is 1,1, is zwaarder dan lucht. Vloeibaar soortelijk gewicht 2,37, heeft een penetrante geur vergelijkbaar met chloor; 100 ppm chloordioxide (ClO  2 ) waterige oplossing, er is grasgeur en een licht zoete smaak, chloordioxide (ClO  2) kookpunt 11 ° C, vriespunt-59 ° C.Oplosbaar in water, ijsazijn en koolstoftetrachloride gelijk oplosmiddel.Liquidactie chloordioxide en hoge concentratie chloordioxide extreem onstabiel, botsen in of blootstelling aan de zon kunnen allemaal worden gestraald. atmosfeer, concentratie kan gewoon meer dan 10% worden gestraald, is het materiaal van uitstekende stabiliteit lager dan 10%, heeft niet het gevaar van exploderen.

Chloordioxidetoxiciteitsratio chloor, ozon zijn veel kleiner, in lucht en chloorgasconcentratie 1,2 mg / m  3 , ozon 1,6 mg / m 3 , mensen vertonen  alleen acute hoofdpijn, zelfs de dood; En puur chloordioxide is lager dan 120 mg / m  3 , het fenomeen van bovengenoemd gevaar kan niet bestaan ​​in concentratie. Chloordioxidestabiliteit is hoger dan ozon, en in lucht, ozon valt gewoon uiteen bij 18 ° C en chloordioxide is minder dan 35 ° C en kan niet ontbinden.

Chloordioxide is oplosbaar in water en de oplosbaarheid is 5 keer chloor, verdeelt de druk bij kamertemperatuur 30 mm / Hg en de oplosbaarheid is 2,9 g / L; Bij een druk van 760 mm / Hg (normale druk) bij kamertemperatuur is de oplosbaarheid 3,1 g / L. voornamelijk uitgevoerd in de modus van oxidatie, anders dan chloorsterilisatie, desinfectie door chloor uitgevoerd in de modus van elektronenoverdracht. Daarom kan ClO  2 kill-matras de pH-waarde op een grote manier in (2 ~ 10) efficiënte sterilisatie en onschadelijk maken.

ClO in water na testen  2 (onder verschillende media, de tijd dat de correspondentie wordt gedood, resterende bacteriehoeveelheid, contrasteert ClO in de conclusie en bestaand document meer dan 5 keer getekend om het matrasvermogen van het doden van 1 mg / l chloortijd te contrasteren) lager dan 1 mg / l concentratie  2 is het steriliserend vermogen groter dan Cl door effectief chloor  2 ( de gegevens van 2,6 keer is er enige discrepantie).

Beïnvloed ClO  2 de factor van steriliserend vermogen:

Dysgeen: Cl  2 of de ClO van correspondentie  - ion, ClO   - , ClO   - .

Er wordt facilitatie voor geproduceerd: opgeloste zuurstof, H  2 o  2 , F   2+ ion, Cl  - .

Heb er geen invloed op: CO   2- , N   + , Ca  2+ .

De definitie van zuivere chloordioxide-oplossing verwijst naar en berekent geen CO   2- de waterige oplossing van chloordioxide met ionenconcentratie, zuiverheid is meer dan 99%.

2.2 fysisch-chemische eigenschappen

De structuurformule van chloordioxide: de hoek tussen twee dubbele bindingen van 2 O en Cl is 117,7 ° ± 1,72 ° en de afstand tussen 2 O en Cl is gelijk, dwz D = 1,784 ± 0,01 A.

Het infraroodspectrum van chloordioxide:  ú 1 945 cm  -1 ; υ  2 445cm  -1 ; u  3 1108cm  -1 .

De uv-opname van chloordioxide in tetrachloorkoolstof: λ  max 375 nm en 355 nm, heeft ook een zwakke absorptie op 263 nm plaats.

Chloordioxide is voldaan AB  2 resonante structuur aanwezig.

De elektronische structuur van chloordioxide-moleculen is onderverzadigd, maar in water, maar bestaat niet met dimerisatie van polytoestand, dit is gunstig voor de snelle diffusie van chloordioxide in water. Chloordioxide reageert relatief op licht. Chloordioxide opgelost in water, 0,20 mol / E in de fotodissociatie kwantumsnelheid op 436 nm plaats, stijgt tot 1,0 mol / E op 405 nm plaats, het mechanisme is als volgt:

2ClO  2 + hü = 2ClO  1- + 2O

ClO + H  2 O = H  2 ClC  O 2

H  2 ClO  2 + ClO = HClO  3 + HCl

2ClO  2 + hυ + H  2 O = HClO  3 + HCl + 2O

Daarom moet bij schade applicaties chloordioxide op een donkere plaats worden bewaard.

In theorie zou chloordioxide het anhydride van chloorzuur en chloorzuur moeten zijn, dat wil zeggen 2ClO  2 + H  2 o = HClO  2 + HClO  3, maar onder de werkelijke waterbehandelingstoestand, wanneer de pH-waarde 6 ~ 8 is, heeft chloordioxide een grotere stabiliteit in water en zijn concentratie Absorbeerbare organische halogenen zijn meer dan 48 uur, en dit kan voorkomen uit de volgende formule:

Tijdens watertemperatuur 20 ° C, [HClO  2 ] [HClO  3 ] / [ClO  2 ]  2 = 1,2 x  10-7 .

Alleen onder de alkalische toestand van pH> = 9, is er alleen een ontmantelingsreactie in chloordioxide:

2ClO  2 + 2OH  -= ClO   - + H  2 O

2.2.1 tot ClO  2 de betrokkenfactor van oxideerbaarheid

Er is een negatieve responsfactor: Cl  2 van de ClO van correspondentie  - ion, ClO   - , ClO   - .

Er is de promotiefactor: opgeloste zuurstof, H  2 o  2 , F   2+ ion, Cl  - .

Factor heeft geen invloed: CO   2- , Na  + , Ca  + 2 plasma.

2.2.2 chloordioxide (ClO  2 ), zeer sterk tegen corrosie van metaal, kan bij gebruik niet in contact komen met metalen voorwerpen.

2.2.3 oplosbaarheid: zeer gemakkelijk oplosbaar in water en reageert niet met water, wordt gehydrolyseerd, de oplosbaarheid in water is 58 keer chloor. Wordt opgelost in waterige slkali en genereert chloriet.

Adopteer zuiver chloordioxide (ClO  2 ) wijze van gasabsorptiemaatregelen, chloordioxide (ClO  2 ) oplosbaarheid in water: 2300 mg / L bij 20 ° C; Dit is het gevolg van het niet volledig reageren van de resterende koolstofdioxide luchtstrippen, de reden dat de oplosbaarheid afneemt.

2.4 voordeel

1. breed spectrum activiteit: de thalline die virussen, antibacteriële, protista, algen, schimmels en verschillende sporen en sporen kan doden

2. efficiënt: kan alle viruskweekorganen en vele causatieve virussen onder 0,1 ppm doden, 5 ppm kan vegetatieve vormen van bacteriën, hepatitisvirus, faag en bacteriesporen volledig doden

3. Beïnvloeden weinig door temperatuur en ammoniak: bij lage temperatuur en hogere temperatuur is de fungicide effectiviteit in principe identiek

4. pH wordt op grote schaal toegepast: kan een zeer hoge kiemdodende efficiëntie binnen het bereik van pH2-10 houden

5. veilig noresidu: niet met chlorering van organische stoffen, waarbij er geen drie en veroorzaakt materiaal en andere schadelijke stoffen

6. het voordeel zoals een lichaam lichaam is niet gestimuleerd: tijdens minder dan 5000 ppm kan de impact ervan worden genegeerd en onder 100 ppm heeft het geen enkele impact op mensen

3.1 veiligheid

Experimenteren toont een grote hoeveelheid in het buitenland, chloordioxide is veiligheid, niet giftig desinfectiemiddel, zonder "drie invloed" effect (carcinogeen, teratogenese, mutagenese), bij het desinfectieproces, genereer geen organisch chloride of ander giftig klasse materiaal dat "drie" kan produceren -geïnduceerd effect "met gelijktijdige chlorering van organische stoffen, maar omdat chloordioxide een zeer sterke oxidatie heeft, moet een hoge concentratie (> 500 ppm) worden vermeden. Wanneer de werkconcentratie lager is dan 500 ppm, kan de impact van de mens worden genegeerd lichaam , kan geen enkele impact veroorzaken, omvat de impact van Fysiologie en biochemie aspect tijdens minder dan 100ppm op het lichaam lichaam.Om de huid ook zonder enige sensibilisatie.In feite,De conventionele werkconcentratie van chloordioxide zal ver onder 500ppm liggen, in het algemeen slechts bij ongeveer ppm. Daarom wordt chloordioxide ook bekend als veilig, niet-giftig, groen desinfectiemiddel in de wereld.

Twee resultaten worden verkregen in 3.2 Carassius auratus-toxiciteitstests en witte-muizen-toxiciteitstest:

A. chloordioxide (ClO  2 ) concentratie op lange termijn voor levensveiligheid is 0,75 mg / l;

B. getest door witte muizen acute orale toxiciteit, ClO  2 true grens toxisch type.

Acute toxiciteitstest, wanneer de hoogste vulling wordt bereikt met een dosering van 10.000 mg / kg chloordioxide, muizen nog steeds geen duidelijk vergiftigingssymptoom hebben, en voeding en activiteit zijn allemaal normaal. Elk behandeld dier alle geen sterftetabellen in uitvoering van de test. Zoals berekend, zijn LD50 van het passeren via de mond> 10000 mg / kg.

3.2.2 acute huidirritatie, observatie laat zien, om de medicatie 1 ~ 48 uur te coaten, de irritatie zoals erytheem en oedeem komt niet allemaal voor op de huid van de toedieningsplaats van het konijn terug en de integratie van de reactie is 0.

Acute irritatie van het oogslijmvlies is indruppelconcentratie 9,7 ~ 11,4 mg / L ClO 2-oplossing 5 s in conjunctivale capsule van konijn na, reinigen met normale spoeling met zoutoplossing. Konijn conjunctivaal bloedvat waardoor enigszins op, waardoor bloed binnen 6 uur mogelijk wordt en verdwijnt in wezen tot 24 uur symptoom, symptoom 48 uur verdwijnt volledig.Konijn 48h oogirritatie score index is 0, verleend tot niet-irriterend materiaal.

