Wat is MMS / CDS / Chloordioxide en hoe maak je het?

ClO2 is een chemische stof die bestaat uit één atoom Chloor (Cl) en twee atomen zuurstof (O). Samen vormen deze atomen het molecuul ClO2. ClO2 is een chemicalie die niet zo heel stabiel is. Als je het te lang bewaart, gaat het reacties aan die schadelijke bijproducten opleveren. Als je zelf chloordioxide thuis gaat maken, verkrijg je nooit de perfecte kwaliteit die intraveneus kan worden gebruikt. Je kunt wel makkelijk een heel goede kwaliteit bereiken. Hier toon ik u video's van makers die ik vertrouw.

Chloordioxide als medicijn... dan praat je over het drinken van een verdunning van CLO2 in water in een hoge concentratie. Voorstanders van Chloordioxide hebben een pakket producten waarmee je chloordioxide kunt bereiden op de markt gebracht onder de naam MMS (Miracle Mineral Solution). MMS is een bereidingswijze van chloordioxide. Na MMS is de bereidingswijze CDS, de modernere opvolger van MMS, op de markt verschenen. MMS bestaat uit twee componenten:

 • een verdunning van 28% NatriumChloriet (NaClO2) met water
 • een verdunning van zuur, bijvoorbeeld 4% zoutzuur (HCl) met water

Na het mengen van druppels van deze twee stoffen ontstaat ClO2

NaClO2 + 4HCl → ClO2 + NaCl + H2O (Chloordioxide + Keukenzout + water)

Source: https://chemiday.com/en/reaction/3-1-0-8359

Deze druppels verdun je met drinkwater en deze chemicaliën drink je op. CLO2 is een bleekmiddel. Er zijn vele verschillende bleekmiddelen. Even voor alle duidelijkheid: in de supermarkt kun je ook bleekmiddelen kopen. Maar dat zijn heel andere chemicaliën dan CLO2!

CDS... het betreft een verbeterde bereidingswijze. Het beoogde eindproduct, chloordioxide, is kwalitatief beter dan bij MMS, maar het blijft gaan om chloordioxine.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Chloordioxide 

Chloordioxide wordt met goedkeuring van instanties gebruikt als bleekmiddel en als ontsmettingsmiddel. Als bleekmiddel wordt het o.a. gebruikt in de papierindustrie om papier te bleken. ClO2 en heeft hier als voordeel t.o.v. chloor dat de papiervezels minder worden aangetast en dus sterker blijven. In de electonica-industrie wordt ClO2 gebruikt om circuitborden te reinigen. Als desinfectiemiddel heeft chloordioxide unieke eigenschappen waardoor het al bij lage concentraties zeer effectief is (bron: LLenntech.nl).

Antwoord: chloordioxide koop je niet, chloordioxide MAAK je!

Chloordioxide is een sterke oxidator. Het blijft is daardoor beperkt houdbaar. Als je het te lang bewaart, kunnen er chlorieten ontstaan, en dat wil je niet!

MMS = Chloordioxide = ClO2 maak je door twee componenten met elkaar te mengen:

 • Natriumchloriet (prijs ± €21,00 inclusief BTW per liter (en 1 liter is HEEEEEL veel!)
 • Zoutzuur 4% oplossing (in plaats van zoutzuur kun je ook andere zuren gebruiken, zie deze video!
  https://duckduckgo.com/?q=natriumchloriet+25% , prijs ± €14,00 per liter  (en 1 liter is HEEEEEL veel!)

Daarnaast heb je nog wat hulpmiddelen nodig om zelf MMS/ chloordioxide te bereiden. 

CLO2.nl interesseert het eigenlijk geen biet of chloordioxide nu een bleekmiddel is of niet. Dus vergeet wat ik elders op mijn website hierover beweer, want de maker van de documentaire TheUniversalAntidote heeft het uitgezocht en weet het beter dan ik.

Biofysicus Adreas Kalcker onderzoekt de mogelijkheden van chloordioxide al heel lang. Hij heeft gebruiksprotocollen opgesteld die u ten dienst kunnen zijn.