De pure chloordioxide-oplossing van mijn test 120 ~ 150ppm concentratie, wordt aangebracht op traumawonden plaats, de schil van contrast kraanwater, de schil van pure chloordioxide-oplossing lager dan kraanwater, analgesie.

4.1 desinfectie-effecten: chloordioxide is een soort breed spectrum, efficiënte biocide. Resultaten van onderzoeken in het buitenland tonen, chloordioxide, onder extreem lage concentratie (01ppm), kan veel pathogene bacteriën doden, zoals escherichia coli, staphylococcus aureus enz. Zelfs als onder organische interferentie, wanneer de werkconcentratie 20ppm is, het micro-organisme, zoals vegetatieve vormen van bacteriën, hepatitisvirus, faag en bacteriesporen volledig kan doden, het virus niet meer dan 5ppm-concentratie kan weerstaan, kan het eencellige micro-organisme niet worden gevonden bestand tegen een concentratie van meer dan 20 ppm.

Desinfectiemiddel van chloordioxide applicatie geschiedenis

Chemosterilant voor gebruik gebruik vanaf 19 begin van de eeuw sterilisatie uit.Na 1820 komt de eerste generatie chemosterilant-bleekpoeder uit, mensen worden vooral gebruikt bij de behandeling van desinfectie van drinkwater en besmette wonden, en bereiken goed effect, openen eerste mijlpaal van chemische stof sterilisatie sterilisatie. Hierna hebben mensen achtereenvolgens het tweede generatie desinfectiemiddel oxiraan gevonden, het derde generatie desinfectiemiddel glutaaraldehyde. Een efficiënte chemisch desinfectiemiddel van de nieuwe generatie komt uiteindelijk steeds weer terug, en hier wordt het de chloordioxide genoemd. desinfectie-ontsmettingsmiddel van de vierde generatie.

Na grootschalige productie beginnen mensen gewoon veelvuldig te gebruiken. De grote val in Niagara van de VS in 1940 neemt het voortouw bij het adopteren van zijn drinkwater, behaalt een goed resultaat en wordt snel daarna over de hele wereld gegeneraliseerd. uit desinfectie achtereenvolgens naar drinkwater, Organische stof in water kan met chloorgenererende substituuteactie, organochloorverbinding genereren, organochloor kan zich ophopen en chronische progressieve vergiftiging in het lichaam veroorzaken, ook carninomatose kan worden veroorzaakt, milieubeschermingsalliantie van de wereld staat op het punt verbied de sterilisatie met chloor volledig voor gebruik in drinkwater en de suggestie is universeel, heeft de sterilisatie dat de krachtige desinfectiemiddelen chloordioxide van sterk oxiderende eigenschappen drinkwater uitvoeren.Chloordioxide verenigde gouvernementele gezondheidsorganisatie (WHO) wordt geclassificeerd als desinfectiemiddel op AI-niveau (geneesmiddel voor de giftigheid en uniek voor water).

China's toepassing Chloride Dioxide-desinfectietechnologie begint in de jaren tachtig. 1987, de afdeling gezondheidstoezicht van de provincie Guangdong heeft het geratificeerd en kan worden gebruikt voor voedselsterilisatie, vershoud- en voedselapparatuur, desinfectie van apparatuur. Negentig negentig door de overheid goedgekeurde sanitaire voorzieningen in Shanghai mogen worden gebruikt voor waterbehandeling, voedselverwerking en aquacultuur, ontgeuring etc. China Ministerie van Volksgezondheid ook duidelijk gemaakt vóór 2000, vervangen door chloordioxide de sterilisatie die chloor voert drinkwater. Binnen 2003, stijging, wordt chloordioxide weer vermeld in de belangrijke chloorhoudend desinfectiemiddel ter voorkoming van SARS.

Samenvatting van de uitvinding:

De ontdekking uitvinding tracht zuivere chloordioxide-oplossing als geneesmiddel voor het vinden en staan, een intraveneuze methode voor het passen, het geïnfecteerde ebolavirus voor het behandelen en de therapeutische methode van deze virale soort te worden.

Het technische probleem dat bestaat bij de huidige chloordioxideproductie:

1, stabiliteit chloordioxide moet gebruik worden gebruikt, gebruikt zoutzuur of citroenzuur en natriumchloriet om 15 minuten om te reageren, pH-waarde minder dan 1, er is een vereist reactiediepte en omdat er een grote hoeveelheid chlooromzetting is om onder zure toestand te produceren, pijnlijke abnormale geuren van de patiënt produceren.

2, de concentraties concentratie die na activering wordt verdund, en is in het algemeen 500 ppm; En zal binnen 2 uur klaar zijn;

Zelfs als de werkzaamheden van 3 professionele en technische personeelsleden laag zijn, is de reactiediepte laag en onder de vereiste dat er hulpfaciliteiten zijn, is de transformatie-efficiëntie lager dan 70%;

4, vanwege de bijzondere aard van chloordioxide, onder de voorwaarde dat PH kleiner is dan 1, zou de conversieverhouding kunnen verbeteren, maar lage PH, chloordioxide kan ook Cl  2 van de ClO van correspondentie worden gemaakt  - ion, ClO   - , ClO   -deng onzuiverheid, deze onzekerheidsmaterialen verbieden intraveneuze injectie, voordat ze niet het voorkomen van pure chloordioxide-oplossing, vanwege het onbetaalbare bestaan, ooit gedacht dat het gebruik van ClO 2-oplossing bedoeld voor intraveneuze injectie zonder enige farmaceutische onderzoeker, structurele chemie van de de uitvinding, behoeften het onderzoek dat farmaceutisch onderzoeker streng is, onder de overvloedige voorbeeldtoepassingen van dieren, door de test van meerdere jaren, kan worden gebruikt voor de intraveneuze injectie van het lichaam lichaam, alleen in geval van nood kan de applicatie van het lichaam lichaam gewoon worden toegestaan ​​om.

De productie van chloordioxide als gevolg van de markt heeft bovenstaande tekortkoming, en behalve wanneer speciale, medische hulpverlener, schoner, de dagelijkse sterilisatie van huishoudens allemaal niet bereid is om de productie van chloordioxide te gebruiken. De apotheek van de overgrote meerderheid verkoopt allemaal zonder chloordioxideproductie en geen speciale De situatie heeft alleen een centrum voor ziektebestrijding en -preventie om de chloordioxideproductie op te slaan voor later gebruik, en jaarlijkse vernieuwing is een verzameling van.

Het doel van de uitvinding is precies het gebruik van zuivere chloordioxide-oplossing als medicijn, verleden een intraveneuze methode toe, behandelt het geïnfecteerde Ebola-virus en wordt daarom de standaardbehandeling van bekend van onbekend maligne virus het geïnfecteerde; Zuivere chloordioxide-oplossing is ooit toegestaan ​​om van applicatie te zijn op intraveneuze injectie, omdat de hoeveelheid voor het gebruik van de methode extreem laag is, zonder enige voorspelbare bijwerking en virale resistentie, probleem met de resistentie tegen geneesmiddelen, waarschijnlijk ook een soort methode van subgezondheidspopulatie wordt jaarlijks Periodieke handelingen zorg.

Technisch schema: al in 2000, vindt professor Wu Yuejun, kooldioxide en natriumchloriet reageren, kan wanneer de pH-waarde neutraal is (pH-waarde 57) puur chloordioxide maken, ik sta onder de medewerking van Wu-professor, de pure chloordioxide generator ontworpen , in kalenderjaar 2001 toepassing gebruiksmodel octrooi, het octrooi nr.: ZL 01205297.3, gebruik de methode voor dit octrooi, de nevel van de chloordioxide bevattende kooldioxide kan worden opgenomen, kooldioxide heeft geen invloed op de fysisch-chemische eigenschappen van chloor kooldioxide, niet als onzuiverheid, dit chloordioxide is na zuivere waterabsorptie, de zuivere chloordioxide-verschijningsvloeistof waarvan de concentratie lager is dan 1980 ppm kan worden gemaakt, bewaren onder lucifuge-afdichting bij waarbij 25 ° C van normale druk,het is 1760 ppm dat 15 dagen ClO 2 -oplossingen de concentratie meten, de concentratie die chloordioxide gedurende 3 maanden voldoen 1285 ppm is,

Fig. 1 is de algemene assemblagetekening die zuivere chloordioxide-oplossing waarbij, bestaat uit medisch koolstofdioxidestaalcilindergas, ontluchtingsklep, zuivere chloordioxidegenerator, politef-waterpomp, gezuiverd waterstation, opslagtank, venturigas adsorberend apparaat enz.

Volgens de specificatie van het desinfectiemiddel moet het desinfectiemiddel binnen de houdbaarheid van 1 jaar zitten en is effectief ingrediëntverlies minder dan 5%; Deze pure chloordioxide-oplossing kan niet aan de eisen voldoen, het onderzoek door voor- en achterkant van meer dan 4 jaar, onder de volgende omstandigheden, kan aan de eisen voldoen:

1, de capaciteit van Brown Glass Brown glazen flessen en potten slechts minder dan 70%;

2, koolstofdioxide onder druk, druk is groter dan 0,02Mpa;

3, het fles verzegelende rubberen kussen keurt geschuimd polyvinylideenfluoride goed;

4, worden bewaard in de koelkast van 0-5 ° C;

5, zuivere chloordioxide-oplossing is lager dan 1000 ppm concentratie.

Testgegevens zijn, aanvaarde concentratie van zuivere chloordioxide-oplossing 1550 ppm; Na 352 dagen is de concentratie zuivere chloordioxide-oplossing 1280 ppm en het verlies 21%, en de effusie van aftrek kooldioxide compenseert, 8 8%, het testmonsternummer heeft er slechts 1 en een ander monster wordt niet aangenomen omdat niet-dop van gebruik , niet voldoen aan het vereiste aantal monsters van meer dan 10, kan alleen een kwalitatieve conclusie gelden. Als desinfectiemiddel hebben dergelijke verpakkingen, bewaarcondities geen commerciële waarde, hebben ze alleen als medicijn en kan de waarde ervan gewoon belichaamd worden.

Om de methode van methode virus, gebruik medicijnen om virale doden of verloren cel replicatie capaciteit te maken, de onschadelijke of lage toxiciteit van dit geneesmiddel, lage bijwerking; Het grootste deel van het virus bevindt zich in een zeer kleine en zwakke toestand buiten het lichaam lichaam, door de lucht gedragen, zeepschuim kan geen zeer sterk virusdodend vermogen hebben.

Maar in het lichaam lichaam, omdat het verborgen in in het bloed is, is het het orgaan kan innerlijk, veroorzaakt het gewone medicijn tot macromol, de toegelatenane kan kan geen virus produceren en onderdrukken, kan ook omdat de obstructie van het celmembraan, kan niet infiltreren en het virus werkt, chloordioxide bevordert tot de monomoleculaire stof, kan de cel binnendringen en door het virus worden vernietigd en werken.van menselijk normaal, zijn celmembraan heeft het karakter van een semi-permeabel membraan, chloordioxide kan niet infiltreren, andere chloorproducten zijn als hypochloorzuur, en de giftige werking die normale cellen kunnen produceren ten behoeve van elektronenoverdracht verbiedt de directe intraveneuze injectie van medicijnen die dit materiaal bevatten, zuivere chloordioxide-oplossing transformeert door opname van het lichaam lichaam, of the nu is the factor is die moet worden overwogen, chloordioxide afgebroken hoofdbestanddeel is ClO als het een schadelijke stof heeft om te genererenen de giftige werking die normale cellen kunnen produceren vanwege elektronenoverdracht verbiedt de directe intraveneuze injectie van medicijnen die dit materiaal bevatten, zuivere chloordioxide-oplossing transformeert door opname van het lichaam lichaam, of het nu ook de factor is die moet worden overwogen, chloordioxide afgebroken hoofdbestanddeel is ClO als het een schadelijke stof heeft om te genererenen de giftige werking die normale cellen kunnen produceren vanwege elektronenoverdracht verbiedt de directe intraveneuze injectie van medicijnen die dit materiaal bevatten, zuivere chloordioxide-oplossing transformeert door opname van het lichaam lichaam, of het nu ook de factor is die moet worden overwogen, chloordioxide afgebroken hoofdbestanddeel is ClO als het een schadelijke stof heeft om te genereren  - , bevestigd onschadelijk. Als alleen wordt overwogen om virusonderdrukkingen te produceren, heeft de chloordioxideconcentratie in het bloed 0,25 ppm.

Als het medicijn voor injectie, de nadelige bijwerking en ook de geneeskunde in de lichaamsvloeistoffenbalans van het lichaam zal zal, de pH van het bloed, het combineren van koolstofdioxide in plasma, toxiciteit en bijwerkingen, zenuwcentrum voor factoren zoals de gevoeligheid van chloordioxide, kooldioxide , of medicatie nu geschikt is, kan werken, kan voorkomen.

1.1 waterbalans

De hoeveelheid lichaamsvloeistof is relevant met de leeftijd, het geslacht en de lichaamsvorm. Volwassen lichaamsvloeistof voor mannen is ongeveer 60% van het percentage levend gewicht en vrouwen zijn goed voor 55%, en baby voor 70%. Het totale water voor volwassenen 2/3 in cel, 1/3 in extracellulair. Extracellulaire vloeistof ongeveer 3/4 bestaat in de opening van de cel, claimt intercellulaire vloeistof (interstitiële vloeistof); 1/4 bij transfusie van het inktvat, claimt bloedplasma. Intercellulaire vloeistof is verdeeld in functionele cel interstitiële vloeistof en niet-functionele intercellulaire vloeistof. Functionele cel interstitiële vloeistof naar snelle en intravasculaire vloeistof van intracellulaire vloeistofuitwisseling, de vloeistof van het onderhoudslichaam vochtbalans. cerebrospinale vloeistof,gewrichtsvloeistof en spijsverteringssecretievloeistof enz. behoren tot niet-functionele intercellulaire vloeistof, vormen de derde ruimte, in het onderhoudslichaam, op de lichaamsvloeistofbalans, rol is erg klein, maar in pathologische omstandigheden neemt hydrops in de derde ruimte toe als een grote hoeveelheid sepititis van peritonitispatiënt intraperitoneaal is, en lichaamsvloeistof kan ook onbalans veroorzaken. vloeibaar bij normaal mens, bij de relatieve distributie op elke positie, wisselt het constant daartussen blijft dynamisch evenwicht. Onder normale omstandigheden zijn de dagelijkse inname van lichaamswater en de output metastabiel.de Dagelijkse inname van lichaamsgewicht en de output zijn metastabiel.de Dagelijkse inname van lichaamsvocht en de output zijn metastabiel.behoren tot niet-functionele intercellulaire vloeistof, vormen de derde ruimte, in het onderhoudslichaam, op de lichaamsvloeistofbalans, rol is erg klein, maar in pathologische omstandigheden neemt hydrops in de derde ruimte toe als een grote hoeveelheid sepititis van peritonitispatiënt intraperitoneaal is, en lichaamsvloeistof kan ook onbalans veroorzaken. vloeibaar bij normaal mens, bij de relatieve distributie op elke positie, wisselt het constant daartussen blijft dynamisch evenwicht. Onder normale omstandigheden zijn de dagelijkse inname van lichaamswater en de output metastabiel.de Dagelijkse inname van lichamelijk en de output zijn metastabiel.de Dagelijkse inname van fysiek lichaamswater en de output zijn metastabiel.behoren tot niet-functionele intercellulaire vloeistof, vormen de derde ruimte, in het onderhoudslichaam, op de lichaamsvloeistofbalans, rol is erg klein, maar in pathologische omstandigheden neemt hydrops in de derde ruimte toe als een grote hoeveelheid sepititis van peritonitispatiënt intraperitoneaal is, en lichaamsvloeistof kan ook onbalans veroorzaken. vloeibaar bij normaal mens, bij de relatieve distributie op elke positie, wisselt het constant daartussen blijft dynamisch evenwicht. Onder normale omstandigheden zijn de dagelijkse inname van lichaamswater en de output metastabiel.de Dagelijkse inname van lichaamsgewicht en de output zijn metastabiel.de Dagelijkse inname van lichaamsvocht en de output zijn metastabiel.in het onderhoudslichaam, op de lichaamsvloeistofbalans, rol is erg klein, maar in pathologische omstandigheden neemt hydrops in de derde ruimte toe als een grote hoeveelheid sepititis van peritonitispatiënt intraperitoneaal is, en lichaamsvloeistof kan ook onbalans veroorzaken. vloeibaar bij normaal mens, bij de relatieve distributie op elke positie, wisselt het constant daartussen blijft dynamisch evenwicht. Onder normale omstandigheden zijn de dagelijkse inname van lichaamswater en de output metastabiel.de Dagelijkse inname van lichamelijk en de output zijn metastabiel.de Dagelijkse inname van fysiek lichaamswater en de output zijn metastabiel.in het onderhoudslichaam, op de lichaamsvloeistofbalans, rol is erg klein, maar in pathologische omstandigheden neemt hydrops in de derde ruimte toe als een grote hoeveelheid sepititis van peritonitispatiënt intraperitoneaal is, en lichaamsvloeistof kan ook onbalans veroorzaken. vloeibaar bij normaal mens, bij de relatieve distributie op elke positie, wisselt het constant daartussen blijft dynamisch evenwicht. Onder normale omstandigheden zijn de dagelijkse inname van lichaamswater en de output metastabiel.de Dagelijkse inname van lichamelijk en de output zijn metastabiel.de Dagelijkse inname van fysiek lichaamswater en de output zijn metastabiel.maar in pathologische omstandigheden neemt hydrops in de derde ruimte toe als een grote hoeveelheid sepititis van peritonitispatiënt intraperitoneaal is, en lichaamsvloeistof kan ook onbalans veroorzaken. vloeibaar bij normaal mens, bij de relatieve distributie op elke positie, wisselt het constant daartussen blijft dynamisch evenwicht. Onder normale omstandigheden zijn de dagelijkse inname van lichaamswater en de output metastabiel.de Dagelijkse inname van lichaamsgewicht en de output zijn metastabiel.de Dagelijkse inname van lichaamsvocht en de output zijn metastabiel.maar in pathologische omstandigheden neemt hydrops in de derde ruimte toe als een grote hoeveelheid sepititis van peritonitispatiënt intraperitoneaal is, en lichaamsvloeistof kan ook onbalans veroorzaken. vloeibaar bij normaal mens, bij de relatieve distributie op elke positie, wisselt het constant daartussen blijft dynamisch evenwicht. Onder normale omstandigheden zijn de dagelijkse inname van lichaamswater en de output metastabiel.de Dagelijkse inname van lichamelijk en de output zijn metastabiel.de Dagelijkse inname van fysiek lichaamswater en de output zijn metastabiel.Onder normale omstandigheden zijn de dagelijkse inname van lichaamswater en de output metastabiel.de Dagelijkse inname van lichaamsgewicht en de output zijn metastabiel.de Dagelijkse inname van lichaamsvocht en de output zijn metastabiel.Onder normale omstandigheden zijn de dagelijkse inname van lichaamswater en de output metastabiel.de Dagelijkse inname van lichamelijk en de output zijn metastabiel.de Dagelijkse inname van fysiek lichaamswater en de output zijn metastabiel.

Gewoonlijk voert het elke dag vocht af door ademhaling en verdamping van de huid en is het ongeveer 850 ml, en de afvoer van dit deel water is onmerkbaar, is ook onbeheersbaar, wordt onzichtbaar uitdroging genoemd.Om voedsel te verteren, gaat het spijsverteringssysteem van maagdarmsecretie elke dag over 8200 ml, maar de overgrote vergroot wordt sterk geabsorbeerd in het terminale ileum en de rechter hemicolon, heeft slechts het water van ongeveer 150 ml om via de ontlasting te worden afgevoerd. Volwassenen zijn over het algemeen niet minder dan 35 g uit de vaste uitscheiding via de nieren elke dag, en elke gram heeft op zijn minst nodig 15 ml urine om op te lossen om uit te scheiden, en dus moet het urinevolume over het algemeen 1000 ~ 1500 ml behouden. Meer dan kan worden ontdekt,is de onderste regel van elke lucht en water van een normale persoon 1500 ml, redelijkerwijs ongeveer 2500 ml.