 • Protocol A: ALS AMATEUR OF BEGINNER
 • Protocol B: ALS BASIS (GELIJK AAN OUD PROTOCOL 1000 door Jim Humble)
 • Protocol C: ALS CDS (OUD PROTOCOL 101)
 • Protocol D: DERMATOLOGISCH, VOOR DE HUID
 • Protocol E: ALS CLYSMAS
 • Protocol F: ZO VAAK (VIRAAL PROTOCOL)
 • Protocol G: ALS GAS, WANNEER UITSLUITEND DIOXIDEGAS WORDT GEBRUIKT
 • Protocol H: ALS KAMER, OM BESMETTING TE VOORKOMEN
 • Protocol I: ZOALS INSECTEN EN Steken
 • Protocol J: SPOELEN, MONDPROTOCOL
 • Protocol K: ALS KIT, GECOMBINEERD MET DMSO
 • Protocol L: WASSEN, BADKAMERPROTOCOL
 • Protocol M: ZOALS MALARIA, MET HOGE DOSISEN
 • Protocol O: ALS OOGOPHALMOLOGISCH / OTORRINO (NASAAL)
 • Protocol P: ALS PARASIETEN, INTENSE PROTOCOL
 • Protocol Q: ALS BRANDWONDEN
 • Protocol R: ALS RECTAL, MET KNOP
 • Protocol S: ALS GEVOELIG, MET ZEER KLEINE DOSIS VOOR WEINIG

https://rumble.com/vjaa8c

Download de complete trainingsgids:https://bit.ly/Download-Training-Guide

In TUA University-trainingsvideo 1 leer je over MMS, de geschiedenis ervan, en zie je een demonstratie van het maken van MMS1.

https://rumble.com/vjjkaf 

Download the Complete Training Guide: https://bit.ly/Download-Training-Guide

In TUA University training video 2 you will learn about CDS, its history, and you will see a demonstration making CDS using a method developed by Andreas Kalcker.

https://rumble.com/vjtkom 

Download de complete trainingsgids:https://bit.ly/Download-Training-Guide

Trainingsvideo 3A-(De startprocedure) Behandeling van acute en chronische ziekten met MMS1

In TUA University trainingsvideo 3A leer je over de startprocedure voor de behandeling van acute en chronische ziekten met MMS1 (aangezuurd natriumchloriet). Dit is belangrijk. Sla het niet over.

https://rumble.com/vk484p 

Download de complete trainingsgids:https://bit.ly/Download-Training-Guide

In TUA University trainingsvideo 3B leer je over Protocol 1000 en 1000+. Dit zijn de kernprotocollen uit het boek van Jim Humble met de titel MMS Health Recovery Guide Book. Handige spreadsheets genoemd door Brian: https://bit.ly/CLO2-DIY-Spreadsheets-download

https://rumble.com/vlq22f 

In TUA University trainingsvideo 4 leer je over CDS-protocollen. Dit zijn de kernprotocollen uit het boek 'Forbidden Health' van Andreas Kalcker. Handige spreadsheets genoemd door Brian: https://bit.ly/CLO2-DIY-Spreadsheets (directe download: https://t.me/mms_health_videos/542 )

Download de complete trainingsgids:https://bit.ly/Download-Training-Guide

In TUA University trainingsvideo 5 leer je hoe je je eigen 22,4% natriumchlorietoplossing kunt maken. Deze oplossing is het eerste onderdeel van de kit dat nodig is om MMS1 en CDS te produceren. Hier is een PDF-gids die u ook zal helpen te leren hoe u uw eigen oplossing kunt maken. PDF-handleiding: https://bit.ly/Make-Sodium-Chlorite-Solution-PDF

https://rumble.com/vkzb4y 

Download de complete trainingsgids:https://bit.ly/Download-Training-Guide

In TUA University training video 6 leer je hoe je je eigen zuuractivator kunt maken die één van de twee componenten vormt die je nodig hebt bij de productie van MMS1 and CDS. De drie meest gebruikte zuren worden gedemonstreerd.

https://rumble.com/vll5vd 

TUA University Training Video 7 vormt een samenvatting van de videoserie van de The Universal Antidote University (TUA)  opstartvideos. Veel gestelde vragen worden beantwoord. Als u zich al langer bezig houdt met chloordioxide, heeft u zichzelf deze vragen ook vast wel eens gesteld.