1.2 elektrolytbalans

Elektrolyt wordt verdeeld met een opmerkelijk verschil in intracellulair vocht en extracellulair vocht, en intracellulair vochtkation is gebaseerd op kaliumion (K +), en anion heeft proteïne, fosforzuur waterstofradicaal ion (HPO42-) enz.; Extracellulaire vloeistofkatie is gebaseerd op natriumion (Na +) en anion heeft chloride-ion (Cl-) en bicarbonaat-ion (HCO3-) enz. In bloed wordt de normale waarde van het leidende ion weergegeven in.

De normale waarde van het leidende ion in bloed van tabel 1

1.2.1 natriumion (Na +) is te wijten aan pompende werking van Na + -K + op het celmembraan, zal constant intracellulair Na + binnendringen om te ontladen, waardoor K + daarmee in de cel terechtkomt, dus natriumion is aanwezig in extracellulaire vloeistof, rekening houdend met extracellulaire vloeistof kationische som more dan 90%, spelen een doorslaggevende rol bij het onderhoud van extracellulaire vloeistof osmotische druk en capaciteit.Na +,, en extracellulaire vloeistofvolume zal voorkomen; Na + retentie, extracellulaire vloeistofvolume zet dan uit.

1.2.2 kaliumion (K +) is het dominante kation in intracellulaire vloeistof, totale lichaam K + totale hoeveelheid 98% in cel K + speelt een belangrijke rol bij het handhaven van intracellulaire osmotische druk en kan meerdere enzymen activeren, neemt deel aan cellulaire oxidatie en ATP-generatie hoewel K + weinig voorkomt in extracellulaire vloeistof, is er een merkbare invloed op neuromusculaire prikkelbaarheid, cardiale spierspanning en prikkelbaarheid. Wanneer celglycogeen biosynthese en proteïne binnenkomt, komt K + cel binnen door extracellulair; En wanneer glycogeen en eiwitten afbreekt, stroomt K + dan over in de cel. De bron van kalium wordt volledig geabsorbeerd door voedsel en 85% wordt afgevoerd door de nieren. Nier is zeer laag voor het regulerende vermogen van kalium, bij vasten en bloed K + zeer laag,elke dag zal er nog steeds uit urine lozen van geschikt kaliumzout, dus patiënt 's vasten meer dan twee dagen moet gewoon door middel van intraveneuze kaliumsupplement.

1.2.3 in calciumion (Ca2 +) lichaam, wordt het calcium van 99% opgeslagen in skelet en tand met de vorm van calciumfosfaat en calciumcarbonaat. In bloed is calcium de helft vrij calcium, is de belangrijke auto-regulator van de celfunctie kan de prikkelbaarheid van bloedcapillair, membraanpassage en neuromusculair opnemen en nemen aan processen zoals spiercontractie, emiocytose, bloedstolling; Alle andere helft en eiwit gebonden.

1.2.4 magnesiumion (Mg2 +) heeft ongeveer de helft aanwezig in het skelet en alle andere zijn bijna allemaal aanwezig in de cel, heeft slechts 1% aanwezig in extracellulaire vloeistof. Magnesium is de activator van meerdere enzymen in de cel, om betrokken bij suiker, eiwitmetabolisme, vermindert prikkelbaarheid van de neuromusculaire spieren en speelt een belangrijke rol.

1.2.5 chloride-ion (Cl-) zijn de belangrijkste anionen in extracellulair vocht, en collaboratieve Na + enz. Behouden de osmotische druk en de capaciteit van extracellulair vocht. Omdat C] -met Na + door intestinale absorptie, afgegeven door nier- en niertubuli heeft het Na + -effect van sterk absorberende, waardoor Cl-vaak veel meer dan Na +, het anion van het minimaliseren kan aanvullend worden gecompenseerd door HCO3- .

1.2.6 bicarbonaat-ion (HCO3-) is een soort transportmiddel van metaboliet CO2 in bloed, is weer het alkali dat in bloed maximaal is. Voor geconcentreerd gecombineerd met Na + in extracellulair vocht, voornamelijk gecombineerd met K + in intracellulair vocht.

1.3 osmotisch evenwicht:

De waterabsorberende capaciteit (of spankracht) die opgeloste stof in water aangenomen, wordt osmotische druk genoemd. De hoogte van de osmotische druk is recht evenredig met de korrel (molecuul van ion) van het opgeloste getal en heeft niets te maken met de elektrische lading van de korrel, grootte. Anorganische zoutmolecuul is klein, en bestaat met ionische toestand weer in water, daarom is het aantal korrels veel, de osmotische druk van generatie is groot; Hoewel het glucosemolecuul zeer medium is en niet kan dissociëren, komt de osmotische generatiedruk op de tweede plaats; Hoewel het eiwitmolecuul kan dissociëren, maar het molecuul te groot is en het aantal korrels klein is, en de osmotische druk van de generatie klein is, wordt een woord met een koppelteken aan het einde van een lijn van het binnen- en buitenwater van de cel verdeeld,wordt bepaald door het verschil van de binnen- en buiten-osmotische druk van het celmembraan uitgesloten. De buitenste Na + verlaging van de filmconcentratie, namelijk infiltratie, wordt naar beneden gedwongen en water komt de cel binnen, veroorzaakt intracellulair oedeem; Anders neemt de buitenste Na + -concentratie van de film toe, en met naam de osmotische druk, en gaat het water extracellulair, veroorzaakt uitdroging in de cel, maar de uitwisseling van water tussen bloedplasma en interstitiële vloeistof, omdat kristal (anorganisch zout, glucose enz.) Korrel is klein, kan vrij door de capillaire wand gaan, maakt beide zijden kristalloïde osmotische druk geschikt, uitwisseling van Gu Shui tussen bloedplasma en interstitiële vloeistof,hangt in de eerste plaats van de capillaire binnendruk van het bloed (waardoor het water uit de capillaire stroomt) en de effectieve colloïdale osmotische druk (waardoor het water het capillair binnendringt). Het interne eiwit van het bloedplasma kan niet door de capillaire wand en de colloïde osmotische druk die het speelt speelt een belangrijke rol voor het endovasculaire vocht van onderhoud. Tijdens lichaamstemperatuur 37 ° C is de totale totale osmotische druk in het bloedplasma gemiddeld 280 ~ 310 mmol / l van een normale persoon hypotoon lager dan 280 mmol / l, is die hoogte hoger dan 310 mmol / l.het bloedplasma totale osmotische druk gemiddeld tot 280 ~ 310 mmol / L van de normale persoon is hypotoon lager dan 280 mmol / L, is dat de hoogte hoger dan 310 mmol / L.het bloedplasma totale osmotische druk gemiddeld tot 280 ~ 310 mmol / L van de normale persoon is hypotoon lager dan 280 mmol / L, is dat de hoogte hoger is dan 310 mmol / L.

De lichaamsvloeistofbalans wordt gereguleerd door de zenuw-endocriene, meestal eerst door de hypothalamus-hypofyse-posterieure lob-normale osmotische druk van het herstel van het vassopressinesysteem, en herstelt vervolgens het bloedvolume door het feritine-aldosteronsysteem. Nier is de vitale stof die de lichaamsvloeistofbalans reguleert, en het vassopressine (ADH)) dat deze regulerende werking wordt ontladen door lobus posterieure hypophyseos en het aldosteron van de adrenocorticale secretie wordt aangetast. Wanneer het lichaam tijdens verlies van water de extracellulaire vocht-osmotische druk verhoogt, neemt het hypothalamische stimulatie-lobus posterieure hypophyseos-vassopressinesysteem toe, en de secretie ADH neemt teen en veroorzaakt dorst gevoel, bevordert het drinkwater en scheidt ADH af,stimuleert nier recycleerwater om de normale osmotische druk van lichaamsvloeistof te herstellen en te behouden. Anderzijds vermindert extracellulaire vloeistof, en met naam tijdens hypovolemie neemt de intravasculaire druk af en stimuleert het feritine-aldosteronsysteem, zorgt ervoor dat het natrium en vocht zich herstelt en het bloedvolume handhaaft. Maar wanneer het bloedvolume sterk daalt, neemt de secretie van lichaamsferitine-aldosteron toe en zal het bij voorkeur het bloedvolume behouden en herstellen, maakt de doorbloeding van belangrijke vitale middelen.zorgt ervoor dat het natrium en vocht zich herstelt en het bloedvolume handhaaft. Maar wanneer het bloedvolume sterk daalt, neemt de secretie van lichaamsferitine-aldosteron toe en zal het bij voorkeur het bloedvolume behouden en herstellen, maakt de doorbloeding van belangrijke vitale middelen.zorgt ervoor dat het natrium en vocht zich herstelt en het bloedvolume handhaaft. Maar wanneer het bloedvolume sterk daalt, neemt de secretie van lichaamsferitine-aldosteron toe en zal het bij voorkeur het bloedvolume behouden en herstellen, maakt de doorbloeding van belangrijke vitale middelen.

1.4 zuur-base balans

Het lichaam lichaam is in metabolisme, waarbij niet alleen zuur, maar ook alkali, [H +] in lichaamsvloeistof wordt vaak veroorzaakt, maar het lichaam lichaam is door de regulerende werking van het buffersysteem van lichaamsvloeistof, de ademhaling van long en nier, [H +] in bloed verandert slechts in een kleine cirkel, namelijk de pH-waarde van bloed tussen 7,35 ~ 7,45.

In bloed is HCO3- / H2CO3 het belangrijkste een paar bufferstof. Wanneer in het lichaam zuur toeneemt, zorgen HCO3- en H + -combinaties (H ++ HCO3- → H2CO3 → CO2 ↑ + H2O) voor zuurneutralisatie; Wanneer alkali toeneemt, geeft H2CO3 H + vrij en gaat het neutraliseren (OH- + H2CO3 → HCO3- + H2O), houdt de pH-waarde van bloed binnen het normale bereik.Het effect van het buffersysteem veroorzaakt snel op, maar de totale hoeveelheid is beperkt, en de longen en nieren eindelijk zal er ook op worden vertrouwd om te reguleren.

Lang is de essentie van het lozen van vluchtig zuur (H2CO3) in het lichaam.Wanneer de CO2-verdeling mogelijke daling van het bloed verhoogt, het opgewonden ademhalingscentrum stimuleert, wordt de overdreven ademhaling versneld, versnelt de CO2 en de afvoer, verminderdt de H2CO3 -concentratie in het bloed; Wanneer de CO2-verdeelpotentiaaldaling in het bloed afneemt, adem dan gewoon slappe ondiepte in, vermindert CO2 en ontlading.

De nieren regelen het vermogen van de zuur-basebalans het sterkst, en alle niet-vluchtige zuren en overtollig bicarbonaat moeten allemaal de nieren en de ontlading gaan, en de hoofdfunctie ervan ontlaadt H + en de resorptie ontvangt Na + en HCO3-.

2, CO2 die kracht getroffen, CO2 CP

CO2 die kracht beïnvloedt, CO2 CP waarbij voornamelijk naar het kooldioxidegehalte in bloedplasma in bicarbonaatradicaal. Meet de situatie dat CO2 die kracht vernietigt, CO2 CP de zuur-base balans in het lichaam lichaam kan begrijpen. De normale waarde van CO2 die kracht, CO2 CP zijn 23 ~ 31 mM / ls (18 ~ 27 milli-equivalent / liter).

Metabole acidose vermindert bij ademhaling van alkalosepatiënten Bloed bicarbonaat luxus consumptie van bloedverlies, concentratie en patiënt CO2CP is lager dan de normale waarde; De CO2cP van metabole alkalose en respiratoire acidosepatiënt wordt vervolgens hoger geëquilibreerd dan de normale waarde (pCO2 is 5,32kpa), het CO2-gehalte in gemeten bloedplasma trekt de bekende waarde af die wordt opgelost in het CO2-deel dat wordt verkregen in bloedplasma.

2.1 klinische betekenis

Vertegenwoordiging van de totale hoeveelheid CO2 uit bicarbonaat en koolzuur, door de invloed van metabole en respiratoire twee factoren. CO2CP is vergelijkbaar met het effect van standaard carbonaat (SB), en weerspiegelt alleen het CO2-gehalte in HCO3, dat wil zeggen de CO2 hoeveelheid bindingstoestand. De hoogte van het resultaat veroorzaakt het aantal HCO3-opslagniveaus in het lichaam lichaam, dat wil zeggen de metabole zuur-sodabalansituatie weerspiegelt. Als titratie wordt gebruikt. De waarde ervan omvat namelijk de CO2 in de bindingstoestand HCO3, omvat ook de CO2 te worden opgelost in bloedplasma, dus waarde is zeer benaderend met TCO2.

CO2 vastgesteld vermogen, CO2 CP meet en vastgesteld in wezen de hoeveelheid alkalische reserve in het bloed. De alkalische reserve is het belangrijkste buffermiddel in het bloed. De toename van de alkalische reserve kan zowel de compensatie zijn van respiratoire acidose, maar kan ook de directe gevolg zijn van metabole alkalose. integendeel, alkalische reserve vermindert, en kan metabole acidose zijn, van respiratoire alkalose is compenserend. Daarom wordt CO2CP-vertegenwoordiging ingeademd en aangetast in een uitgebreid metabolisme. allesomvattend niet. De alkalische reserve moet worden geregeld door de nieren, maar vertraagde werking. Bij acute ademhalingsinsufficiëntie houdt de CO2 sterk vast, neemt de alkalische reserve toe, blijft achter op koolzuur en komt op gang, en CO2CP is gewoon aan de lage kant.

2.2 mate van correlatie

Neem bovendien een teveel aan zuurmedicijn (zoals natriumsalicylaat enz.), Kan ook CO2-combinatiekracht, CO2-CP veroorzaken en voorkomen.Het gewicht van metabole acidose, vermindert de mate volgens CO2-combinatiekracht, CO2-CP en is onderverdeeld in:

Lichte acidose: 22,45 ~ 17,96 mmol / L;

Matige acidose: 17,96 ~ 13,47 mmol / L;

Ernstige acidose: <13,47 mmol / L;

De prognose is buitengewoon ernstig: <6,74 mmol / L.

3, pure chloordioxide-oplossing is ook het schema van medische intraveneuze injectie voor genezing:

Het schema van zuivere chloordioxide-oplossing als medische intraveneuze injectie voor uitharding is samengesteld in combinatie met het controlerende element van de werkzaamheid voor het lichaam en de indruk van de orale zuivere chloordioxide van het volgende individu:

Omdat de WGO chloordioxide rechtstreeks laat eten, het orale proces van pure chloordioxide-oplossing en het uiterlijk van de persoon

3.1.1 de indruk van orale zuivere chloordioxide-oplossing, 150 ppm concentratie (onbepaald, groot aantal bij benadering) 10 milliliter, test 2 dagen, abnormale geuren van de patiënt zijn zacht en tong opwinding sterk, en orale aanrakingeting maakt pijn in de mondholte , en kan de smaakzin verloren gaan, elke voedsel homogene smaak, trekt 2 ~ 3 dagen nasmaak en herstelt, kan het fenomeen snotterig van griep produceren, neusslijm is helder watermonster, overdrachtsbehandeling na orale 2-4 uur.

3.1.2 gebruik van indruk van gorgelen van zuivere chloordioxide-oplossing, concentratie van 50-60 ppm, mondholte fris en koel, maar bij roken is roken, ook zeer onaangenaam, waarschijnlijk een soort methode om te stoppen met roken.

3.1.3 de indruk van orale zuivere chloordioxide-oplossing, concentratie van 50 ppm (onbepaald, groot aantal bij benadering) 30 milliliter, test op lange termijn 15 dagen, abnormale geuren van de patiënt zijn zachtaardig, en orale ontmoeting heeft een samentrekkend gevoel tussen mondholte, tandruimte sterk, en kan de smaakzin verloren gaan, elke voedsel homogene smaak, trekt drie dagen nasmaak en herstelt, kan het fenomeen van het heldere neusslijm van de griepstroom veroorzaakt, overdrachtsbehandeling na orale 1-2 uur, wanneer menstruatie drijft meer dan 2 uur nadat er 2 hypoglykemie zijn en het bewustzijn verliezen, duizelig ongeveer 10 seconden, herstel na het drinken van water.Tijdens het roken is rook onaangenaam, het is allemaal het gevoel van valse rook.Er zijn 2 duizeligheid tijdens het dagelijks leven,waarbij eenmaal onderzoek bloedglucose lager dan 3,1 en abnormale bloeddruk, wees systolische druk 125 mmHg, diastolische druk 95 mmHg Somatosensorisch is gemakkelijk moe, en na een half uur tafeltennissen wordt het gevoel van spierkracht niet voorkomen.

3.1.4 de indruk van orale zuivere chloordioxide-oplossing, concentratie van 15-20 ppm (onbepaald, groot aantal bij benadering) 50-80 milliliter, test op lange termijn 15 dagen, abnormale geuren van de patiënt zijn zachtaardig, en orale behandeling geven een samentrekkend gevoel, mondholte fris en koel tussen mondholte, tandruimte, het gevoel van smaak vermindert, het mondgevoel van smaak van vlees en groente, rijst is slecht, notities die de huid nat houden tijdens menstruatie en rijden na meer dan 4 uur, 1 hypoglykemie optreden continu op en beïnvloed het bewustzijn, duizelig ongeveer 10 seconden, herstelt zich op het drinken van water.Tijdens het roken is rook onaangenaam, het is allemaal het gevoel van valse rook.Somatosensorisch is normaal.

Trekt bovenstaande test na voorlopige conclusie

1, zuivere chloordioxide-oplossing is door absorptie, en in het lokale bloed is de concentratie van chloordioxide meer dan 50,0 ppm; Bloedacidose fenomeen kan niet worden veroorzaakt, moet neusslijm zijn helder watermonster denk koude symptomen, geschikt tot de normale reactie van het immuunsysteem.

2, zuivere chloordioxide-oplossing doodt gastrale lactobacillus, het voedselabsorptievermogen wordt ingenomen, kan een hypoglycemisch effect veroorzaken.

Hoewel 3, proeven van smaakuitdoving van korte duur zijn, is het schema van orale medicatie ongewenst, kan het hypoglycemische nadelen veroorzaken. Intraveneuze injectie is slechts een geschikt therapeutisch schema.

Volgens bovenstaande uitgebreide formulering van behandeling Ebola-virus therapeutisch schema.

Geïllustreerde beschrijving van de uitvinding:

1.1 zuivere chloordioxide-oplossing worden gebruikt voor Ebola-virus het geïnfecteerde therapeutische schema

Ebola (Ebola-virus) vertalingen Ebola-virus opnieuw.Wees een soort van zeer zeldzaam virus, na 1976, gebied, de Ebola-rivier die zuidelijk is in Soedan en Congo (ooit genoemd als Zaïre) zijn bestaan, grote bezorgdheid veroorzaakt en de Aandacht van de medische kring, "Ebola" krijgt de naam daaruit. Wordt gebruikt om een ​​groep te bellen en behoort tot de algemene term voor vezels. Viraceae Ebola-virus ondergeschikt verschillende virale. Wees een soort dodelijk infectieziektevirus dat de mensheid en primaten kunnen hemorragische koorts veroorzaken bij ebola, een zeer hoge sterftecijfer, tussen 50% en 90%, de doodsoorzaak is voornamelijk apoplexie, myocardinfarct, hypovolemische shock van Multiple Organ Failure. en geschikte tot de algemene term van vezels Viraceae Ebola-virus ondergeschikt verschillende virale.

Ebola-virus is het sterke virus dat de mensheid en primaten genereert ebola-hemorragische koorts, de ongewenste ebola-hemorragische koorts (EBHF) is virale hemorragische koorts, de meest dodelijke ter wereld, het symptoom van de geïnfecteerde is vergelijkbaar met het Marburg-virus dat alle vezels is Viraceae, omvat misselijkheid, braken, diarree, huidskleurverandering, systemische pijn, inwendige bloeding van het lichaam, uitwendige bloeding, koorts enz.

Ebola-virus, biologische veiligheidsklasse is 4 graden (verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) is 3 graden en SARS is 3 graden en de grotere bescherming tegen progressie is krachtiger). Viruslatentie kan 2 tot 21 dagen bereiken, maar meestal alleen heeft 5 dagen tot 10 dagen

Ebola-virus (EBV) aangesloten filamenteuze virus sectie en lengte 970 nanometer en lange filars, sub-thread minus-strengs RNA-virus, heeft 18.959 basen en molecuulgewicht 4,17 x 10  6Hebben peplos naar buiten, ongeveer 80nm virion diameter, grootte 100nm × (300 ~ 1500) nm, het virus dat het infectievermogen sterker is groeit over het algemeen (665 ~ 805) ongeveer nm, en heeft een takvorm, U-vormig, 6 ringen vormen, takvorm komt vaker voor.Heb cyste-membraan, de vezel met een lengte van nm die het oppervlak (8 ~ 10) wordt naar voren gestreept en zuiver virion bestaat uit een spiraalvormig ribonucleocapsidecomplex, dat een minus sterkte lineair rna-molecuul en 4 bevat virion structureel eiwit.Langere groteske virionafhankelijkheidsstructuur kan vertakt of spiraalvormig zijn, bereikt 10 micron.

De vorm van het "Ebola" -virus is net als het oude Chinees "dat voldoet aan iemands wensen" en maakt gebruik van de ultramicroscoop om te voorzien in de onderzoeksweergave van leden van het Ebola-virus, het vertoont de lineaire structuur van het algemene vezelvirus. Ook mag er "U" woord, figuur zes, kronkelende, ringvormige of vertakte vorm in virion, maar laboratoriumzuiveringstechniek kan ook een van de factoren die ervoor zorgen dat deze vormen worden geproduceerd, en het aanlopen van een centrifuge kan virion uit vorm brengen. diameter van virion ongeveer 80 nanometer, maar de lengte kan 1400 nanometer bereiken, en de typische gemiddelde lengte van het ebolavirusdeeltje is dan bijna 1000 nanometer. bestaat uit nucleocapside eiwitstof en eiwitziekte toxalbumine VP35, VP30,L het genosoom-RNA van spiraalgewonden aan het nucleocapside-eiwit van het virion-divisiecentrum, het glycoproteïne dat virus bevat, gaat diep in virion 10 nanometer van het oppervlak lang, andere 10 nanometer bevindt zich dan naar buiten op het manteloppervlak en deze mantellaag komt van de cel membraan van gastheer, gebied tussen mantel en nucleocapside-eiwit, mediumruimte genoemd, bestaande uit viruseiwit VP40 en VP24.

EBOV is stabieler bij normale temperaturen, heeft een gemiddelde hittebestendigheid en 56 ° C kan de inactivering niet voltooien en 60 ° C van 30 minuten kan dat dat besmettelijk is; Ultraviolette straling van 2 minuten kan het volledig inactiveren. In reactie op chemische geneesmiddelen kan het desinfectiemiddel zoals ether, natriumdeoxycholaat, bèta-propiolacton, formaline, natriumhypochloriet de virale infectie bij inactivatie voltooien;

Ebola-virus wordt voornamelijk gepropageerd door benadering, zoals het bloed van de patiënt, speeksel, zweet en secreties. De algemene lymfopenie van laboratoriumtests, bloedplaatjes veroorzaakt ernstig en transaminase verhoogt (AST> ALT), en bloedamylase neemt soms ook toe. Beschikbare ELISA-detectie diagnosticeren specificiteit IgG-antilichaam (waarbij de prompt van IgM-antilichaam is geïnfecteerd); Het antigeen in homogenaat van bloed, serum of weefsel wordt gebracht met ELISA; IFA door het virusantigeen bij de detectie van monoklonale antilichamen, hepatocyten; Of door celcultuur of Cavia porcellus inenting geïsoleerd viraal. Soms kan virus worden vastgesteld in de leverplak met ultramicroscoop. Antilichaam detecteren met IFA en vaak een onjuist oordeel veroorzaakt, vooral bij het uitvoeren van de serosurvey van infectie infectie.Laboratoriumonderzoek heeft een zeer groot gevaar, mag alleen beschikken over procedures om te voorkomen dat de plaats van personeel en nosocomiale infecties wordt uitgevoerd (4 graden van biocontainmentlaboratoria).

De incubatietijd van de infectie is 2-21 dagen. Plotseling is er hyperpyrexie, hoofdpijn, keelpijn, zwakte en spierpijn bij de geïnfecteerden. Dan braken, buikpijn, dagboek. Binnen twee weken na morbiditeit is het virus overdreven en veroorzaakt het een uitwendige bloeding in het lichaam. , bloedstolling, ronduit slechte bloedpassages en elk orgaan van het hele lichaam zeer snel, de symptomen zoals mondholte, neusholte en archorragie verschijnen eindelijk bij de patiënt en de patiënt kan binnen 24 uur overlijden.

In het geval van Ebola dat ongeveer 1500 voorbeelden van een definitieve diagnose stellen, is het sterftecijfer tot 88%.

Ebola zijn de veelvoorkomende virussen van mensen en dieren, hoewel de Wereldgezondheidsorganisatie de hamer weghaalt, omdat ze het dierenreservoir van enige overleving niet herkent wanneer ze het vermogen tot nu toe hebben doorbroken, omdat ze denken dat vliegende vos de voormalige gastheer is dat virus mogelijk is . dodelijke kracht van ebola, toe te voegen en nog geen vaccin te hebben om effectief te worden bewezen, wordt ebola vermeld in het bioveiligheid vierde stadion (Biosafety Level 4) virus, ook een van de instrumenten die als bioterrorisme worden beschouwd.

1.1.1I de fase --- aanpassen aan de chloordioxidefase, 100 milliliter krijgen, concentratie 500 ~ 580ppm zuivere chloordioxide-oplossing, normale zoutoplossing toevoegen aan 2000 milliliter, en de concentratie chloordioxide is 25,0 ~ 29,0ppm, neemt continu intraveneus aan infusie, druppelsnelheid 6 ~ 8 / MIN; Elke dag 2000 milliliter. Met de man van 50 kg lichaamsvocht 36 kg, na indruppeling, is de chloordioxideconcentratie van bloed 1,3 ppm, de chloordioxideconcentratie van intercellulaire vloeistof berekent volgens 65%, bereikt 0,85 ppm, het chloordioxide deze concentratie kan het bekende virus doden, maar Mycophyta antibacterieel, sporen hebben een gedeeltelijk tekort om te doden, en voldoen aan de concentratie van chloordioxide voordat het geïnstilleerd wordt, observeer de lichaamsvloeistofbalans en het aanpasseningssymptoom aan chloordioxide,het aantal veranderende status van het virus, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum, behandel om de II-fase in te gaan na antisecose.

1.1.2II de fase --- de serieuze symptoombehandelingsfase, krijg 200 milliliter, concentratie 500 ~ 580ppm zuivere chloordioxide-oplossing, normale normale oplossing toe aan 2000 milliliter, en de concentratie chloordioxide is 50,0 ~ 55,0ppm, keurt doorgaan met intraveneuze infusie goed, druppelsnelheid 6 ~ 8 / MIN; Elke dag 2000 milliliter. Met de man van 50 kg lichaamsvocht 36 kg, na indruppeling, is de chloordioxideconcentratie van bloed 5,5 ppm en de chloordioxideconcentratie van intercellulaire vloeistof berekent volgens 65%, bereikt 3,5 ppm, de chloordioxide van deze concentratie, kan het bekende virus, pathogene bacteriën, bacteriële sporen doden, de concentratie van chloordioxide wordt gemeten voordat het wordt geïnstilleerd, vacuüm getrokken zuivere chloordioxide-oplossing kan nodig zijn,het is de kooldioxide die verhindert dat pure chloordioxide-oplossing bevat, (een hoeveelheid die niet voldoende kooldioxide bevat, waardoor zuur is zoals berekend om kooldioxidebubbels te vormen die een negatieve invloed van het bloed veroorzaakt, als lokale kooldioxidebubbels zich creëren, waarschijnlijk stimulatie van de luchtwegen veroorzaakt, moet om voorzorgsmaatregelen nemen tegen, bloedacidose veroorzaakt, terwijl de vochtbalans van het lichaam waarnemer, om te voorkomen dat bloedacidose maatregelen moet nemen ter voorbereiding, zuurstof + 5% kooldioxide hyperoxiegas als 99%, het preparaat om te voorkomen dat de ademhalingszenuw onderdrukt, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.waarschijnlijk stimulatie veroorzaken ademhalingszenuw, moet daarom voorzorgsmaatregelen nemen tegen),bloedacidose veroorzaakt, terwijl de lichaamsvloeistofbalans observeren, om te voorkomen dat bloedacidose beïnvloedt maatregelen om te bereiden, zuurstof + 5% kooldioxide hyperoxiegas als 99%, bereid het geneesmiddel voor ter voorkoming van ademhalingszenuw van onderdrukken, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.waarschuwing stimulatie veroorzaken ademhalingszenuw, moet daarom voorzorgsmaatregelen nemen tegen, bloedacidose veroorzaken, waardoor de lichaamsvloeistoffenbalans waarnemen, om te voorkomen dat bloedacidose maatregelen treft om te behandelen, zuurstof + 5% kooldioxide hyperoxiegas als 99%, bereid het geneesmiddel voor ter voorkoming ademhalingszenuw van onderdrukken , 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.om te voorkomen dat bloedacidose maatregelen treft om te bereiden, zuurstof + 5% kooldioxide hyperoxiegas als 99%, bereid het geneesmiddel voor ter voorkoming van ademhalingszenuw van onderdrukken, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum. tegen), bloedacidose veroorzaakt, terwijl de lichaamsvloeistofbalans observeren, om te voorkomen dat bloedacidose beïnvloedt treft om te bereiden, zuurstof + 5% kooldioxide hyperoxiegas als 99%, bereid het geneesmiddel voor ter voorkoming van ademhalingszenuw van onderdrukken, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.om te voorkomen dat bloedacidose maatregelen treft om te bereiden, zuurstof + 5% kooldioxide hyperoxiegas als 99%, bereid het geneesmiddel voor ter voorkoming van ademhalingszenuw van onderdrukken, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum. tegen), bloedacidose veroorzaakt, terwijl de lichaamsvloeistofbalans observeren, om te voorkomen dat bloedacidose beïnvloedt treft om te bereiden, zuurstof + 5% kooldioxide hyperoxiegas als 99%, bereid het geneesmiddel voor ter voorkoming van ademhalingszenuw van onderdrukken, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.waarschijnlijk stimulerende werking ademhalingszenuw, moet daarom voorzorgsmaatregelen nemen tegen, bloedacidose veroorzaakt, waardoor de lichaamsvloeistofbalans waarnemers, om te voorkomen dat bloedacidose maatregelen treft om te behandelen, zuurstof + 5% kooldioxide hyperoxiegas als 99% , bereid het geneesmiddel voor ter voorkoming van ademhalingszenuw van onderdrukken, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.waarschijnlijk stimulerende werking ademhalingszenuw, moet daarom voorzorgsmaatregelen nemen tegen, bloedacidose veroorzaakt, waardoor de lichaamsvloeistofbalans waarnemers, om te voorkomen dat bloedacidose maatregelen treft om te behandelen, zuurstof + 5% kooldioxide hyperoxiegas als 99% , bereid het geneesmiddel voor ter voorkoming van ademhalingszenuw van onderdrukken, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.bereid het geneesmiddel voor ter voorkoming van ademhalingszenuw van onderdrukken, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.bereid het geneesmiddel voor ter voorkoming van ademhalingszenuw van onderdrukken, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.

2.1 zuivere chloordioxide-oplossing wordt gebruikt voor gezondheidstherapie en het therapeutische schema van de subgezondheidspopulatie

Virus (virus) wordt gevormd door een nucleïnezuurmoleculen (DNA van RNA) en proteïne (proteïne) of bestaat alleen uit (als proteïnevirus) proteïne. Viremische individuen zijn klein en de structuur is eenvoudig. fundamenteel systeem van metabolisme, dus virus zelf niet reproduceerbaar, maar wanneer het gastheercel aanraakt, alleen de overjas deproteïniseert, dringt het nucleïnezuur (gen) de gastheercel binnen, door het nasynchronisatiesysteem van de laatste, kopieert het nieuw virus volgens de instructie van virale gen .Tegenwoordig denken veel biologen dat het virus het bestaan ​​is van het snijpunt in het leven en een niet-levenloos object.

Virus

Virus

Wees heel klein, meeteenheid met nanometer, structuur is eenvoudig, parasieten zijn strenger, om de klasse van niet-cellulair micro-organisme te kopiëren dat virussen gebruik. Virus is dan antibacterieel ook weinig, het micro-organisme dat geen cellulariteit heeft, kan alleen in cel broeden. Bestaat uit proteïne en nucleïnezuur. De meeste ultramicroscopen zijn gewoon waarneembaar

Virus is dat een klasse geen cellulariteit heeft, het micro-organisme van de vitale functies zoals erfelijkheid, kopiëren.

Virus is hetzelfde met alle biologieën, er is erfelijkheid, variatie, het vermogen om te evolueren, dat een soort volume erg klein is, de uiterst eenvoudige levensvorm van structuur, virus heeft de parasitaire hoogte, vertrouwt op energie en het metabole systeem van gastheercel volledig , verkrijgen de materie en energie die nodig is voor vitale beweging, verlaat gastheercel, het is een grote chemische molecuul, stop actie, kan worden gemaakt in kristallisatie van proteïne, het is een niet-leven lichaam, het kan door opname tegen de gastheercel aanlopen , het virus binnenkomen, kopiëren, assembleren, ontladen en een typisch levensentiteitskenmerk laten zien, dus het virus is tussen biologisch en abiotisch een soort persoonlijke levensentiteit.

Het virale erfelijke materiaal bestaat voornamelijk uit de samenstelling van de binnenkant en de eiwitvacht. Omdat het virus een klasse van acellulair organisme is, kan de individualiteit van een enkel virus niet "eencellig" worden genoemd, dit is het terminale virion van virion (virion). Virion claimt ook virion of virion (virusdeeltje) soms soms speciaal naar plantaardige, structurele integriteit en heeft een infectieus enkelvoudig virus. Nucleïnezuur bevindt zich in het midden; wordt kern (kern) van genoom (genoom) genoemd, eiwit is ingesloten in de kern, definieert capside (capside); capside is de ondersteunende structuur en de antigene component van virion, heeft de effecten zoals nucleïnezuurbescherming. Capsid is dat onder Electronic Speculum,herkenbare morfologische subeenheid (subunit) --- capsomere (capsomere) gevormd door velen.Kern en capside worden gemeenschappelijk kernschil (nucleocapside) genoemd. Bij een wat gecompliceerder virus (in het algemeen dierlijk virus, als griepvirus), is de kernschil aan de buitenkant om ook bedekt te zijn met de lipidedubbellaag van één dek dat eiwit bevat van glycoproteïne (glycoproteïne), en deze tuniek wordt peplos (envelop) genoemd. Lipoïde in peplos komt van het celmembraan van de gastheer. Op sommige peplos heeft ook lengte de toebehoren zoals furcella (spike). De aan- of afwezigheid van peplo's en karakter relevant voor de functie zoals gastheerspecificiteit en indringing van dit virus. 1 klasse polyhedrosisvirus in insectenvirussen, zijn nucleocapside wrap door albumine kristal quilt, vormen polygoon inclusielichaam.de kern is buitenste om ook bedekt te worden door de lipide dubbellaag van een dek met proteïne van glycoproteïne (glycoproteïne), en deze tuniek heet peplos (envelop). lipoïde in peplos is van gastheercelmembraan. op sommige peplos ook lengte heeft de eigenschappen zoals furcella (spike). De aan- of afwezigheid van peplos en karakter die relevant zijn voor de functie, zoals gastheerspecificiteit en indringing van dit virus. 1 klasse polyhedrosis-virus in insectenvirussen, zijn nucleocapside-omhulling door albumine-kristalquilt, vorm polygoon inclusielichaam.de kern is buitenste om ook te worden behandeld door de lipide dubbellaag van een dek met proteïne van glycoproteïne (, glycoproteïne), en deze tuniek heet peplos (omhullen). lipoïde in peplos is van gastheercelmembraan. op sommige peplos ook lengte heeft de eigenschappen zoals furcella (spike).De aan- of afwezigheid van peplos en karakter die relevant zijn voor de functie, zoals gastheerspecificiteit en indringing van dit virus. 1 klasse polyhedrosis-virus hebben in insectvirussen, zijn nucleocapside-omhulling door albumine-kristalquilt, vorm polygoon inclusielichaam. De aanwezigheid van de betekenis van peplos en karakter dat relevant is voor de functie, zoals gastheerspecificiteit en indringing van dit virus. 1 klasse polyhedrosis-virus in insectenvirussen, zijn nucleocapside-omhulling door albumine-kristalquilt, vormen een veelhoekinsluitingslichaam. De aanwezigheid van het ontbreken van peplos en karakter dat relevant is voor de functie, zoals gastheerspecificiteit en indringing van dit virus. 1 klasse polyhedrosis-virus in insectenvirussen, zijn nucleocapside-omhulling door albumine-kristalquilt, vormen een veelhoekinsluitingslichaam.

Het reproductieproces van virus wordt replicatieve cyclus genoemd en is grofweg onderverdeeld in dubbele leraar met continue druk: absorptie, indringing, voortplanting, rijp (assemblage), kraken (vrijgeven).

Mark Lewis-Francis wordt gedragen en is geboren in de US Louth (Francis Peyton Rous) op 5 oktober 1879, is internist en de viroloog van Rockefeller, New York Institute.

Louth-arts studeert af aan de Johns Hopkins University in de stad Maryland, Maryland, en op 21 januari 1911 is bezorgd over een Mark Lewis-Francis-hanger Louth: kankergezwel wordt veroorzaakt door een virus. .Omdat ook geen bewijs suggereert dat kanker besmettelijk is voor mens of dier. Louth wordt ook de eerste die dit "oncovirus" ontdekt, omdat dit virus ermee wordt gevonden door de kip die wordt gezien en behandeld in Louth. genoemd als "Louth gevogelte sarcoom virus". 1966, de Louth op 87-jarige leeftijd, na dit virus 5 van afstandsontdekking 5 jaar, verkreeg de ziel van de Nobelprijs.

2.1.1 de natuur heeft miljoenen soorten virussen; duizenden soorten virussen moeten samengaan met gezondheid in het menselijk lichaam; vanwege het immuunbeschermende effect van het lichaam lichaam; heeft alleen de morbiditeit van het minderheidsvirus; incubatietijd is lang; niet gemakkelijk te vinden; vanwege de genrecombinatie van virus; de virusvergadering van het volgende kwaadaardige virus, de laesie van het initiatie-orgaan wordt constant ontwikkeld, als het kan worden gesteriliseerd door een normaal fysiek lichaam, vermindert de kans op virusmorbiditeit; de kanker verminderd die wordt veroorzaakt door het infecteren van het virus; het hebben van een zeer belangrijke betekenis voor de gezondheidszorg van het leven, als antivirussoftware van de computer, is een onmisbare innovatieve betekenis.

2.1.2 voor de behandeling van universaliteit; de bewerkingsvolgorde moet beknopt zijn en de kwaadaardige kambaarheidsmetingen van chloordioxide worden algemeen erkend, en pure chloordioxide-oplossing wordt veroorzaakt door de reden van houdbaarheid; moet bescherming tegen kooldioxide worden toegevoegd, de invloed van kooldioxide op het bloed elimineren en de behandeling gemakkelijk beknopt maken.

2.1.3 de gezondheidstherapie van een subgezondheidspopulatie en therapeutisch schema, krijg 100 milliliter, concentratie 500 ~ 580ppm zuivere chloordioxide-oplossing, voeg normale zoutoplossing toe aan 2000 milliliter, de concentratie chloordioxide is 25.0 ~ 29.0ppm, keurt doorgaan met intraveneuze infusie goed, versnellen 6 ~ 8 / MIN; Elke dag 2000 milliliter. Bij de man met een gewicht van 50 kg, lichaamsvloeistof 36 kg, bedraagt ​​de chloordioxideconcentratie van bloed na indruppeling 1,3 ppm, de chloordioxideconcentratie van intercellulaire vloeistof berekent volgens 65%, bereikt 0,85 ppm, het chloordioxide deze concentratie, bekend virus kan worden vastgesteld, de concentratie van chloordioxide wordt gemeten voordat het wordt geïnstilleerd, observeer de lichaamsvloeistofbalans en het aanpassingssymptoom aan chloordioxide,het aantal veranderende toestanden van het virus, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum.

3.1 pure chloordioxide-oplossing worden gebruikt voor het therapeutische schema van de hepatieten-virusinfecties

Hepatitisvirus waarnaar naar de ziekteverwekker die virale hepatitis veroorzaakt.Human hepatitisvirus heeft A-type, B-modus, het derde type, vierde type en penta-type en heptan-type viruspunt.Hepatitis A-virus is sferisch van vorm en zonder peplos, nucleïnezuur is enkelstrengs RNA. Het hepatitis B-virus is bolvormig, heeft een dubbellaagse schaalstructuur en de peplo's van het buitenste vrij algemene virus, nucleïnezuur is dubbelstrengs DNA. Behalve erfelijk materiaal van het hepatitis B-virus is dubbelstrengs DNA, andere typen virus is enkelstrengs RNA. Behalve A-type en penta-type virus zijn behalve darminfectie, andere typen virus worden allemaal gepropageerd door nauw contact, bloed en injectiesysteem.

Hepatitis is de algemene aanduiding van ontsteking. Meestal aangegeven met meerdere paathogene factoren - als virus, antibacterieel, parasiet, chemisch toxisch, medicijn, ethanol, rol van auto-immuunfactoren enz. Maken levercellen beschadigd, de functie van lever lijdt schade, veroorzaakt een reeks malaise-symptomen van gezondheid, met uitzondering van de leverfunctie-index.

Omdat de oorzaak van de ziekte die hepatitis veroorzaakt anders is, hoewel een vergelijkbare klinische manifestatie is, beschadigt de uitwendige nosetiologie, serologie, schademechanismen, klinische processen en prognose, lever, vaak een duidelijk verschil in behandeling en diagnose enz.

Chloordioxide-deactivering Een type HAV-mechanisme en evaluatie van de haalbaarheid van desinfectie-effect met PCR, neemt celcultuur, ELISA en een groot fragment regelmatig op om te bewegen om die RT-PCR-methode besmettelijk te maken voor HAV voor en na sterilisatie, HAAg-antigeniciteit en HAV-nucleïnezuur volledige sequentie detecteert. Als resultaat, met het desinfecterende oplossingseffect van 10 minuten dat chloordioxide 7,5 mg / l bevat, is 100% van de infectieve inactivatieverhouding van HAV, alles kan het niet-coderende gebied van HAV-nucleïnezuur 5 '; Maar de HAAg-antigeniciteit P / N-waarde is respectievelijk 3,21 (positief) en 2,02 (vrouwelijk geslacht) die beide gedetecteerd. het resultaat toont aan dat het consistent is dat de infectieuze deactivering van HAV vernietigt met HAV-nucleïnezuur 5 'niet-coderend gebied,en beschikbare ronde pcr detecteert HAV-nucleïnezuur 5'coderingsgebied of HAV-deactivering moet beoordeeld worden. Hepatitis B-virus, chloordioxide 10-15 minuten wanneer de concentratie slechts 3,5 ppm heeft, kan 100% deactivering.

3.1.1 hepatites-virusinfecties persoon therapeutisch schema: I-fase --- aanpassen aan de chloordioxidefase, 50 milliliter krijgen, concentratie 500 ~ 580 ppm zuivere chloordioxide-oplossing, normale zoutoplossing toevoegen aan 2000 milliliter, de concentratie chloordioxide is 13,0 ~ 15.0ppm, keurt doorgaan intraveneuze infusie goed, druppelt snelheid 6 ~ 8 / MIN; Elke dag 2000 milliliter. Bij de man met een gewicht van 50 kg, lichaamsvloeistof 36 kg, bedraagt ​​de chloordioxideconcentratie van bloed na instillatie 0,65 ppm, de chloordioxideconcentratie van intercellulaire vloeistof berekent volgens 65%, bereikt 0,42 ppm, het chloordioxide deze concentratie kan het hepatitisvirus doden of onderdrukken, omdat de lever van hepatitis vaak ernstig is aangetast, de lichaamssamenstelling slecht is,de initiële concentratie van de behandeling moet zo veel mogelijk worden verlaagd, de concentratie van chloordioxide wordt gemeten voordat het wordt aangebracht, observeer de lichaamsvloeistofbalans en het aanpassingssymptoom aan chloordioxide, het aantal van de status van het virus, 1 ~ 3 dagen tegen een bepaalde datum, behandelaar om de II-fase in te gaan na antisecose.

3.1.2II de fase --- de behandelingsfase, krijg 100 milliliter, concentratie 500 ~ 580ppm zuivere chloordioxide-oplossing, voegt normale zoutoplossing toe aan 2000 milliliter, en de concentratie chloordioxide is 25.0 ~ 29.0ppm, keurt continue intraveneuze infusie goed, druppelt snelheid 6 ~ 8 / MIN; Elke dag 2000 milliliter. Met de man van 50 kg lichaamsgewicht, 36 kg lichaamsvocht, na indruppeling, is de chloordioxideconcentratie van bloed 1,3 ppm en de chloordioxideconcentratie van intercellulaire vloeistof berekent volgens 65%, bereikt 0,75 ppm, de chloordioxide van deze concentratie kan het kopiëren van het hepatitis-virus onderdrukken; Omdat hepatitis tot een chronische ziekte behoort, moet het moeilijk zijn om de wortels op te graven, onder leverbeschadiging, gebruik een lage concentratie om relatief lang te behandelen,meet de concentratie van chloordioxide vóór het instilleren, 10 ~ 30 dagen op een bepaalde datum, en de gezondheid van versnelde training om te herstellen.

3.1.3III fase --- de nabehandelingsfase, krijg 200 milliliter, concentratie 500 ~ 580ppm zuivere chloordioxide-oplossing, toegevoegde normale zoutoplossing toe aan 2000 milliliter, en de concentratie van chloordioxide is 50,0 ~ 58ppm, neemt doorgaan met intraveneuze infusie aan , druppelt snelheid 6 ~ 8 / MIN; Elke dag 2000 milliliter. Met de man van 50 kg lichaamsgewicht, lichaamsvloeistof 36 kg, zonder indruppeling, is de chloordioxideconcentratie van bloed 2,6 ppm en de chloordioxideconcentratie van intercellulaire vloeistof berekent volgens 65%, bereikt 1,5 ppm, de chloordioxide van deze concentratie kan het hepatitis- virus doden; Omdat hepatitis tot een chronische ziekte betreft, moet het moeilijk zijn om de wortels op te graven, bij leverschade wordt een lage concentratie gebruikt om gedurende lange tijd relatief geschikt te behandelen,de concentratie van chloordioxide om te meten voordat het wordt geïnstilleerd, 10 ~ 30 dagen op een bepaalde datum, en de gezondheid van effectief lichaamsbeweging wordt versneld om te herstellen, onder controle van het feit dat het lichaam van de patiënt in goede staat verkeert, kan een geschikte verhoging van de chloordioxideconcentratie in het bloed worden aangenomen van 3,0 ~ 4,0 ppm; Het hepatitisvirus vastgestelde deactiveren is het criterium bij het schema van klinische formulering.Het hepatitisvirus vastgestelde deactiveren is het criterium bij het schema van klinische formulering.Het hepatitisvirus vastgestelde deactiveren is het criterium bij het schema van klinische formulering.

Begeleidende tekening uitleg

Fig. 1: het constitutionele diagram van de proceseenheden van zuivere chloordioxide-oplossing

1. 2. cilinder van kooldioxide-staal reduceert drukregelklep 3. natriumchloriet medicijn-toevoerbak 4. politef pomp

5. kooldioxide-debietmeter 6. reactietoren van het type met warmtepijp 7. venturi-watersproeier pijpleidingreactor

8. venturi watersproeier chloordioxide adsorbeert 9. container voor zuiver water en pure chloordioxide-oplossing 10. politef circulatiepomp.

 
Claims  (5)
 
 
1. de fabricagemethode van zuivere chloordioxide-oplossing en ebola-virusbehandeling van infectiemethode, de fabricagemethode die kan worden gebruikt voor intraveneuze zuivere chloordioxide-oplossing gebruikt kooldioxide en natriumchloriet van kaliumchloriet om te reageren op chloordioxide en koolstofdioxidegas te produceren, de versterkere chloordioxide- oplossing wordt opgelost met zuiver water, zuivere chloordioxide-oplossing neemt een intraveneuze methode aan, kan worden gebruikt voor preventie en behandeling van het ebolavirus van infectie.
 
2. de fabricagemethode van zuivere chloordioxide-oplossing volgens conclusie 1 en Ebola-virusbehandeling van infectiemethode, een van de kenmerken dat berekent geen carbonaat en kooldioxide is onzuiverheid en de zuiverheid is meer dan 99,5%; Het is CO 2 -gas afgeschermd en twee van de kenmerken zijn dat de opslag van pure chloordioxide-oplossing moet worden toegevoegd; Drie van zijn kenmerken zijn de opslagomstandigheden van zuivere chloordioxide-oplossing bij 0-15 ° C; Vier van zijn kenmerk is dat de opslag van zuivere chloordioxide-oplossing gebruik maakt van een glazen container en de afdichtingspakking gebruikt geschuimd polyvinylideenfluoride; Vijf van de kenmerken zijn pure chloordioxide-oplossing bij gebruik voor intraveneuze injectie, verbiedt en Metal Contact.
 
3. Werkwijze voor het vervaardigen van een zuivere chloordioxide-oplossing volgens conclusie 1 en behandeling met een ebolavirus van een infectiemethode, met het kenmerk dat de zuivere chloordioxide-oplossing voor intraveneuze injectie een concentratie tussen 0,5 en 200 ppm heeft, onderverdeeld wordt in de chloordioxide-wasperiode en behandelingsfase, door de gegevens die dierexperiment en menselijke proefneming, met virus produceren onderdrukken of deactiveren voor index, en het maken van het lichaam een ​​autologe medicijnreactie binnen toegestane grenzen.
 
4. de vervaardigingsmethode van zuivere chloordioxide-oplossing volgens conclusie 1 en behandeling met een ebolavirus van een infectiemethode, wordt uitgevoerd door het toepassen van de methode voor het opnemen van, maar niet beperkt tot, de kwaadaardige virusbehandeling dat het hepatitis-virus, het papillomavirus enz. Bekend van onbekend is. .
 
5. de vervaardigingsmethode van zuivere chloordioxide-oplossing volgens conclusie 1 en Ebola-virusbehandeling van infectiemethode, wordt aangenomen door het aannemen van de methode voor de jaarlijkse gezondheid van het regelmatig steriliseren gedurende 1-2 maal de subgezondheidspopulatie, het gezondheidsdoel dat profylaxe van kanker helpt .